Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
a επισης οσοι πατε στα μπαρ μην πινετε ποτε σφηνακια απο τις κανατες που κερνανε

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πχ αν εχει ωραια ματια βρες κατι αλλο θα τ χει ακουσει 1000φορες..

- Γύρισα όλα τα πέρατα της γης, δεν πίστευα οτι υπήρχαν τέτοια μάτια.
- Είναι ανάγκη να κρύβεις αυτά τα μάτια πίσω από αυτά τα γυαλιά?
- Ai ochi futere, άι όκι, φούτερε, έχεις γαμάτα μάτια (εναλλακτικά, τολμηρό, μπορείτε να το πείτε σε ρουμάνα κορασίδα σε Φυλής, μετράει).

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
πες λεπτομερειες  :coffee:
και μη το περνεις κατακαρδα

η πρωτη που πλησιασα ηταν στο στενο του σιχτιν στο χαλανδρι

ελληνιδα ξανθο μαλλι με μυρη ριζα σορτσακι κοντο τζιν τοπακι χωρις σουτιεν απο μεσα κ βυζια μικρα σαν σαπιες σακουλες

στα ποδια ειχε λιγες φλεβτσες κ πολλες μελανιες μαλλον απο τα χτεσινα γαμησια με κανα γκομενο

ηλικεια δεν ξερω κοντα στα 25 την υπολογιζα καθοταν με μια φιλη της μπαζακι

ο διαλογος

εγω

'' γεια σου τι κανεις με λενε ******* .  Ειμαι μονος μου εδω θελεις να κατσω μαζι σου γτ μου αρεσεις? ''

αυτη

''στην αρχη δεν  μου μιλησε κ εκανε μια εκφραση αηδιας με το στομα της.Γυρναει στην φιλη της κ απο τις κινησεις των χειλιων καταλαβα οτι της ειπε παρε εναν μαλακα ''

δεν το εβαλα κατω κ παραγγελνω 3 σφηνακια καρπουζακια να κερασω αυτη την φιλη της αλλα να πιω κ εγω.Τ πινουμε μου λεει ευχαριστω κ παω να βγαλω το κινητο μου να της ζητησω ναμου γραψει τον αριθμο της.

Μου λεει αστο ρε φιλε δεν το εχεις ο πρωην μου ειχε bmw καμπριο κ με πηγαινε καθε βραδυ μπουζουκια εσυ με ενα σφηνακι θες κ γκομενα

ντραπηκα πολυ κατεβασα το κεφαλι της ειπα καληνυχτα κ εφυγα να παρω ταξι να κατεβω μοναστηρακι

συνεχιζεται...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Πολλα ξενα εχει στον κηπο διπλα στο συνταγμα
υπαρχουν κ παγκακια για κουβεντουλα

καλοκαιρι δεν ασχολουμαστε με ελλεηνιδες

oxiallontalara

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Ντύσου φαντάρος και στήσου στις καφετέριες στον παράδρομο της Ερμού στο ύψος της μητρόπολης.Υπάρχουν κυρίες που ψαρεύουν επαρχιωτάκια για χαρτζηλίκι.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ντύσου φαντάρος και στήσου στις καφετέριες στον παράδρομο της Ερμού στο ύψος της μητρόπολης.Υπάρχουν κυρίες που ψαρεύουν επαρχιωτάκια για χαρτζηλίκι.
αυτο το λες απο προσωπικη εμπειρια για τις κυριες που ψαρευουν. ή στο εχουν πει.

Οταν λες παραδρομο της Ερμου, ποιον δρομο εννοεις???  Και τι ωρες γινεται αυτο??

Δεν το εχω ξανακουσει αυτο.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
η πρωτη που πλησιασα ηταν στο στενο του σιχτιν στο χαλανδρι

ελληνιδα ξανθο μαλλι με μυρη ριζα σορτσακι κοντο τζιν τοπακι χωρις σουτιεν απο μεσα κ βυζια μικρα σαν σαπιες σακουλες

στα ποδια ειχε λιγες φλεβτσες κ πολλες μελανιες μαλλον απο τα χτεσινα γαμησια με κανα γκομενο

ηλικεια δεν ξερω κοντα στα 25 την υπολογιζα καθοταν με μια φιλη της μπαζακι

ο διαλογος

εγω

'' γεια σου τι κανεις με λενε ******* .  Ειμαι μονος μου εδω θελεις να κατσω μαζι σου γτ μου αρεσεις? ''

αυτη

''στην αρχη δεν  μου μιλησε κ εκανε μια εκφραση αηδιας με το στομα της.Γυρναει στην φιλη της κ απο τις κινησεις των χειλιων καταλαβα οτι της ειπε παρε εναν μαλακα ''

δεν το εβαλα κατω κ παραγγελνω 3 σφηνακια καρπουζακια να κερασω αυτη την φιλη της αλλα να πιω κ εγω.Τ πινουμε μου λεει ευχαριστω κ παω να βγαλω το κινητο μου να της ζητησω ναμου γραψει τον αριθμο της.

Μου λεει αστο ρε φιλε δεν το εχεις ο πρωην μου ειχε bmw καμπριο κ με πηγαινε καθε βραδυ μπουζουκια εσυ με ενα σφηνακι θες κ γκομενα

ντραπηκα πολυ κατεβασα το κεφαλι της ειπα καληνυχτα κ εφυγα να παρω ταξι να κατεβω μοναστηρακι

συνεχιζεται...

ετσι ειναι τυπε, μαλακιστηρια γεματα ο τοπος. Ηθελε και καμπριο BMW και μπουζουκια!!! Αλλα ξεμεινε απο γκομενο και ΞΕΜΕΙΝΕ στο ενα ποτο σε μπαρακι στο Χαλανδρι.

Το πιασατε τυποι!!!

Dopa, περιμενω να ακουσω την συνεχεια!!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Κοίτα να δεις που θα τον στείλουν τον άνθρωπο να κάνει τον καραγκιόζη.  :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
ετσι ειναι τυπε, μαλακιστηρια γεματα ο τοπος. Ηθελε και καμπριο BMW και μπουζουκια!!! Αλλα ξεμεινε απο γκομενο και ΞΕΜΕΙΝΕ στο ενα ποτο σε μπαρακι στο Χαλανδρι.

Το πιασατε τυποι!!!
Ότι αυτός έκανε τέρμα τελειωμένο πέσιμο δε σου έκανε καμιά εντύπωση; Αααν δε μας τρολλάρει.

oxiallontalara

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2016
Like
6
Πόντοι
0
αυτο το λες απο προσωπικη εμπειρια για τις κυριες που ψαρευουν. ή στο εχουν πει.

Οταν λες παραδρομο της Ερμου, ποιον δρομο εννοεις???  Και τι ωρες γινεται αυτο??

Δεν το εχω ξανακουσει αυτο.

Έχω χρόνια που έχω απολυθεί.Συγγενής απο επαρχία που υπηρέτησε εδώ -και άλλοι συνάδελφοι του- μου το είπαν.
Έχω δουλέψει χρόνια ντελιβεράς στην περιοχή και έβλεπα γενικά οτι κυριές που βγαίνουν για ψώνια παίζουν μπαλίτσα.
Μιλάμε για τον πεζόδρομο όπως κατεβαίνεις την Ερμού αριστερά στο ύψος του καλλυντικάδικου του Mac.
Υποψιάζομαι οτι η στολή,η ανωνυμία (με άγνωστο στην πόλη) και η σίγουρη σεξουαλική πείνα του φαντάρου μετράνε

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ότι αυτός έκανε τέρμα τελειωμένο πέσιμο δε σου έκανε καμιά εντύπωση; Αααν δε μας τρολλάρει.

Σωστο αυτο που ειπες!

Δωσε ενα παραδειγμα καλου πεσιματος σε τετοια φαση που περιεγραψε ο τυπος

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
o διαλογος
εγω
'' γεια σου τι κανεις με λενε ******* .  Ειμαι μονος μου εδω θελεις να κατσω μαζι σου γτ μου αρεσεις? ''
αυτη
''στην αρχη δεν  μου μιλησε κ εκανε μια εκφραση αηδιας με το στομα της.Γυρναει στην φιλη της κ απο τις κινησεις των χειλιων καταλαβα οτι της ειπε παρε εναν μαλακα ''
συνεχιζεται...

καλά, τέτοιος διάλογος εννοείται οτι δεν έγινε ποτέ. κάνει μπαμ.

πολλά ναυάγια και κόμπλεξ στην μνημονιακή Ελλάδα.

και για να μην παρεξηγηθώ, και στα δυο φύλα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Σωστο αυτο που ειπες!

Δωσε ενα παραδειγμα καλου πεσιματος σε τετοια φαση που περιεγραψε ο τυπος
Να δώσω παράδειγμα καλού πεσίματος ή να πω τα λάθη του τρισάθλιου πεσίματός του;

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
καλά, τέτοιος διάλογος εννοείται οτι δεν έγινε ποτέ. κάνει μπαμ.

πολλά ναυάγια και κόμπλεξ στην μνημονιακή Ελλάδα.

και για να μην παρεξηγηθώ, και στα δυο φύλα.
εννοειται..τρολαρει..!!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
το θρεντ έχει εξελιχθεί σε τελείως παιδικό πια, για μην πω βρεφικό.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Να δώσω παράδειγμα καλού πεσίματος ή να πω τα λάθη του τρισάθλιου πεσίματός του;

κανε και τα δυο

χαχαχα

:hi:

πες τυπε οτι βλεπεις σε ενα μπαρ δυο γκομενακια μονα τους να πινουν το ποτο τους.

Πως τις προσεγγιζεις εσυ?? Δωσε ενα παραδειγμα να ουμεεεεε

χαχαχα

:orchestra: :orchestra:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
κανε και τα δυο

χαχαχα

:hi:
-Γεια, μου άρεσες και ήρθα να σε γνωρίσω.
Δε συστήνομαι, δε λέω ότι είμαι μόνος μου, δε ζητάω άδεια για να κάτσω. Το πολύ πολύ να δώσω το χέρι μου για χειραψία πιο μετά. Αν δε δω ανταπόκριση, άντε να επιμείνω λέγοντας:

-Τι έγινε, σε πιάσαν οι ντροπές;
Ποτέ δεν κερνάω ποτά και ειδικά όταν η άλλη μου έχει ρίξει χυλόπιτα.

Θα μιλήσω για 3-5 λεπτά και τότε θα ζητήσω τον αριθμό της, όχι με ένα ευχαριστώ που είπε στα σφηνάκια που δέχτηκε κέρασμα από έναν που δε γουστάρει. Άμα πει μαλακίες για κανέναν πρώην της με BMW, ίσως της απάνταγα:

-Σωστά, εσύ θες τύπους με ακριβό αμάξι και μικρό πουλί. Άντε γεια.

Γενικά, αν δεν έβλεπα ανταπόκριση, τον πούλο ΑΡΜ.

Επισκέπτης
-Γεια, μου άρεσες και ήρθα να σε γνωρίσω.
Δε συστήνομαι, δε λέω ότι είμαι μόνος μου, δε ζητάω άδεια για να κάτσω. Το πολύ πολύ να δώσω το χέρι μου για χειραψία πιο μετά. Αν δε δω ανταπόκριση, άντε να επιμείνω λέγοντας:

-Τι έγινε, σε πιάσαν οι ντροπές;
Ποτέ δεν κερνάω ποτά και ειδικά όταν η άλλη μου έχει ρίξει χυλόπιτα.

Θα μιλήσω για 3-5 λεπτά και τότε θα ζητήσω τον αριθμό της, όχι με ένα ευχαριστώ που είπε στα σφηνάκια που δέχτηκε κέρασμα από έναν που δε γουστάρει. Άμα πει μαλακίες για κανέναν πρώην της με BMW, ίσως της απάνταγα:

-Σωστά, εσύ θες τύπους με ακριβό αμάξι και μικρό πουλί. Άντε γεια.

Γενικά, αν δεν έβλεπα ανταπόκριση, τον πούλο ΑΡΜ.
χαχαχα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom