Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Μπορείς να πάρεις ένα red bull, περιέ ή έστω μία μπύρα.

Τώρα για μπαράκια εξαρτάται που μένεις και τι ηλικίες ψάχνεις.

Ok thanks. 30 είμαι ,αλλα ψαχνω για πορνίδια μέχρι 45. Δεν εχω καμία όρεξη για σοβαρή σχέση ,αλλά να βρω κανα πορνίδιο να πηδάω. Θελω να παω σε ενα bar να χωθω χύμα. Γενικά στην ζωη μου μέχρι τώρα ήμουν low profile και αγύμναστος. Εδω και καιρό λιώνω σε γυμναστήριο και εχω κάνει σωματάρα

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ok thanks. 30 είμαι ,αλλα ψαχνω για πορνίδια μέχρι 45. Δεν εχω καμία όρεξη για σοβαρή σχέση ,αλλά να βρω κανα πορνίδιο να πηδάω. Θελω να παω σε ενα bar να χωθω χύμα. Γενικά στην ζωη μου μέχρι τώρα ήμουν low profile και αγύμναστος. Εδω και καιρό λιώνω σε γυμναστήριο και εχω κάνει σωματάρα

και εγω το ιδιο ψαχνω, πορνιδια μεχρι 45 για πουτσα μονο

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1

Γκάζι και Κολοκοτρώνη γίνεται το περισσότερο παιχνίδι. Γκάζι έχεις περισσότερες επιλογές αλλά μαζεύει πολλές ψωλές. Κολοκοτρώνη είναι πιο μαζεμένα και κάνεις πιο εύκολα παιχνίδι και έχει και όλες τις ηλικίες από 18 μέχρι 40+. Τώρα να σου πω όνομα από μπαρ σε αυτές τις περιοχές δεν έχει νόημα γιατί όλα είναι σχεδόν δίπλα δίπλα. Μπαίνεις στο ένα δεν σου αρέσει πας στο άλλο. Κάθεσαι για μια ώρα και αν δεν τσιμπάει τίποτα πας στο δίπλα.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Γκάζι και Κολοκοτρώνη γίνεται το περισσότερο παιχνίδι. Γκάζι έχεις περισσότερες επιλογές αλλά μαζεύει πολλές ψωλές. Κολοκοτρώνη είναι πιο μαζεμένα και κάνεις πιο εύκολα παιχνίδι και έχει και όλες τις ηλικίες από 18 μέχρι 40+. Τώρα να σου πω όνομα από μπαρ σε αυτές τις περιοχές δεν έχει νόημα γιατί όλα είναι σχεδόν δίπλα δίπλα. Μπαίνεις στο ένα δεν σου αρέσει πας στο άλλο. Κάθεσαι για μια ώρα και αν δεν τσιμπάει τίποτα πας στο δίπλα.

γκαζι ποιο προτεινεις?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
τυπε, βγαινεις μονος για να χωθεις σε γκομενες ή με φιλους??

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
τυπε, βγαινεις μονος για να χωθεις σε γκομενες ή με φιλους??

Nαι βγαίνω μόνος γιατί οι περισσότεροι είναι φλωρούμπες που παίζουν ακόμα ηλ. παιχνίδια και κάποιοι άλλοι εχουν γκόμενες

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
489
Πόντοι
186
Κανένα στέκι για ποτό,καφέ,φαγητό στο οποίο να συχνάζουν αλλοδαπές (Ρουμάνες,Βουλγάρες κλπ) που δουλεύουν κυρίως σε σπίτια ξέρετε;

Ήταν παλιά ένα «πουροκλάμπ» στην Πατησίων αρ.70 νομίζω,δεν είμαι 100% το κτίριο παλιό,ανέβαινες κάτι σκαλιά,είχε μια πίστα για χορό και σύχναζαν κυρίως 40+ και γινόταν χαμός, αλλά έκλεισε
Ειχα ενα γνωστο 27 ετων με δουλεια γραφειου κουστουματο καλο μισθο. Αυτος ειχε βιτσιο να γαμαει νοικοκυρες. Συχναζε σε ενα μαγαζι που μαζευονταν βουλγαρες αποκλειστικες και καθαριστριες. Τα τρια τεταρτα του μαγαζιου γυναικες, ενα τεταρτο αντρες κυριως αλβανοι κακομοιρηδες. Αυτος ηταν σαν τη μυγα μες το γαλα. Νομιζαν οτι ειναι ζιγκολο αλλα ηθελε μονο γαμαει και εκανε επιδρομη στις θειτσες!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Nαι βγαίνω μόνος γιατί οι περισσότεροι είναι φλωρούμπες που παίζουν ακόμα ηλ. παιχνίδια και κάποιοι άλλοι εχουν γκόμενες
και εγω τα ιδια.

Διαβασε λιγο τα Μυνηματα σου...

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
τυπε πιο λογικο ακουγεται να λιωνεις στα ηλεκτρονικα παρα να βγεις μονος σου...
δεν παιζω games κτλ

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ειχα ενα γνωστο 27 ετων με δουλεια γραφειου κουστουματο καλο μισθο. Αυτος ειχε βιτσιο να γαμαει νοικοκυρες. Συχναζε σε ενα μαγαζι που μαζευονταν βουλγαρες αποκλειστικες και καθαριστριες. Τα τρια τεταρτα του μαγαζιου γυναικες, ενα τεταρτο αντρες κυριως αλβανοι κακομοιρηδες. Αυτος ηταν σαν τη μυγα μες το γαλα. Νομιζαν οτι ειναι ζιγκολο αλλα ηθελε μονο γαμαει και εκανε επιδρομη στις θειτσες!

ποια ειναι αυτα τα μερη που τα ξερουν λιγοι ρε πουστη μου...

Μαρκόνης

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2017
Like
4
Πόντοι
0

Αυτές οι αποκλειστικές είναι πολύ βολικές.Συνήθως μένουν μέσα στα σπίτια που δουλεύουν και έχουν 1 ρεπό την εβδομάδα.Οι περισσότερες ψάχνουν κάποιον να τις ικανοποιεί σεξουαλικά και να τους δίνει και κανένα μπαξίσι π.χ καμιά κάρτα για το κινητό.Οπότε αν βρεθεί κάποια που να υποφέρεται εμφανισιακά,είναι καλή περίπτωση και απροβλημάτιστη.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
τυπε πιο λογικο ακουγεται να λιωνεις στα ηλεκτρονικα παρα να βγεις μονος σου...
δεν παιζω games κτλ

οχι τυπε, αυτο ειναι μαλακια που λες....

αυτο το κανουν οσοι ειναι ταλαιπωροι

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ταλαίπωρος δεν είναι κάποιος ας πούμε να πάει why sleep μόνος του?σαν κατάθλιψη μου ακούγετε!

εξαρταται τον τυπο του ατομου φιλε

αν ειναι καποιος low-profil ειναι πρακτικα αδυνατον

αν ειναι πιο γεια σου φαση πας πανευκολα δεν υπαρχει θεμα

τσιμπας το ποτο βλεπεις κατευθειαν που εχει γκομενακια και ορμας για μπαρλα με το καλημερα

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ταλαίπωρος δεν είναι κάποιος ας πούμε να πάει why sleep μόνος του?σαν κατάθλιψη μου ακούγετε!

το μη χειρον βελτιστον....

χαλια το να μενεις μεσα και να παιζει ςηλεκτρονικα, λιγοτερο χαλια το να βγεις εξω μονος σου

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
489
Πόντοι
186

Ποσο καημενος ειναι καποιος που δεν εχει ουτε ενα φιλο να βγει το σαββατοβραδο;

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
εξαρταται τον τυπο του ατομου φιλε

αν ειναι καποιος low-profil ειναι πρακτικα αδυνατον

αν ειναι πιο γεια σου φαση πας πανευκολα δεν υπαρχει θεμα

τσιμπας το ποτο βλεπεις κατευθειαν που εχει γκομενακια και ορμας για μπαρλα με το καλημερα

Αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν γουστάρω να  μου τα πρήξουν οι φίλοι μου και να με λένε πέφτουλα. Με το που πάω στο club θα κάνω παιχνίδι κατευθείαν και οτι γίνει. Γενικά σιχαίνομαι το αλκοολ, τους χιπστερομαλακες μούσιες και το όλο σκηνικό ,αλλά τα πορνίδια εκει μαζεύονται οπότε θα παω. Προβλέπω να ρίχνω φάπες σε χιπστερς

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom