Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ειχε στο mikro μια τσονταρα τσιμπησα τηλεφωνο αλλα θελει 300/ωρα

εστηνε την κωλαρα της στις τουαλετες και την εβγαζε η φιλη της φωτογραφια

ΚΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ormes35

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
στην δουλεια πως θα κανει καποιος αν είναι π.χ τορναδόρος στο καρναγιο
ή μηχανικος σε συνεργειο
ή οδηγος λεωφορείου

10 χρονια εργαζομουν σε γραφειο και ειχα γυρο μου πολλες γυναικες οι οποιες όμως δυστηχως ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΟΥΣΑΝ

Μηχανικός σε συνεργείο μια χαρά δουλειά για τέτοια φάση?Ξέρεις με τί βλέμμα σε κοιτάζουν οι γυναίκες όταν τους εξηγείς ότι έχει ραγίσει το κυλινδροπίστονο?

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
στη χωρα του παραμυθιου τυπε

οποιος γαμαει 8ρια εξω,γαμαει και ελλαδα. Το εξω γαμαω 8ρια και ελλαδα ουτε θυληκια γατα δεν υπαρχει, τουλαχιστον σ'αυτον τον πλανητη.
Είπες εσύ ο ομορφαντρας γαμιας.
Τα βλέπεις από την δική σου πλευρά όσα γράφεις και τον κόσμο που ζεις. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν γαμησει εξω στο τσαμπα και καλύτερες από αυτές τις γαλοτσες που κυκλοφορούν εδώ και την έχουν δει σχεδόν όλες σταρ του Χόλιγουντ.
Ρώτα, μάθε και μην βιάζεσαι να πετάξεις την μαλακια σου εδώ μεσα. Το έχεις γράψει κι άλλες φορές και έχεις γίνει γραφικός.
Επίσης δεν μετράει μόνο η εμφάνιση. Πρέπει να ξέρεις να ανοίξεις και το στόμα σου.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ειχε στο mikro μια τσονταρα τσιμπησα τηλεφωνο αλλα θελει 300/ωρα

εστηνε την κωλαρα της στις τουαλετες και την εβγαζε η φιλη της φωτογραφια

ΚΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
που ειναι το micro

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Kostasasximos, χθες αργά το βράδυ πήγα Μπολίβαρ με έναν Ισπανό που το παλεύει αρκετά με το καμάκι, παρόλο που τρώει πιτες. Είχε ξαναπάει την Παρασκευή με άλλη παρέα και την έπεσε σε 4 Ελληνίδες. Τον χυλοπιτιασανε αλλά δεν το βάζει κάτω.
Στο Μπολιβαρ ναι μεν πολλοί άνδρες αλλά η ατμόσφαιρα είναι πιο χαλαρή από τα άλλα της παραλιακής που πάνε για πασαρέλα οι γκομενες. Εχει και αρκετά γκομενακια που χορευουν μόνα τους και αν χορέψεις κι εσύ, άνετα πιάνεις κουβέντα. Χθες σκάσανε μύτη και 3 φιλιππινεζουλες, οι οποίες ψαχνονταν.
Καλή και χαλαρή ατμόσφαιρα για καμακι έχουν τα λάτιν πάρτι στο καλοκαιρινό φουεγκο.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Στο μικρο είχα πάει την πρωτοχρονιά..παίζει μόνο χαουζ τέρμα όταν λέμε τέρμα εννοούμε τέρμα..παίζουν πολλά πούρα απ ότι είδα..

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
δεν κανω πλακα οποιος μπορει να με βοηθησει

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
στη χωρα του παραμυθιου τυπε

οποιος γαμαει 8ρια εξω,γαμαει και ελλαδα. Το εξω γαμαω 8ρια και ελλαδα ουτε θυληκια γατα δεν υπαρχει, τουλαχιστον σ'αυτον τον πλανητη.

φιλε διαφωνω καθετα
εγω προσωπικα Αμερικη μονο και μονο απο accent (ασχετα του οτι ειμαι θεογκομενος...αστο αυτο στην ακρη...δεν μετραγε τοσο) ...μονο λοιπον απο προφορα πηδαγες οτι ηθελες

και επισης καμια δεν ειχε το ΞΙΝΟ ΥΦΑΚΙ που εχουνε εδω

εδω περα για να γαμησεις καλο μουνι πρεπει να πεις τον δεσποτη παναγιωτη

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Kostasasximos, χθες αργά το βράδυ πήγα Μπολίβαρ με έναν Ισπανό που το παλεύει αρκετά με το καμάκι, παρόλο που τρώει πιτες. Είχε ξαναπάει την Παρασκευή με άλλη παρέα και την έπεσε σε 4 Ελληνίδες. Τον χυλοπιτιασανε αλλά δεν το βάζει κάτω.
Στο Μπολιβαρ ναι μεν πολλοί άνδρες αλλά η ατμόσφαιρα είναι πιο χαλαρή από τα άλλα της παραλιακής που πάνε για πασαρέλα οι γκομενες. Εχει και αρκετά γκομενακια που χορευουν μόνα τους και αν χορέψεις κι εσύ, άνετα πιάνεις κουβέντα. Χθες σκάσανε μύτη και 3 φιλιππινεζουλες, οι οποίες ψαχνονταν.
Καλή και χαλαρή ατμόσφαιρα για καμακι έχουν τα λάτιν πάρτι στο καλοκαιρινό φουεγκο.

πες μου οτι με τρολαρεις ρε φιλε
αυτο πες μου μονο

bolivar ????????

οτι πιο ξενερωτο υπαρχει

πλακα μου κανεις ρε φιλε ?

δεν ξερω αν σου εχω δωσει την εντυπωση αλλα εγω προσωπικα δεν παω μονο για καμακια...προφανως αν κατσει καλως ηρθε...αλλα παω πρωτα για hardcore δυνατη μαλακυνση μεχρι το κοκκαλο...οτι αυτο και αν σημαινει...

στο bolivar με παιρνει ο υπνος εκτος αν εχει κανενα event με dj της προκοπης

εγω θελω ενταση...τρελα...οχι χαλαρα πραγματα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom