The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.132
- Πόντοι
- 25.467
Οχι αλλο χλωριο
Για λεύκανση οπών το πάνε παλλακίδα μου, αλλά...
Οχι αλλο χλωριο
Και καλά τα άλλα.....μπορούμε να τα βάλουμε....αλλά τα φύκια πως θα φυτρώσουν μέσα από τα πλακάκια;
θα βαλουμε φυκια εσωτερικου χωρου......απομιμησεις......Και καλά τα άλλα.....μπορούμε να τα βάλουμε....αλλά τα φύκια πως θα φυτρώσουν μέσα από τα πλακάκια;
Για λεύκανση οπών το πάνε παλλακίδα μου, αλλά...
ειναι overused και χρειαζονται λευκανση μεντορα?
μουνιτσα που χαθηκες ?
που θες να σε παω να γιορτασουμε την επανενωση μας ?
Πισινα η θαλλασα ?
μουνιτσα που χαθηκες ?
που θες να σε παω να γιορτασουμε την επανενωση μας ?
Πισινα η θαλλασα ?
αμα πινει πολυ δεν θα του κανει κουκου να ξερεις....καπου να πινουμε μαργαριτες και μοχιτοζ....στην αβανα ας πουμε
αμα πινει πολυ δεν θα του κανει κουκου να ξερεις....
καπου να πινουμε μαργαριτες και μοχιτοζ....στην αβανα ας πουμε
αμα θες ερχομαι και γω μαζι σας να τελειωνω εγω που θα μπορω;ή το αντιθετο...δε θα τελειωνει με τιποτα
Παλλακίδα μου, με όλον τον σεβασμό που τρέφω στο πρόσωπό σας, το να πάει κάποιος στην Κούβα μαζί με γυναίκα, είναι κάτι ανάλογο σαν να πηγαίνει κάποιος, στο Άργος μαζί με το πεπόνι του...
ανοιχτομυαλη =κανω παρτουζες;γουσταρωωωωωωωωωωχαχαχααχαχαχα...πιστεψτε με αγαπητε...δεδομενης της λατρειας μου στους κουβανους και τους λατινους γενικοτερα και για μενα ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα...αλλα ειμαι ανοιχτομυαλος ανθωπος ιφ για νοου γουατ αι μιαν
χαχαχααχαχαχα...πιστεψτε με αγαπητε...δεδομενης της λατρειας μου στους κουβανους και τους λατινους γενικοτερα και για μενα ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα...αλλα ειμαι ανοιχτομυαλος ανθωπος ιφ για νοου γουατ αι μιαν
αμα θες ερχομαι και γω μαζι σας να τελειωνω εγω που θα μπορω;
ασχετο....η γυναικα του bbwlover απο την πολλη πισινα εγινε ετσι;
καπου να πινουμε μαργαριτες και μοχιτοζ....στην αβανα ας πουμε
χαχαχα.....σαρδαναπαλε