Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
τυπε ενα ποτηρι χυμο!μπορεις να πεις ταχαμου οτι παιρνεις αντιβιωσηden πινω αλκοολ τυπε
τι μπορω να παρω εκει μεσα χωρις αλκοολ?
τυπε ενα ποτηρι χυμο!μπορεις να πεις ταχαμου οτι παιρνεις αντιβιωσηden πινω αλκοολ τυπε
τι μπορω να παρω εκει μεσα χωρις αλκοολ?
τυπε ενα ποτηρι χυμο!μπορεις να πεις ταχαμου οτι παιρνεις αντιβιωση
Πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση τύπε. Θες ψυχολογική στήριξη και ενδυνάμωση του εγώ σου. Άρα μήπως πρέπει να πίνεις κάνα ποτάκι.ολοι θα γελανε με εμενα
τον μοναχικο χαζοβιολη που βγηκε μονος του κ πινει χυμο!
Πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση τύπε. Θες ψυχολογική στήριξη και ενδυνάμωση του εγώ σου. Άρα μήπως πρέπει να πίνεις κάνα ποτάκι.
Κι εγώ χυμούς πίνω συνήθως αλλά που και που μπυριτσα.
ολοι θα γελανε με εμενα
τον μοναχικο χαζοβιολη που βγηκε μονος του κ πινει χυμο!
Όχι dopa. Δεν το πολύ πάλεψα. Δεν έμεινα και πολύ ώρα είναι η αλήθεια.gnorses καμια μουνιτσα στο μπολιβαρ?
Όχι dopa. Δεν το πολύ πάλεψα. Δεν έμεινα και πολύ ώρα είναι η αλήθεια.
Γιατί όχι.θα μπορουσες να παρεις το ντοπαμινα μαζι σου σε μια εξοδο;
Μία ώρα. Ήμουν με έναν Ισπανό που ψιλοαπογοητευτηκε γιατί την προηγούμενη νύχτα είχε ξαναπάει, καμακωσες 4 Ελληνίδες κι έφαγε 4 πιτουλες Μετά κατάλαβε ότι οι δικές μας είναι hardcore κατάσταση. Εν τω μεταξύ το παλικάρι ηταν 22, κανονικό ύψος, εμφανίσιμος και ομιλητικός.posh ωρα εκατσες
Μία ώρα. Ήμουν με έναν Ισπανό που ψιλοαπογοητευτηκε γιατί την προηγούμενη νύχτα είχε ξαναπάει, καμακωσες 4 Ελληνίδες κι έφαγε 4 πιτουλες Μετά κατάλαβε ότι οι δικές μας είναι hardcore κατάσταση. Εν τω μεταξύ το παλικάρι ηταν 22, κανονικό ύψος, εμφανίσιμος και ομιλητικός.
Γιατί όχι.
Ο μασαζ είναι εκτός Αθήνας. Αν φάμε πίτες από Ελλεηνιδες θα έρθουμε μετα Φιλοπάππου τύπε για μάτι ;)Εσυ, ντοπας και μασαζονομαχος κανονιστε βραδυνη εξοδο.
Δεν έχω λεπτομέρειες. Θα τον ρωτήσω να μου πει όταν βρεθούμε και θα τα γράψω.για πες τα σκηνικα με τις χυλοπιτες
Ολο πουτανακια μαζευει το βραδυ.Ο μασαζ είναι εκτός Αθήνας. Αν φάμε πίτες από Ελλεηνιδες θα έρθουμε μετα Φιλοπάππου τύπε για μάτι ;)
Πας κάθε βράδυ ;Ολο πουτανακια μαζευει το βραδυ.
τα σκΠας κάθε βράδυ ;
Κανονίζω με 3 Αμερικανίδες να πάμε παραλιακη το βράδυ, μάλλον κατά Bolivar μεριά. Αν θέλει κάποιος να έρθει στείλτε πμ να το συζητήσουμε. Έως 2 άτομα για να φάμε (υποθέτω και οι 3) καλά ;) Λέμε τώρα.
Κάτσε μη βιάζεσαι ! Δεν είναι τανες !καλα βολια τυπε