Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Ποσο καημενος ειναι καποιος που δεν εχει ουτε ενα φιλο να βγει το σαββατοβραδο;

δεν ξερω εγω παλιοτερα που εβγαινα τεταρτη-κυριακη σχεδον καθε βραδυ μερικες φορες ετυχε να μην ψηνοτανε κανενας και παρολο που εβγαινα μονος εριχνα γκομενακια δεν ειχα θεμα...αλλα δεν ελεγα θα κατσω μεσα επειδη βαριουνται ολοι.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
οποιος βγαινει μονος του σε μπαρ κλπ ειναι για λυπηση

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
το μη χειρον βελτιστον....

χαλια το να μενεις μεσα και να παιζει ςηλεκτρονικα, λιγοτερο χαλια το να βγεις εξω μονος σου
τυπε δεν παιζω games και δεν εχω ιδεα πως ειναι...αλλα επειδη βλεπω σπανια αυτο που λες πχ να βγει καποιος μονος του..νομιζω δεν ειναι κ οτι καλυτερο!βεβαια αμα τον κανει χαρουμενο τον αλλο παω πασο!

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
δεν ξερω εγω παλιοτερα που εβγαινα τεταρτη-κυριακη σχεδον καθε βραδυ μερικες φορες ετυχε να μην ψηνοτανε κανενας και παρολο που εβγαινα μονος εριχνα γκομενακια δεν ειχα θεμα...αλλα δεν ελεγα θα κατσω μεσα επειδη βαριουνται ολοι.
δεν ενιωθες σκουπιδι που ησουν μονος σου?

ενα σκατο της κοινωνιας

ενα ξερατο της κοινωνικης φυση του ανθρωπου

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

ετσι ρε τυπε..!!!!

αν και καπως εχω την αισθηση οτι οταν βλεπει γκομενα να εισαι εξω μονος η πιθανοτητα ειναι να μην ασχοληθει μαζι σου.

Μπορει και να κανω λαθος

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν γουστάρω να  μου τα πρήξουν οι φίλοι μου και να με λένε πέφτουλα. Με το που πάω στο club θα κάνω παιχνίδι κατευθείαν και οτι γίνει. Γενικά σιχαίνομαι το αλκοολ, τους χιπστερομαλακες μούσιες και το όλο σκηνικό ,αλλά τα πορνίδια εκει μαζεύονται οπότε θα παω. Προβλέπω να ρίχνω φάπες σε χιπστερς

φιλε ειχα το ιδιο θεμα παλιοτερα συνεχεια

εγω ηθελα να καθομαι μεχρι τις 6 το πρωι να του γαμαω την μανα μεχρι τελους και ημουνα με καποιον ή καποιους μαλακες που κουραζοντουσαν και θελανε να φυγουν απο τις 3 το βραδυ και εγω τοτε καμακωνα...δηλαδη τον πουτσο κλαιγανε

η πας με αλλους ριχνεις εσυ την γκομενα και ο αλλος ειναι αχρηστος και καθεται και σε κοιταει σαν μαλακας...

εχει και τα μειονεκτηματα του οταν βγαινεις με παρεα

διοτι οταν καθεται το γκομενακι και κανεις την φαση αν ειστε ο δυο ο αλλος πισω μενει αλοιφη...αλλιως αν ειστε τρεις ψιλοπαλευεται και μιλαει με τον αλλον

αν εισαι σαν εμενα φαση που στα αρχιδια σου να βγεις μονος σου να χωθεις ωρμα δεν τρεχει καστανο...αλλα αν εισαι φαση κολωνω τι θα πει η γκομενα τι θα γινει αν φαω χυλοπιτα και μετα να μεινεις αγαλμα στην πρωτη χυλοπιτα πηγαινε με κανεναν φιλο σου

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
τυπε δεν παιζω games και δεν εχω ιδεα πως ειναι...αλλα επειδη βλεπω σπανια αυτο που λες πχ να βγει καποιος μονος του..νομιζω δεν ειναι κ οτι καλυτερο!βεβαια αμα τον κανει χαρουμενο τον αλλο παω πασο!

Τι σκεφτεσαι οταν τον βλεπεις; Γιατι σιγουρα τραβαει την προσοχη.

Εγω σκεφτομαι οτι ειναι καποιος ψυχοπαθης. Καποιες φιλες μου που εχω ρωτησει σκεφτονται οτι μαλλον ειναι βιαστης/ανωμαλος και απομακρυνονται για να μην τις προσεξει.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
δεν ξερω τυπε...προσωπικα καλυτερα να κατσω μεσα παρα να βγω μονος σαββατοβραδο...

απλα να σου πω πως εχω κανει τα καλυτερα γαμησια οταν εχω βγει μονος
το νουμερο 1 συστατικο ειναι να ειναι στα αρχιδια σου η φαση
παντα εχεις δεδομενες 2-3 χυλοπιτες μεχρι να κατσει καποια.

οποτε αν καποιος παει μονος του στο clubaki και φαει την πρωτη χυλοπιτα και μεινει παγωτο και δεν εχει να μιλησει με κανεναν καταλαβαινεις οτι ειναι γελοια η φαση.

εδω ειναι βγαινεις και πυροβολεις.οτι βρεθει στο διαβα σου : )

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
απλα να σου πω πως εχω κανει τα καλυτερα γαμησια οταν εχω βγει μονος
το νουμερο 1 συστατικο ειναι να ειναι στα αρχιδια σου η φαση
παντα εχεις δεδομενες 2-3 χυλοπιτες μεχρι να κατσει καποια.

οποτε αν καποιος παει μονος του στο clubaki και φαει την πρωτη χυλοπιτα και μεινει παγωτο και δεν εχει να μιλησει με κανεναν καταλαβαινεις οτι ειναι γελοια η φαση.

εδω ειναι βγαινεις και πυροβολεις.οτι βρεθει στο διαβα σου : )

σε τι μερη πηγαινες??? δωσε καποια παραδειγματα?? μπαρακια ή κλαμπ???

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Τι σκεφτεσαι οταν τον βλεπεις; Γιατι σιγουρα τραβαει την προσοχη.

Εγω σκεφτομαι οτι ειναι καποιος ψυχοπαθης. Καποιες φιλες μου που εχω ρωτησει σκεφτονται οτι μαλλον ειναι βιαστης/ανωμαλος και απομακρυνονται για να μην τις προσεξει.
duke τρολλαρεις?χαχα σορρυ αλλα δεν σε εχω δει να μιλας σοβαρα!σκεφτομαι οτι ειναι μοναχικος χωρις φιλους κτλ και βγηκε λιγο για να ξεσκασει..

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
αστειευομα τυπε..

αν ειναι να μεινεις μεσα και να μην βγαινεις καθολου, αστα κλαφτα
αν ειναι να μην εχεις κανενα φιλο/γκομενα κτλ να βγεις καμια μερα ε τοτε ναι καλυτερα να βγεις μονος σου!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
duke τρολλαρεις?χαχα σορρυ αλλα δεν σε εχω δει να μιλας σοβαρα!σκεφτομαι οτι ειναι μοναχικος χωρις φιλους κτλ και βγηκε λιγο για να ξεσκασει..

Καθολου τρολ. Κυνικος παρατηρητης της ανθρωποτητας.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

και τωρα θα φαω την μουτζα δικαιολογημενα
αυτα που αναφερω τα εκανα αμερικη (προαστειο της νεας υορκης) οπου σπουδαζα απο 18-24. (28 ειμαι τωρα)

Στην Ελλαδα δυστυχως δεν πετυχαινει χαχα

Εκει ρε φιλε δεν ειχε νοημα τι εβγαινες μονος τι με παρεα
ελεγες ενα "Hi babe" ...η απαντηση 9 στις 10 φορες ητανε "omg ur accent...where are you from ? "...ελεγες ενα athens greece και πηδαγες το ιδιο βραδυ.

εδω η φαση δυστυχως του βασιλια και του γαμαω οποια θελω χωρις προσπαθεια τελειωσε.

εδω πρεπει να βρω θεμα συζητησης κατι που δεν εκανα για χρονια
τι να πεις "αχχχ ακουσα θα βρεχει αυριοο χααχαχ" γαμησε τα

οποτε εδω ακομα και οταν βγω μονος παω σε clubakia που εχω γνωστους και δουλευουν εκει εστω αν δεν εχω παρεα...

αυτα φιλε

υ.γ εχω δοκιμασει να το κανω και εδω αυτο αλλα 2-3 χυλοπιτες τις εχω στο τσεπακι στανταρ (κατι που ητανε ανηκουστο στο εξωτερικο) και παλι δεν αξιζει την προσπαθεια εδω...

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Νομιζω οτι αν βγει καποιος μονος καλυτερα ειναι να παει σε μπαρακι που ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα...
Μπορεις π.χ να κατσεις στη μπαρα να πεις καμια μαλακια με το μπαρμαν
Ενω σε κλαμπ εισαι καπως ξεκαρφωτος κι αν πεις σε καμια ελλεεινιδα οτι ηρθες μονος μαλλον θα σε κοιταει σαν εξωγηινο  :S

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Νομιζω οτι αν βγει καποιος μονος καλυτερα ειναι να παει σε μπαρακι που ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα...
Μπορεις π.χ να κατσεις στη μπαρα να πεις καμια μαλακια με το μπαρμαν
Ενω σε κλαμπ εισαι καπως ξεκαρφωτος κι αν πεις σε καμια ελλεεινιδα οτι ηρθες μονος μαλλον θα σε κοιταει σαν εξωγηινο  :S

συμφωνω τυπε.

Νομιζω μπαρακια ειναι πιο βατο

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom