kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
To "πες το ψέμματα"
ααα ναι ρε'συ εχω παει πως δεν το θυμαμε!!!!!!
κατι γαμησια που καναμε τυπε άλλο πραγμα
μονο που ηταν ακριβα τα προφυλακτικα γι'αυτο δεν ξαναπηγα
To "πες το ψέμματα"
Τύπε μου την ήξερες την γκομενα πριν βγεις ή την γνώρισες από ντειτιν σαιτ;Βγήκα πρόσφατα ραντεβού με ελλεεινηδα 26 ετών.ξενερωτη ως άηδιας.ειχε να κάνει 1 χρόνο σεξ .δεν κάνει λέει στοματικο και ούτε να τις κάνουν θέλει.και το σεξ το κάνει αφού δεθεί λέει συναισθήματικα.δωσαμε μερικά φιλιά και την έκανα ελαφρά
Τραγικη συμπεριφορα ελλεεινιδων....
μιλα μωρη καριολα, που ξερεις, μπορει ο αλλος να ειναι καλο παιδι και να αξιζει....αη σιχτηρ απο εκει...
Οπως εχει ειπωθει πολλακις εδω στο site, οχι ειμαστε απλα τριτος κοσμος, αλλα και ακομη χειροτερα σε αυτα τα θεματα.
Στο Ελλαντα παει η δουλεια και στις επαφες των δυο φύλων, στο 'μιλητο', δηλαδη αν γνωριζεσαι απο καπου, ή να καποιος σε γνωρισει κλπ.
Δηλαδη, δέσμιοι των κοινωνικων κυκλων.
Τύπε, σεξουαλικά απελευθερωμένες δηλώνουν τώρα τελευταία καποιες Ελληνίδες στο μπαντου. Την επιλογή αυτή την σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι στο μπαντου αφού πέρασαν αρκετά χρόνια. Μάλλον μάθανε πόσο ξενερωτες είναι οι δικές μας και είπαν να τις βοηθήσουν να απελευθερωθούν για να είναι πιο εύκολες.Για να κανεις το ιδιο που κανεις με το πληρωμενο σεξ με εξω γκομενες είναι αδυνατο.
Έχουν πολλα κολληματα και ανασφάλειες. Με το πληρωμενο σεξ κάνεις ότι γουστάρεις με την διαφορα ότι πληρώνεις. Θα μπορουσε κάποιος να τονισει το στημενο της υπόθεσης για να υποβαθμισει την ολη κατασταση αλλα εμεις τέτοια κολληματα δεν έχουμε επικεντρωνόμαστε στο σεξ και την διασκεδαση οποτε δεν μας ενδιαφέρει τι θα πει ο ενας και ο άλλος.
Ναι στην ποικιλια και την σεξουαλικη απελευθερωση. ΝΑΙ στις πουτανες υποστηριξτε αυτό που κάνετε γράψτε τις ψωνισμένες και τους πιρφορους στα @@ σας
Τύπε, σεξουαλικά απελευθερωμένες δηλώνουν τώρα τελευταία καποιες Ελληνίδες στο μπαντου. Την επιλογή αυτή την σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι στο μπαντου αφού πέρασαν αρκετά χρόνια. Μάλλον μάθανε πόσο ξενερωτες είναι οι δικές μας και είπαν να τις βοηθήσουν να απελευθερωθούν για να είναι πιο εύκολες.
Πάντως αν κάνεις κουβέντα με αυτές για το σεξ μπορεί και να στην πούνε. Επομένως μονο σεξουαλικά απελευθερωμένες δεν είναι στην πράξη.
Τύπε που ξέρεις ποιοί θα έρχονταν ; Μπορεί κάποιος από αυτούς να είναι μέλος του μπου και να γίνετε φιλοι να πάτε μαζί μασατζιδικα. Επίσης μπορεί να έμπαινες σε άλλους κοινωνικούς κύκλους και να γνωριζες γκομενάκια. Όπεν γιορ μαιντ.Mια φορά μου κάνει μια γκομενα θα φέρω και άλλους και αρχισε να λεει ονόματα μολις τελειωσε της κάνω τελικα δεν θα μπορέσω. Λεει γιατι ... ε τι γιατι της λεω τι είναι ολοι αυτοι που μου λες για ομαδά μπάσκετ θα πάμε;;;
Τύπε που ξέρεις ποιοί θα έρχονταν ; Μπορεί κάποιος από αυτούς να είναι μέλος του μπου και να γίνετε φιλοι να πάτε μαζί μασατζιδικα. Επίσης μπορεί να έμπαινες σε άλλους κοινωνικούς κύκλους και να γνωριζες γκομενάκια. Όπεν γιορ μαιντ.
Βέβαια υπάρχει και περίπτωση με την μαλακια που δέρνει τις γκομενες να φερνανε και κάποιον δροσερό.
Σε μπαρ στο Γκάζι έγιναν αυτά ; Ξύλο δεν έχω πετύχει ποτέ. Ακόμη και στα μπαρ σε μαλια και χερσόνησο όπου υπάρχουν πολλοί Άγγλοι και βορειοευρωπαιοι.thn τελευταια φορα που βγηκα μονος μου σε κλαμπακι επεσε τρελο ξυλο ακριβως διπλα μου με μπουνιες κ κουτουλιες κ επαιζε κ πολυ χαπακωμα με ναρκωτικο ειδικα απο μικρες αγγλιδες
Σε μπαρ στο Γκάζι έγιναν αυτά ; Ξύλο δεν έχω πετύχει ποτέ. Ακόμη και στα μπαρ σε μαλια και χερσόνησο όπου υπάρχουν πολλοί Άγγλοι και βορειοευρωπαιοι.
Κι εγώ ακομη περιμένω pm για να μάθω.αυτό το μπαρακι στην κηφισια που μαζευει τα μουνια που είναι <ετοιμα για όλα> ποιο είναι τελικα????
Αρ γιου τοκιν του μι. Ιφ γιες, είμαι 40 αλλά φαίνομαι πολύ μικρότερος. Κάποια συνάδελφος με πέρασε ακόμη για 28-29. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα αν και είμαι skinny στο σώμα. Τύπε στη θέση σου θα μεταναστευα και θα προτιμούσα να ξοδεύω τα λεφτά που θα έβγαζα με κανονικές κι όχι τανες. Και έξω γαμας μέχρι και 8αρι χωρίς φράγκα. Το να πάω να πληρώνω και να το κάνω με μια που έχει πάει με εκατοντάδες δεν με εξιταρει και δεν με γεμίζει. Όταν ήμουν φοιτητής ξεκίνησα τα ρδελα αλλά για πολύ λίγο. Πάντως με την πρώτη που πήγα την είχα φέρει σπίτι στο Κερατσίνι και μέσα στα 30 λεπτά που έκατσε ένιωσα πολύ άνετα γιατί ήταν πολύ φιλική και χαμογελαστή. Ένιωθα σαν να την είχα γκομενα. Αν θυμάμαι καλά ήταν Μολδαβή. Όλα αυτά εν έτη 2001.Ποσο χρονων εισαι φαινεσαι μικρος και ενθουσιωδης. Θα δεις με το καιρο ότι το πράγμα δεν δουλευει ετσι καλοπροαίρετα όπως το νομιζεις. Μακαρι να δουλευε. Δεν λεω ότι έχεις αδικο. Ο καθενας όμως κοιτάει να κάνει τη δουλειά του χέστηκε για τα υπολοιπα. Μονος σου εισαι να ξέρεις.
Κοιτάνε οντως την πάρτη τους οι περισσότεροι. Λίγοι είναι αυτοί που θα νοιαστουν να αποκαταστήσουν σεξουαλικά το φίλο τους. Το τελευταίο πάντως πρέπει να αλλάξει τώρα που οι γκομενες το παίζουν θεες. Ολίγον τι αλληλεγγύη πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας. Έχουμε φθάσει στο σημείο να παρακαλάμε την κάθε σαικο γκόμενα ακόμη και για συνάντηση.Και ποιος είμαι ρε τυπε να γνωρισω γκομενες από κοινωνικούς κυκλους ο ψινάκης; o καθενας κοιτάει την πάρτη του σιγα μην ενδιαφερθεί να φέρει σε σενα να γνωρίσεις γκομενα.
Τύπε όντως ήταν φειλ. Όταν τις ρωτάς πόσοι και τι αναλογια είστε δεν απαντάνε.Ρε τυπε τι epic fail ηταν αυτο :S αυτα θα πρεπει να τα ψυλλιαζεσαι πριν κανονισεις το ραντεβου. Αμα σου ειχε πει οτι θα εχει μεγαλη παρεα κακως δεχτηκες.
Τύπε αν δουλεύεις στο δημόσιο και γίνει στραβή με γκόμενα μέσα εκεί απλά αλλάζεις τμημα-γραφειο και δεν της λες ούτε Καλημέρα της καργιας, ειδικά αν ευθύνεται αυτη για τον χωρισμό ή την χυλοπιτα.παντος γενικα είμαι εναντιον την σχεσης εντος εργασιακου χωρου
εάν γινει μια στραβη στην σχεση δεν ξερεις πως μπορει να αντιδρασει ο άλλος/άλλη και μετα κλαφτα με τετοια ανεργια εξω
Αρ γιου τοκιν του μι. Ιφ γιες, είμαι 40 αλλά φαίνομαι πολύ μικρότερος. Κάποια συνάδελφος με πέρασε ακόμη για 28-29. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα αν και είμαι skinny στο σώμα. Τύπε στη θέση σου θα μεταναστευα και θα προτιμούσα να ξοδεύω τα λεφτά που θα έβγαζα με κανονικές κι όχι τανες. Και έξω γαμας μέχρι και 8αρι χωρίς φράγκα. Το να πάω να πληρώνω και να το κάνω με μια που έχει πάει με εκατοντάδες δεν με εξιταρει και δεν με γεμίζει. Όταν ήμουν φοιτητής ξεκίνησα τα ρδελα αλλά για πολύ λίγο. Πάντως με την πρώτη που πήγα την είχα φέρει σπίτι στο Κερατσίνι και μέσα στα 30 λεπτά που έκατσε ένιωσα πολύ άνετα γιατί ήταν πολύ φιλική και χαμογελαστή. Ένιωθα σαν να την είχα γκομενα. Αν θυμάμαι καλά ήταν Μολδαβή. Όλα αυτά εν έτη 2001.
Αρ γιου τοκιν του μι. Ιφ γιες, είμαι 40 αλλά φαίνομαι πολύ μικρότερος. Κάποια συνάδελφος με πέρασε ακόμη για 28-29. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα αν και είμαι skinny στο σώμα. Τύπε στη θέση σου θα μεταναστευα και θα προτιμούσα να ξοδεύω τα λεφτά που θα έβγαζα με κανονικές κι όχι τανες. Και έξω γαμας μέχρι και 8αρι χωρίς φράγκα. Το να πάω να πληρώνω και να το κάνω με μια που έχει πάει με εκατοντάδες δεν με εξιταρει και δεν με γεμίζει. Όταν ήμουν φοιτητής ξεκίνησα τα ρδελα αλλά για πολύ λίγο. Πάντως με την πρώτη που πήγα την είχα φέρει σπίτι στο Κερατσίνι και μέσα στα 30 λεπτά που έκατσε ένιωσα πολύ άνετα γιατί ήταν πολύ φιλική και χαμογελαστή. Ένιωθα σαν να την είχα γκομενα. Αν θυμάμαι καλά ήταν Μολδαβή. Όλα αυτά εν έτη 2001.
που ακριβως πηγες εξω κ γαμαγες 8αρια φιλε;
Filter η όπως λέγεσαι και 28-29 να μοιάζεις άμα την πέφτεις σε 16-20αρες που είναι ο ΜΟ ηλικίας που συχνάζει στο Γκάζι τότε μη περιμένεις και πολλά πολλά. Και άμα ο φίλος σου είναι συνομίλικος σου και μοιάζει όσο είναι...ε μαλακία σου τότε που τον κουβαλάς μαζί γιατί τα κάνει χειρότερα, αλλά και μικρότερος να έίναι δεν έχει σημασία.
Άμα θες καμάκι τράβα μόνος. Όποιος κάνει καμάκι με άλλο άτομο πλην την αφεντιά του δε θα σε πάρει καμία μα καμία στα σοβαρά είτε είναι Ελληνίδα είτε είναι ξένη. Period.