Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
-Γεια, μου άρεσες και ήρθα να σε γνωρίσω.
Δε συστήνομαι, δε λέω ότι είμαι μόνος μου, δε ζητάω άδεια για να κάτσω. Το πολύ πολύ να δώσω το χέρι μου για χειραψία πιο μετά. Αν δε δω ανταπόκριση, άντε να επιμείνω λέγοντας:

-Τι έγινε, σε πιάσαν οι ντροπές;
Ποτέ δεν κερνάω ποτά και ειδικά όταν η άλλη μου έχει ρίξει χυλόπιτα.

Θα μιλήσω για 3-5 λεπτά και τότε θα ζητήσω τον αριθμό της, όχι με ένα ευχαριστώ που είπε στα σφηνάκια που δέχτηκε κέρασμα από έναν που δε γουστάρει. Άμα πει μαλακίες για κανέναν πρώην της με BMW, ίσως της απάνταγα:

-Σωστά, εσύ θες τύπους με ακριβό αμάξι και μικρό πουλί. Άντε γεια.

Γενικά, αν δεν έβλεπα ανταπόκριση, τον πούλο ΑΡΜ.

Ωραιος!!

Εννοουνται τα ΜΩΒ!

Προσωπικα δεν δινω το χερι για χειραψια σε γκομενες.

Ωραια η προσεγγιση σου

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Ωραιος!!

Εννοουνται τα ΜΩΒ!

Προσωπικα δεν δινω το χερι για χειραψια σε γκομενες.

Ωραια η προσεγγιση σου
Έχει τον τρόπο της και η χειραψία. Δηλαδή της δίνεις το χέρι σου και το αφήνεις εκεί. Δεν το παίρνεις αμέσως πίσω. Αντιθέτως αφήνεις εκείνη να το πάρει πρώτη.

Γενικά δεν ασχολούμαι με πέσιμο live και ειδικά σε νυχτερινά μαγαζιά. Δε με εκφράζει τόσο. Γι' αυτό ίσως να μην έχει τόσο καλή απόδοση η προσέγγιση που προτείνω. Πάντως οι γυναικοπαρέες 2 ατόμων είναι πιο δύσκολες, γιατί πρέπει να σε εγκρίνει η φίλη της και δύσκολο να μη σου κάνει χαλάστρα. Ιδίως αν είναι καμιά κομπλεξαρισμένη.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Έχει τον τρόπο της και η χειραψία. Δηλαδή της δίνεις το χέρι σου και το αφήνεις εκεί. Δεν το παίρνεις αμέσως πίσω. Αντιθέτως αφήνεις εκείνη να το πάρει πρώτη.

Γενικά δεν ασχολούμαι με πέσιμο live και ειδικά σε νυχτερινά μαγαζιά. Δε με εκφράζει τόσο. Γι' αυτό ίσως να μην έχει τόσο καλή απόδοση η προσέγγιση που προτείνω. Πάντως οι γυναικοπαρέες 2 ατόμων είναι πιο δύσκολες, γιατί πρέπει να σε εγκρίνει η φίλη της και δύσκολο να μη σου κάνει χαλάστρα. Ιδίως αν είναι καμιά κομπλεξαρισμένη.

οποτε το πεσιμο το κανεις σε γκομενες που ειναι μονες τους και οχι σε νυχτερινα μαγαζια. Δηλαδη πχ την πεφτεις στο μετρο???

Συμφωνω με το κοκκινο φουλ!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
-Τι έγινε, σε πιάσαν οι ντροπές;

Tέτοια ατάκα μόνο κτηνοτρόφος στα Άγραφα την λέει πρώτη φορά σε γυναίκα.
Πάνω από 1500 μέτρα υψόμετρο.

Σιγά μην της πείτε και που ν το μνι.

Κατά τα άλλα δεν είσαι πολύ λάθος.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
οποτε το πεσιμο το κανεις σε γκομενες που ειναι μονες τους και οχι σε νυχτερινα μαγαζια. Δηλαδη πχ την πεφτεις στο μετρο???
Όχι τύπε, σε dating apps μόνο.

Συμφωνω με το κοκκινο φουλ!
Δε σου το είπα αυτό για να μη την πέφτεις σε γυναικοπαρέες. Να βρεις γυναίκα μόνη της είναι πολύ απίθανο. Αν θες να το παίξεις εκ του ασφαλούς πλησίαζε παρέες που βλέπεις ότι δε μιλάνε πολύ μεταξύ τους. Επίσης λέγεται ότι οι παρέες 3 ατόμων είναι πιο εύκολες, ακριβώς γιατί όταν μιλάς στη μία, οι άλλες 2 μπορούν να απασχοληθούν μεταξύ τους.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
νωντα θυμασαι που ειχα γαμησει μια γυμναστρια απο τεφφαα στο ακανθους πριν 2 χρονια?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Γενικά πιστεύω ότι όλη αυτή η συζήτηση για πεσίματα και μεθόδους παιχνιδιών είναι ανούσια. Καλώς ή κακώς η εξωτερική εμφάνιση παίζει τεράστιο ρόλο. Μια καλή εμφάνιση λύνει πολλά προβλήματα πριν εμφανιστούν καν και θα κάνει τις γυναίκες να σου συγχωρήσουν πολλά λάθη. Γι' αυτό μια πιο εποικοδομητική χρήση του χρόνου σου είναι να κάνεις μερικούς μήνες διατροφή και γυμναστήριο.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Προσωπικα, απο εμφανιση παω καλα πιστευω

:)

:hi:

Λιγο στο μπλα μπλα θελω βελτιωση στις περιπτωσεις που την πεφτω σε αγνωστες!

Σε γνωστες ειμαι ενταξει, την παλευω την δουλεια.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Γενικά πιστεύω ότι όλη αυτή η συζήτηση για πεσίματα και μεθόδους παιχνιδιών είναι ανούσια. Καλώς ή κακώς η εξωτερική εμφάνιση παίζει τεράστιο ρόλο. Μια καλή εμφάνιση λύνει πολλά προβλήματα πριν εμφανιστούν καν και θα κάνει τις γυναίκες να σου συγχωρήσουν πολλά λάθη. Γι' αυτό μια πιο εποικοδομητική χρήση του χρόνου σου είναι να κάνεις μερικούς μήνες διατροφή και γυμναστήριο.
η εμφανιση παιζει ρολο..ειδικα στην πρωτη προσεγγιση..η γυναικα ομως ειναι και εγκεφαλικο ον πρεπει να της πειραξεις και το μυαλο..για αυτο ενας  εξυπνος με προσωπικοτητα και καλο μπλα μπλα εχει καλυτερες επιτυχιες απο εναν απλα ωραιο..

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
η εμφανιση παιζει ρολο..ειδικα στην πρωτη προσεγγιση..η γυναικα ομως ειναι και εγκεφαλικο ον πρεπει να της πειραξεις και το μυαλο..για αυτο ενας  εξυπνος με προσωπικοτητα και καλο μπλα μπλα εχει καλυτερες επιτυχιες απο εναν απλα ωραιο..
Με τις γυναικες που ηδη γνωριζονται...

Επισκέπτης
αυτα ειναι αμα η αλλη ψαχνεται για σχεση, στο σοβαρο κτλ...

Αμα μιλαμε για μπαρ και γρηγορο πηδημα, η εμφανιση ειναι το βασικοτερο.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
εγω ειμαι κουκλος

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
αυτα ειναι αμα η αλλη ψαχνεται για σχεση, στο σοβαρο κτλ...

Αμα μιλαμε για μπαρ και γρηγορο πηδημα, η εμφανιση ειναι το βασικοτερο.
για καμακι γνωριμια μιλαμε οχι για one night stand ..που και σε αυτο πιστευω ο πιο "μαγκας" γαμαει..

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
mia γκομενα απο νομικη αθηνων  που ειχα παλια μου ειχε πει οτι μοιαζω στον ζυζζ

220px-Aziz_Shavershian_in_2011.jpg

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
για καμακι γνωριμια μιλαμε οχι για one night stand ..που και σε αυτο πιστευω ο πιο "μαγκας" γαμαει..
O πιο γενναιος
Δεν χρειαζεται να πεις πολλα
Οι γκομενες σε κοβουν και με λιγα λογια
Αρκει να χωθεις

Επισκέπτης
Παει σ ενα μπαρ ο σπαλιαρας κι ο μπογδανος.

Ποιος θα γαμησει;

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Παει σ ενα μπαρ ο σπαλιαρας κι ο μπογδανος.

Ποιος θα γαμησει;

ο καμπουρακης στην εκπομπη του ελεγε οτι γαμαει συνεχεια γκομενες απο μπαρακια στο κολωνακι

απλα ειναι χοντρουλες

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom