Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
μαγκες εγω το λεω ξεκαθαρα

προτιμω να σαπισω μεσα παρα να βγω βραδυ πσκ και να μην πιω αλκοολ

δεν παλευεται

ειδικα οταν βλεπεις και ενα καρο φλωρους και καθονται και μιλανε σιγανοφωνα σε παρεουλες

ελα απλα just kill me σκοτωσε με επιτοπου δεννννν

τουλαχιστον πινεις 2-3 ποτακια και ξελαμπικαρεις λιγο !!!

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
to φλωρος παντως δεν ειναι κακο ενα πουλι ειναι

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ντοπα υποτιθεται οτι θες να βρεις γκομενα και θα βγεις χωρις να παρεις τπτ? :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Πλακα πλακα το γκομενακι στο Γκαζι το χτυπησα χωρις 1 σεντ στην τσεπη. Γι αυτο λεω αφηστε τα μπαρ και πηγαινετε στα δωρεαν δρωμενα. Ο μπακουρης ειναι και τσιφουτης σχεδον παντα.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Bolivar Σαββατο βραδυ που ειχε και παρτυ, τα πραγματα ηταν δραματικα χαλια, ολο αντρες και μπαζολια! Πεταμενα λεφτα και χρονος. Και πολυ μπαφος

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Bolivar Σαββατο βραδυ που ειχε και παρτυ, τα πραγματα ηταν δραματικα χαλια, ολο αντρες και μπαζολια! Πεταμενα λεφτα και χρονος. Και πολυ μπαφος

Παντου στους δρομους μυριζω χασισια. Τι μπουρδελο εχει γινει η Ελλαδα ρε πουστη μου; Αντε μετα να σεβαστει ο Αλβανος και να μη μας καβαλησει.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

τι ποσοστο παιζει ρε τυπε

αντρε γυναικες εκει

μην παω κ ειναι κψμ

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
πες μου οτι με τρολαρεις ρε φιλε
αυτο πες μου μονο

bolivar ????????

οτι πιο ξενερωτο υπαρχει

πλακα μου κανεις ρε φιλε ?

δεν ξερω αν σου εχω δωσει την εντυπωση αλλα εγω προσωπικα δεν παω μονο για καμακια...προφανως αν κατσει καλως ηρθε...αλλα παω πρωτα για hardcore δυνατη μαλακυνση μεχρι το κοκκαλο...οτι αυτο και αν σημαινει...

στο bolivar με παιρνει ο υπνος εκτος αν εχει κανενα event με dj της προκοπης

εγω θελω ενταση...τρελα...οχι χαλαρα πραγματα
Πλάκα κάνεις τώρα !
Δεν έχει ένταση στο Μπολιβαρ ;;;; Και Γκεστ Ντι Τζέι να μην έχει πάλι υπάρχει ένταση και χορός και τα γκομενάκια είναι προσεγγισιμα. Πριν ήταν να μπω Ακάνθους αλλά δεν απαντούσε το κονέ που έχω μέσα για να περάσω την πόρτα. Εκεί αν έμπαινα δεν νομίζω ότι θα περνούσα πολύ καλά με τις ψωνισμενες να χαζογελανε μεταξύ τους βγάζοντας σελφι και να μην δέχονται το φλερτ.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Ενώ στα κλαμπ που έχει γκομενες τύπε γίνεται του καμακιου το πανηγύρι !!! Έλα τώρα!
Τουλάχιστον στο Μπολιβαρ οι λίγες αποκρίνονται. Αν πηγες και έκανες πολλές γυρες θα έβλεπες και καλές.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φίλε μου εγώ τα καταφέρνω με τα 6αρια. Τα 8αρια τα ανέφερα για τους αρκετά εμφανίσιμος, όχι για μένα.
Στην Ουκρανία είχα πάει. Έχοντας μιλήσει και συναντήσει καμία 15αρια γκομενες από Ουκρανια το συμπέρασμα μου είναι οτι οι εμφανισιμες κοπέλες άνω των 30 αρχίζουν και ψιλοαδιαφορουν με την εμφάνιση του ανδρα και κοιτάνε να βρουν κάποιον να παντρευτούν και να μην μείνουν στο ράφι πολύ καιρό. Οι Ουκρανοί δεδομένου ότι είναι πιο λίγοι αριθμητικά από τις γυναίκες γαμανε μικρές μέχρι 30 και μάλιστα σχετικα εύκολα.

ε, οποτε πες το συγκεκριμενα ρε μαν οτι εκει, ετσι και ετσι. Γιατι το "εξω"τι σημαινει? Εξω ειναι η Αμερικη, ειναι η Γερμανια, ειναι η Αλβανια, ειναι η Αφρικη, η Κινα. Που "εξω"?

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
μαγκες εγω το λεω ξεκαθαρα

προτιμω να σαπισω μεσα παρα να βγω βραδυ πσκ και να μην πιω αλκοολ

δεν παλευεται

ειδικα οταν βλεπεις και ενα καρο φλωρους και καθονται και μιλανε σιγανοφωνα σε παρεουλες

ελα απλα just kill me σκοτωσε με επιτοπου δεννννν

τουλαχιστον πινεις 2-3 ποτακια και ξελαμπικαρεις λιγο !!!
Αυτά τα φλωριά μου τη δίνουν και μένα ειδικά όταν συνοδεύουν από γκόμενες. Όπως και οι γκομενες που μιλάνε αναφέροντας το μαλακα μου και το πουστη μου 50 φορές στις 100 λέξεις που ξεστομίζει το βρωμοστομα τους.
Αν είχα λεφτά στην ακρη θα πεταγομουν κάθε ΣΚ σε νησί ή σε καμία Τσεχία, Πολωνία, Ουκρανια.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ενώ στα κλαμπ που έχει γκομενες τύπε γίνεται του καμακιου το πανηγύρι !!! Έλα τώρα!
Τουλάχιστον στο Μπολιβαρ οι λίγες αποκρίνονται. Αν πηγες και έκανες πολλές γυρες θα έβλεπες και καλές.

an επεσε κανα ξυλο στο μπολιβαρ γραψε κ στο διπλα

κ εδω δικο μου ειναι

τα εχω παρει ολα στο φορουμ

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
θα μπορουσες να παρεις το ντοπαμινα μαζι σου σε μια εξοδο;

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom