Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nick007gr

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
0
επειδη το εχουμε ξαναδει το εργο να σου πω οτι αν καποιος ειναι ελληνας κ ζει στην αθηνα κ εχει 10 επιτυχιες τον χρονο σε μουνια αν παει εξωτερικο θα εχει 2 μην σου πω οτι λεω κ πολλες

τα εχει πει κ ο ιπποτης αυτα στο θρεντ με την πολωνια

μην φτιαχνετε παραδεισο για εξωτερικο γιατι δεν υπαρχει
Αναλογω και που πας αλλα ισχυει πολλες φορες οι Ελληνιδες δεν ειναι τοσο κακες οσο τις περιγραφουν θα ελεγα ειναι και καλυτερες απο πολλες του εξωτερικου

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Γιατι αργοπεθαινει το θρεντ :S :S :S

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
489
Πόντοι
186
Με γλυκοκοιταει μια σαντουιτσου καβλα αλλα ειναι οικογενειακο το μαγαζι και δε μπορω να κανω κινηση.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Εχει κολονακι ένα στο ντα καπο απέναντι και ένα στα πατησια δεν θυμαμαι ονομα...

τυπε, ονομα μαγαζιων !!!

πειτε κανα μαγαζι που παιζει ζιγκολικι, να εχει μιλφ να παιξουμε φαση

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι αργοπεθαινει το θρεντ :S :S :S

Τύπε δεν αργοπεθαίνει το θρεντ, αργοπεθαίνει το καμάκι-γνωριμία στα μπαρ με τις καριόλες που έχουμε μπλέξει.

Θα πείτε τώρα κανένα μαγαζί με τίποτα μιλφ? Τουλάχιστον αυτές ξέρουν τι ψάχνουν...

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Τύπε δεν αργοπεθαίνει το θρεντ, αργοπεθαίνει το καμάκι-γνωριμία στα μπαρ με τις καριόλες που έχουμε μπλέξει.

Θα πείτε τώρα κανένα μαγαζί με τίποτα μιλφ? Τουλάχιστον αυτές ξέρουν τι ψάχνουν...

μπιγκ απλ

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
489
Πόντοι
186
Παιδια αποψε η νυχτα θα ειναι πολυ δυνατη λογω ανοιξης! Θα κυκλοφορει πολυ πιπινι! Που ετοιμαζεστε να πατε;

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Ρε τύποι για προτείνετε μερικά bar για πεσίματα σε εμάς που δεν εχουμε πάει; Επίσης σιχαίνομαι το αλκοολ και είμαι fit όσο δεν πάει. Τι να πω στον μαλακα τον barman; Βάλε κατι χωρίς αλκοολ; Για προτείνετε ποτα χωρίς αλκοολ

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ρε τύποι για προτείνετε μερικά bar για πεσίματα σε εμάς που δεν εχουμε πάει; Επίσης σιχαίνομαι το αλκοολ και είμαι fit όσο δεν πάει. Τι να πω στον μαλακα τον barman; Βάλε κατι χωρίς αλκοολ; Για προτείνετε ποτα χωρίς αλκοολ

koka kola

ρεντ μπουλ

χυμος

περιερ

υγ. γαματο νικνειμ θα μπορουσα να το ειχα εγω

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1

Μπορείς να πάρεις ένα red bull, περιέ ή έστω μία μπύρα.

Τώρα για μπαράκια εξαρτάται που μένεις και τι ηλικίες ψάχνεις.

Μαρκόνης

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2017
Like
4
Πόντοι
0
Κανένα στέκι για ποτό,καφέ,φαγητό στο οποίο να συχνάζουν αλλοδαπές (Ρουμάνες,Βουλγάρες κλπ) που δουλεύουν κυρίως σε σπίτια ξέρετε;

Ήταν παλιά ένα «πουροκλάμπ» στην Πατησίων αρ.70 νομίζω,δεν είμαι 100% το κτίριο παλιό,ανέβαινες κάτι σκαλιά,είχε μια πίστα για χορό και σύχναζαν κυρίως 40+ και γινόταν χαμός, αλλά έκλεισε

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
489
Πόντοι
186

Εγω καμια φορα παραγγελνω τοστ. Για την υπογλυκαιμια.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom