yes.i.am
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2016
- Like
- 204
- Πόντοι
- 16
εσυ με ποιον βγαινεις? με τους "φιλους" σου? αχαχαχαχαχαχαχαχακ εσυ μονος σου βγαινεις ρε τυπε? κ σε κοιτανε κ γελανε με τον μοναχικο γλεντζε με τα καλα του ρουχα
εσυ με ποιον βγαινεις? με τους "φιλους" σου? αχαχαχαχαχαχαχαχακ εσυ μονος σου βγαινεις ρε τυπε? κ σε κοιτανε κ γελανε με τον μοναχικο γλεντζε με τα καλα του ρουχα
εσυ με ποιον βγαινεις? με τους "φιλους" σου? αχαχαχαχαχαχαχαχα
Πολύ σπάνια βγαινω μονος, Ντοπα. Αλλά μόνος σε μπαρ δεν πάω. Βόλτα κάνω.κ εσυ μονος σου βγαινεις ρε τυπε? κ σε κοιτανε κ γελανε με τον μοναχικο γλεντζε με τα καλα του ρουχα
Βγήκα πρόσφατα ραντεβού με ελλεεινηδα 26 ετών.ξενερωτη ως άηδιας.ειχε να κάνει 1 χρόνο σεξ .δεν κάνει λέει στοματικο και ούτε να τις κάνουν θέλει.και το σεξ το κάνει αφού δεθεί λέει συναισθήματικα.δωσαμε μερικά φιλιά και την έκανα ελαφρά
καλα κρασια πες της
Το τρελό τις υποθέσεις είναι ότι ήθελε να τα φτιάξουμε κιόλας..αλλά δεν έχω χρόνο για χάσιμο.αμα ακούω ειδικά περί άρνησης πιπας δεν το σκέφτομαι καν
Στο μπαρ αυτό είχε κανονιστεί να συναντήσουμε μια ξένη και την ξενη παρέα της η οποία τελικά για κακή μας τύχη είχε μεγάλη δυσαναλογία: 5 άνδρες 2 γυναικες. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σταθώ στην περίπτωση της κοπέλας που ήταν Αμερικάνα. Μετά χαράς μας υποδέχτηκε και μας σύστησε στους υπόλοιπα μέλη της παρέας. Μιλούσε άνετα μαζι μας και γενικά έδειχνε να περνάει καλά σε σύγκριση με τους αρένες της παρέας της. Απ' ότι κατάλαβα δέχτηκε μηνύματα για συνάντηση από αυτούς τους άνδρες και τα έκανε δεκτά.
Βγήκα πρόσφατα ραντεβού με ελλεεινηδα 26 ετών.ξενερωτη ως άηδιας.ειχε να κάνει 1 χρόνο σεξ .δεν κάνει λέει στοματικο και ούτε να τις κάνουν θέλει.και το σεξ το κάνει αφού δεθεί λέει συναισθήματικα.δωσαμε μερικά φιλιά και την έκανα ελαφρά
Ρε τυπε τι epic fail ηταν αυτο :S αυτα θα πρεπει να τα ψυλλιαζεσαι πριν κανονισεις το ραντεβου. Αμα σου ειχε πει οτι θα εχει μεγαλη παρεα κακως δεχτηκες.
Τυπε γκομενα που σου λεει ποσο καιρο εχει να φαει πουτσα ή ειναι ετοιμη για γαμησι ή τρελη. Νομιζω επρεπε να μαρκαρεις λιγο παραπανω.
Για να κανεις το ιδιο που κανεις με το πληρωμενο σεξ με εξω γκομενες είναι αδυνατο.
Έχουν πολλα κολληματα και ανασφάλειες. Με το πληρωμενο σεξ κάνεις ότι γουστάρεις με την διαφορα ότι πληρώνεις. Θα μπορουσε κάποιος να τονισει το στημενο της υπόθεσης για να υποβαθμισει την ολη κατασταση αλλα εμεις τέτοια κολληματα δεν έχουμε επικεντρωνόμαστε στο σεξ και την διασκεδαση οποτε δεν μας ενδιαφέρει τι θα πει ο ενας και ο άλλος.
Ναι στην ποικιλια και την σεξουαλικη απελευθερωση. ΝΑΙ στις πουτανες υποστηριξτε αυτό που κάνετε γράψτε τις ψωνισμένες και τους πιρφορους στα @@ σας
[/quote
Είμαι γύρω στα 30 τώρα..από τα 18 ως τα 25 ήμουν φουλ μπουρδέλα.οι φίλοι μου δεν γαμαγανε στα μπουρδέλα αλλά κυνηγάνε ελεεινηδες.αποτελεσμα είναι ότι εγώ με τα ίδια λεφτά είχα γαμησει μουνάρες ενώ αντίστοιχα οι φίλοι μου λίγα σκηνικά.ειναι θέμα ψυχολογίας πάντως ότι πληρώνεις και το θεωρεί κατώτερο γαμησι,για μένα δεν είναι.μα και οι ελεεινηδες εμεσα πουτανες είναι αφού θέλουν να τα πληρώνεις όλα..
Από τα 26 και μετά άλλαξα τροπάριο και αρχιζα να παίζω πολλά ταμπλώ . παραμύθι φουλ σε γκόμενες με καλά αποτελέσματα .
Το μυστικό είναι τι γράψιμο σε γκόμενες τις πλάκας.σε μπαράκια το πέσιμο θέλει αρχιδια και μπλα μπλα.το θέμα είναι αν αξίζει όλο αυτό για ένα γαμησει;
Προσωπικά και εγώ το βαριέμαι..άλλη την βρίσκουν με αυτό..θεωρώ πάντως πιο εύκολο να κάνεις γνώριμια από μετρό , γυμναστήριο, δουλειά ,τσατ από ότι σε κλαμπ διότι οι γυναίκες βρίσκονται σε άμυνα και έχουν χίλιους δυο να τις παρακαλάνε.ασε που είναι και οι φίλες τους και χαλάνε καμία φορά τα σκηνικά..ε νταξει ρε φιλε ... σιγα το μπλα μπλα ... επιστημη το έχουν κανει. Απλα να λές φουμαρα και μαλακιες. Φουμαρα και παραμυθια. Εγω το βαριέμαι αυτό το σκηνικο.
Πολύ σπάνια βγαινω μονος, Ντοπα. Αλλά μόνος σε μπαρ δεν πάω. Βόλτα κάνω.
Εσένα σε κοιτάνε και γελάνε ; Μήπως αυτο είναι στο μυαλό σου ;
Προσωπικά και εγώ το βαριέμαι..άλλη την βρίσκουν με αυτό..θεωρώ πάντως πιο εύκολο να κάνεις γνώριμια από μετρό , γυμναστήριο, δουλειά ,τσατ από ότι σε κλαμπ διότι οι γυναίκες βρίσκονται σε άμυνα και έχουν χίλιους δυο να τις παρακαλάνε.ασε που είναι και οι φίλες τους και χαλάνε καμία φορά τα σκηνικά..
Κάποιες δουλειές δεν βοηθάνε όντως..εκεί παίζεις μπάλα έξω αναγκάστικαστην δουλεια πως θα κανει καποιος αν είναι π.χ τορναδόρος στο καρναγιο
ή μηχανικος σε συνεργειο
ή οδηγος λεωφορείου
10 χρονια εργαζομουν σε γραφειο και ειχα γυρο μου πολλες γυναικες οι οποιες όμως δυστηχως ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΟΥΣΑΝ
Κάποιες δουλειές δεν βοηθάνε όντως..εκεί παίζεις μπάλα έξω αναγκάστικα
αυτό το μπαρακι στην κηφισια που μαζευει τα μουνια που είναι <ετοιμα για όλα> ποιο είναι τελικα????