Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 31
- Πόντοι
- 16
ΚΑΙ τα μπουζούκια,και τα τσιφτετέλια και οι μαλακίες,τούρκικα είναι.....
ΚΑΙ τα μπουζούκια,και τα τσιφτετέλια και οι μαλακίες,τούρκικα είναι.....
Αν ως ''μπαράκια'' ορίζει κανείς τους χώρους συνάθροισης οπού μαζεύονται άντρες/γυναίκες με την γνωστή αγελαδίσια ματιά κ πίνουνε το ποτό τους χορεύοντας σε 1cm x 1cm γιατί δίπλα είναι ο/η άλλος/η ψηφίζω τίποτα από τα δύο.
Αν ως ''μπαράκια'' ορίζει κανείς τους χώρους συνάθροισης οπού μαζεύονται άντρες/γυναίκες με την γνωστή αγελαδίσια ματιά κ πίνουνε το ποτό τους χορεύοντας σε 1cm x 1cm γιατί δίπλα είναι ο/η άλλος/η ψηφίζω τίποτα από τα δύο.
Με τον μπάρμαν κ τις σερβιτόρες ή χωρίς;;;Εννοούμε τα μπαράκια με 25 άτομα maximum
Με τον μπάρμαν κ τις σερβιτόρες ή χωρίς;;;
Tα κωλάδικα επίσημα μπαράκια/club δεν τα λένε;;;Mπαράκια,Club,Κωλάδικα.
Εννοούμε τα μπαράκια με 25 άτομα maximum
Τώρα θα σου κλείσει νέο ραντεβού ο πουστοβιόλης!!!και στα goodys
Club, bars, assbars, οινορακομελάδικα, κι άμα είμαι σε τρελά κέφια πηγαίνω και στα goodys
Club, bars, assbars, οινορακομελάδικα, κι άμα είμαι σε τρελά κέφια πηγαίνω και στα goodys
Τυπε πας και μυκονο τα καλοκαιρια...guest list....1 γραμμαριο κο....και γνωστο μεσα στο μαγαζι και περνας γαμιστερα...
Στις 19 φορές από τις 20,πας σε αυτά,και 1 στις 20,πας στα υπόλοιπα που έγραψες.....
Από τότε που έκλεισαν τα γουέντυς πάω μόνο σε κωλάδικα.
To ανάποδο. Για ρακόμελο πάω μόνο σε καμιά συνάντηση με πολλά άτομα από το σχολείο ή τη σχολή
Άσε ρε Αβράμη δεν θα γίνουν άνθρωποι ποτέ κάποιοι...Καλά στη σχολή,νέα παιδιά είστε,και πάτε για ρακόμελα;;;;;;;
Το έχω δει και άλλες φορές αυτό το φαινόμενο,νέα παιδιά κάτω από 40 ετών,να πηγαίνουν σε τσιπουράδικα,ουζάδικα και τέτοια.......τι να πω....σηκώνω τα χέρια ψηλά.....