asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
πες λεπτομερειεςτρελο πατατρακ χτες στο χαλανδρι κ μοναστηρακι
ξεφτυλα κ απογοητευση για ακομα ενα σαββατοβραδο
και μη το περνεις κατακαρδα
πες λεπτομερειεςτρελο πατατρακ χτες στο χαλανδρι κ μοναστηρακι
ξεφτυλα κ απογοητευση για ακομα ενα σαββατοβραδο
μπομπα??a επισης οσοι πατε στα μπαρ μην πινετε ποτε σφηνακια απο τις κανατες που κερνανε
Πχ αν εχει ωραια ματια βρες κατι αλλο θα τ χει ακουσει 1000φορες..
πες λεπτομερειες
και μη το περνεις κατακαρδα
αυτο το λες απο προσωπικη εμπειρια για τις κυριες που ψαρευουν. ή στο εχουν πει.Ντύσου φαντάρος και στήσου στις καφετέριες στον παράδρομο της Ερμού στο ύψος της μητρόπολης.Υπάρχουν κυρίες που ψαρεύουν επαρχιωτάκια για χαρτζηλίκι.
η πρωτη που πλησιασα ηταν στο στενο του σιχτιν στο χαλανδρι
ελληνιδα ξανθο μαλλι με μυρη ριζα σορτσακι κοντο τζιν τοπακι χωρις σουτιεν απο μεσα κ βυζια μικρα σαν σαπιες σακουλες
στα ποδια ειχε λιγες φλεβτσες κ πολλες μελανιες μαλλον απο τα χτεσινα γαμησια με κανα γκομενο
ηλικεια δεν ξερω κοντα στα 25 την υπολογιζα καθοταν με μια φιλη της μπαζακι
ο διαλογος
εγω
'' γεια σου τι κανεις με λενε ******* . Ειμαι μονος μου εδω θελεις να κατσω μαζι σου γτ μου αρεσεις? ''
αυτη
''στην αρχη δεν μου μιλησε κ εκανε μια εκφραση αηδιας με το στομα της.Γυρναει στην φιλη της κ απο τις κινησεις των χειλιων καταλαβα οτι της ειπε παρε εναν μαλακα ''
δεν το εβαλα κατω κ παραγγελνω 3 σφηνακια καρπουζακια να κερασω αυτη την φιλη της αλλα να πιω κ εγω.Τ πινουμε μου λεει ευχαριστω κ παω να βγαλω το κινητο μου να της ζητησω ναμου γραψει τον αριθμο της.
Μου λεει αστο ρε φιλε δεν το εχεις ο πρωην μου ειχε bmw καμπριο κ με πηγαινε καθε βραδυ μπουζουκια εσυ με ενα σφηνακι θες κ γκομενα
ντραπηκα πολυ κατεβασα το κεφαλι της ειπα καληνυχτα κ εφυγα να παρω ταξι να κατεβω μοναστηρακι
συνεχιζεται...
Ότι αυτός έκανε τέρμα τελειωμένο πέσιμο δε σου έκανε καμιά εντύπωση; Αααν δε μας τρολλάρει.ετσι ειναι τυπε, μαλακιστηρια γεματα ο τοπος. Ηθελε και καμπριο BMW και μπουζουκια!!! Αλλα ξεμεινε απο γκομενο και ΞΕΜΕΙΝΕ στο ενα ποτο σε μπαρακι στο Χαλανδρι.
Το πιασατε τυποι!!!
αυτο το λες απο προσωπικη εμπειρια για τις κυριες που ψαρευουν. ή στο εχουν πει.
Οταν λες παραδρομο της Ερμου, ποιον δρομο εννοεις??? Και τι ωρες γινεται αυτο??
Δεν το εχω ξανακουσει αυτο.
Ότι αυτός έκανε τέρμα τελειωμένο πέσιμο δε σου έκανε καμιά εντύπωση; Αααν δε μας τρολλάρει.
o διαλογος
εγω
'' γεια σου τι κανεις με λενε ******* . Ειμαι μονος μου εδω θελεις να κατσω μαζι σου γτ μου αρεσεις? ''
αυτη
''στην αρχη δεν μου μιλησε κ εκανε μια εκφραση αηδιας με το στομα της.Γυρναει στην φιλη της κ απο τις κινησεις των χειλιων καταλαβα οτι της ειπε παρε εναν μαλακα ''
δεν το εβαλα κατω κ παραγγελνω 3 σφηνακια καρπουζακια να κερασω αυτη την φιλη της αλλα να πιω κ εγω.Τ πινουμε μου λεει ευχαριστω κ παω να βγαλω το κινητο μου να της ζητησω ναμου γραψει τον αριθμο της.
Μου λεει αστο ρε φιλε δεν το εχεις ο πρωην μου ειχε bmw καμπριο κ με πηγαινε καθε βραδυ μπουζουκια εσυ με ενα σφηνακι θες κ γκομενα
ντραπηκα πολυ κατεβασα το κεφαλι της ειπα καληνυχτα κ εφυγα να παρω ταξι να κατεβω μοναστηρακι
συνεχιζεται...
Να δώσω παράδειγμα καλού πεσίματος ή να πω τα λάθη του τρισάθλιου πεσίματός του;Σωστο αυτο που ειπες!
Δωσε ενα παραδειγμα καλου πεσιματος σε τετοια φαση που περιεγραψε ο τυπος
εννοειται..τρολαρει..!!καλά, τέτοιος διάλογος εννοείται οτι δεν έγινε ποτέ. κάνει μπαμ.
πολλά ναυάγια και κόμπλεξ στην μνημονιακή Ελλάδα.
και για να μην παρεξηγηθώ, και στα δυο φύλα.
Να δώσω παράδειγμα καλού πεσίματος ή να πω τα λάθη του τρισάθλιου πεσίματός του;
-Γεια, μου άρεσες και ήρθα να σε γνωρίσω.κανε και τα δυο
χαχαχα
χαχαχα-Γεια, μου άρεσες και ήρθα να σε γνωρίσω.
Δε συστήνομαι, δε λέω ότι είμαι μόνος μου, δε ζητάω άδεια για να κάτσω. Το πολύ πολύ να δώσω το χέρι μου για χειραψία πιο μετά. Αν δε δω ανταπόκριση, άντε να επιμείνω λέγοντας:
-Τι έγινε, σε πιάσαν οι ντροπές;
Ποτέ δεν κερνάω ποτά και ειδικά όταν η άλλη μου έχει ρίξει χυλόπιτα.
Θα μιλήσω για 3-5 λεπτά και τότε θα ζητήσω τον αριθμό της, όχι με ένα ευχαριστώ που είπε στα σφηνάκια που δέχτηκε κέρασμα από έναν που δε γουστάρει. Άμα πει μαλακίες για κανέναν πρώην της με BMW, ίσως της απάνταγα:
-Σωστά, εσύ θες τύπους με ακριβό αμάξι και μικρό πουλί. Άντε γεια.
Γενικά, αν δεν έβλεπα ανταπόκριση, τον πούλο ΑΡΜ.