dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Εξυπνατζης κ παρλαπιπαςο μπογδανος θεωρειται κανας εξυπνος??
χεχε ποσο σιγουρος ημουν οτι αυτο θα απαντουσες...ο μπογδανος θεωρειται κανας εξυπνος??
χεχε ποσο σιγουρος ημουν οτι αυτο θα απαντουσες...
Αλλο παραδειγμα λοιπον:
Αν παει ο σπαλιαρας κι ΕΣΥ σ ενα μπαρ, ποιος θα γαμησει;
Υποθετουμε οτι ο σπαλιαρας δεν ειναι διασημος και ειναι κι αυτος αγνωστος...
ή οτι πατε σε ενα μπαρ σε μια αλλη χωρα...
θεωρεις πως ο σπαλιαρας ειναι βλακας χωρις λεγειν..?χεχε ποσο σιγουρος ημουν οτι αυτο θα απαντουσες...
Αλλο παραδειγμα λοιπον:
και καλυτερα ρωτα γυναικες να δεις τι θα σου πουνε..γυναικες οχι κοριτσακια..χεχε ποσο σιγουρος ημουν οτι αυτο θα απαντουσες...
Αλλο παραδειγμα λοιπον:
πεσμου εναν ομορφο βλακα εσυ. . . να κανουμε μ αυτον τη συγκριση λοιπονθεωρεις πως ο σπαλιαρας ειναι βλακας χωρις λεγειν..?
αχ0αχ0α0χ0α0χ0α0χ00α0χ0ακαι καλυτερα ρωτα γυναικες να δεις τι θα σου πουνε..γυναικες οχι κοριτσακια..
οτι πιο ατοπο εχει γραφτειpistevo η καθε γκομενα θα γλυκοκοιταξει αυτον που παιζει στην λιγκα της κ αυτο γινεται απο την φυση χωρις λογικη σκεψη
δλδ το σπαλιαρα θα του κανουν τα γλυκα ματια οι μουναρες στον μπογδανο μετριες κυριλε φοιτητριουλες κλπ
σου ειπα μετραει η εμφανιση μεχρι ενα σημειο...τελοσπαντων διαφωνουμε δεν τρεχει κατι..πεσμου εναν ομορφο βλακα εσυ. . . να κανουμε μ αυτον τη συγκριση λοιπον
δεν τον δίνει στον Οικονομεα;ο καμπουρακης στην εκπομπη του ελεγε οτι γαμαει συνεχεια γκομενες απο μπαρακια στο κολωνακι
απλα ειναι χοντρουλες
σου ειπα μετραει η εμφανιση μεχρι ενα σημειο...τελοσπαντων διαφωνουμε δεν τρεχει κατι..
οτι πιο ατοπο εχει γραφτει
Να πανα γαμηθουν οι γυναικεςκαι καλυτερα ρωτα γυναικες να δεις τι θα σου πουνε..γυναικες οχι κοριτσακια..
Τον έξυπνο με μέτρια εμφάνιση δε θα κάτσει να τον ακούσει καν. Από το ένα αφτί θα μπει, από το άλλο θα βγει. Το τι αντίκτυπο έχουν τα λόγια σου πάνω της εξαρτάται από το πόσο σε γουστάρει εμφανισιακά.η εμφανιση παιζει ρολο..ειδικα στην πρωτη προσεγγιση..η γυναικα ομως ειναι και εγκεφαλικο ον πρεπει να της πειραξεις και το μυαλο..για αυτο ενας εξυπνος με προσωπικοτητα και καλο μπλα μπλα εχει καλυτερες επιτυχιες απο εναν απλα ωραιο..
παιζει ρολο και τι ψαχνει εκεινη την στιγμη...αν πχ ψαχνει για σχεση κτλ θελει πολυ μπλα μπλα και εμφανιση αμα θελει γαμησι η εμφανιση και μια καλη ατακα στην αρχη και γαμησες...επισης δεν ειναι αναγκη να λετε τι δουλεια κανει!Εγω οταν θελω να γαμησω(ειμαι ανεργος) το παιζω οτι εχω γραφειο μεταφορων(ειχα παλιοτερα) γαμας 2-3 φορες και την κανεις..Τον έξυπνο με μέτρια εμφάνιση δε θα κάτσει να τον ακούσει καν. Από το ένα αφτί θα μπει, από το άλλο θα βγει. Το τι αντίκτυπο έχουν τα λόγια σου πάνω της εξαρτάται από το πόσο σε γουστάρει εμφανισιακά.
Διαφωνώ.παιζει ρολο και τι ψαχνει εκεινη την στιγμη...αν πχ ψαχνει για σχεση κτλ θελει πολυ μπλα μπλα και εμφανιση αμα θελει γαμησι η εμφανιση και μια καλη ατακα στην αρχη και γαμησες...επισης δεν ειναι αναγκη να λετε τι δουλεια κανει!Εγω οταν θελω να γαμησω(ειμαι ανεργος) το παιζω οτι εχω γραφειο μεταφορων(ειχα παλιοτερα) γαμας 2-3 φορες και την κανεις..