Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Muratti_ambassador

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
9
Like
144
Πόντοι
286
οποτε αποψε που παιζει ναναι ανοιχτα και να παιζουν μιλφονια διαθεσιμα????

ο αλλος τυπος ειπε galaxy, αλλα το βλεπω τραβηγμενο

Παλιες εποχες galaxy και με 16€ το απλο ποτο αλλα με σουπερ πατατακια απο ιαπωνια χαχχαχαχχαχα

Αν και εκπληκτικη θεα αλλα ελεος στο Μανχαταν με ιδια θεα εχει 12€ το ποτο  :kneel:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Παλιες εποχες galaxy και με 16€ το απλο ποτο αλλα με σουπερ πατατακια απο ιαπωνια χαχχαχαχχαχα

Αν και εκπληκτικη θεα αλλα ελεος στο Μανχαταν με ιδια θεα εχει 12€ το ποτο  :kneel:

Γιααποψε που προτεινεις????

Muratti_ambassador

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
9
Like
144
Πόντοι
286
οταν λες fast track to malconi's τι εννοεις??

Μου δινει αισθηση ημι βιζιτες αλλα ο καθενας οπως ο κοελιο ειπε εχει την αποψη του αρα εχω κι εγω τη δικια μου ;)

Σαν χωρος παντως ευκολος για προσεγγιση στα πλεονεκτηματα του μαγαζιου

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μου δινει αισθηση ημι βιζιτες αλλα ο καθενας οπως ο κοελιο ειπε εχει την αποψη του αρα εχω κι εγω τη δικια μου ;)

δεν εχω παει ποτε στο malconi's....

τι ωρες ειναι καλυτερα και τι μερες για να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να φορτωσεις??

αποψε ειναι κλειστα αυτο???

Το Malconis το αναφερουν σαν italian rtestaurant. Λεμε για μπαρ οχι για εστιατοριο

Muratti_ambassador

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
9
Like
144
Πόντοι
286
δεν εχω παει ποτε στο malconi's....

τι ωρες ειναι καλυτερα και τι μερες για να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να φορτωσεις??

αποψε ειναι κλειστα αυτο???

Και το μπρικι καλο ειναι για after office με δικηγορινες ;)

Δεν ξερω αν ειναι ανοικτο σημερα. Πεμπτη παρασξευη σαββατο της μουρλης αλλα τωρα το καλοκαιρι μετακομιζεις νοτια πιστευω ;)

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6

Ρε παιδιά αυτό απ΄όσο ξέρω είναι ιταλικό ρεστοράν....  :think:

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Επίσης το Dry στο Κολωνάκι είναι ιταλικού τύπου μπιστρό... :think:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Το Urban στου Ζωγράφου το ξέρετε? Μαζεύει και άτακτα φοιτητικά ξεκωλίδια, αλλά και μεγαλύτερες ψωλίτσες, ακόμα και MILFάρες!

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Παντού μάγκες,παντού!

greenroad_13

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
20αρες 25αρες που θα βρουμε αν οχι να μας κατσουν τουλαζιστων να παρουμε ματι..????

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μολις επεστρεψα ....

τα παντα κλειστα σημερα, Τ5, malconis, Μπρικι.......γαμσησετα......galaxy λιγο κοσμο και πολυ λιγες γυναικες

περασα και απο του president τιποτα.....

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Μολις επεστρεψα ....

τα παντα κλειστα σημερα, Τ5, malconis, Μπρικι.......γαμσησετα......galaxy λιγο κοσμο και πολυ λιγες γυναικες

Αν περιμένεις φως από κάποιον που σου γράφει για το Galaxy,

και το πληκτρολόγιό του είναι 2.661,61 Χμ μακριά σου,

είναι λογικό...

Δοκίμασε και πλατεία Μαβίλη, next time. Γύρω από το μπρίκι.

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Πήγα πολλές φορές τελευταία στο Noel στην Κολοκοτρώνη και είδα ότι ευνοεί γενικά το πέσιμο. Η μουσική δεν είναι τέρμα οπότε μπορείς να μιλήσεις, έχει πολλές γυναικοπαρέες και δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση αλλά 3-4 φορές που πήγα είχε πολύ ωραίες γυναίκες.
Όσον αφορά το πέσιμο τώρα...Προσωπικά είμαι 1,90, γυμνασμένος full (όχι φουσκωτός, αλλά πολύ fit) και γενικά φραγκάτος....Παρόλα αυτά όσες φορές δοκίμασα να την πέσω σε γκόμενα χωρίς να μου έχει δώσει δείγματα ότι γουστάρει, κατά 90% δεν έπιασε. Δε με διαολόστειλαν αλλά δεν πήγε και παρακάτω. Δυστυχώς ισχύει αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω. Η γκόμενα πρέπει να σε διαλέξει πρώτα και να σου δώσει δείγματα. Στον ωραίο / φραγκάτο που φαίνεται θα δώσουν σήμα 10 στο μέτριο θα δώσει σήμα 1. Πάντως εκεί πρέπει να εστιάσεις.
Είτε με κοιτάζουν πάντως είτε όχι εγώ πάντα χρησιμοποιώ τον ίδιο τρόπο. Πηγαίνω στο τραπέζι τους:

Γεια σας κορίτσια. Περιμένετε παρέα?
Όχι
Κάθομαι εκεί με το φίλο μου. Θέλετε να έρθετε να καθίστε μαζί μας?

Γενικά πιάνει. Ακόμη και να μη μου έχουν ρίξει ματιές πιο πριν, πολλές φορές έρχονται και κάθονται για την παρέα.  Πάντως και όχι να μου πουν τους λέω: Κρίμα. Θα μου επιτρέψετε να σας κεράσω ένα σφηνάκι? Το πίνουμε, λέω καλά να περάσετε και φεύγω. Γενικά αφήνει πολύ καλή εντύπωση. Το οποίο έχει σημασία γιατί μπορεί να τις ξαναπετύχεις αν πηγαίνεις συχνά στο ίδιο μαγαζί.

Τώρα αν έρθουν στο τραπέζι είναι θέμα του πώς θα το χειριστείς από εκεί και πέρα.
Στο τέλος και ανάλογα πώς έχει πάει η κουβέντα, γυρνάς και λες:
Ωραία περάσαμε. Θέλεις / θέλετε να ξαναβγούμε? Αν πάρεις κινητό, το έχεις.

Άρα τα δικά μου συμπεράσματα είναι:

1) Ασχέτως εμφάνισης πρέπει να το έχεις και λίγο στην κουβέντα. Ρώτα πολλά πράγματα για εκείνη. Τους αρέσει πολύ να μιλάνε για τον εαυτό τους. Μην κάνεις ανάκριση, αλλά δείξε ενδιαφέρον
2) Δώστης χώρο. Μη φαίνεσαι πεινασμένος / πέφτουλας. Αν επιδιώκεις "φορτωτική", προφανώς θα το καταλάβει και το πιθανότερο είναι να ξενερώσει. Αν της γκόμενας είτε της αρέσεις από την αρχή, είτε την κερδίσεις στην πορεία με το μπλα μπλα, πιο εύκολα θα σου κάτσει τη 2η/3η φορά παρά αν το πιέσεις για να γίνει με την πρώτη.
Από φορτωτικές να πω την αλήθεια έχω καταφέρει μόνο 2 φορές. Και από τις δικές μου εμπειρίες και από φίλους που το κάνουν πιο συχνά έχω καταλάβει ότι οι γκόμενες που είναι διαθέσιμες για τέτοιου είδους φάση είναι συνήθως ψιλοδεύτερες στην εμφάνιση ή/και θα είναι κομμάτια από τα ποτά οπότε το sex δε βγαίνει και πολύ καλό. Γι' αυτό προσωπικά δεν τα πολυκυνηγάω τέτοια σκηνικά. Όσοι όμως τα ψάχνουν πιστεύω ότι πρέπει να κινηθούν είτε προς μικρότερες ηλικίες 18-24 φοιτήτριες που δεν ξέρουν να πίνουν και γίνονται ντέφια κι εκτός από αυτό είναι και στη φάση που πειραματίζονται είτε σε μιλφ που συχνάζουν σε μπουζούκια / ελληνάδικα κι έχουν βγει αποκλειστικά για κρέας.

Αυτά από μένα. Όποιος έχει άλλη τεχνική / συμβουλή πεσίματος, να μας την πει για να εμπλουτίζουμε το οπλοστάσιο!!!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Αν περιμένεις φως από κάποιον που σου γράφει για το Galaxy,

και το πληκτρολόγιό του είναι 2.661,61 Χμ μακριά σου,

είναι λογικό...

Δοκίμασε και πλατεία Μαβίλη, next time. Γύρω από το μπρίκι.

:happy: :happy: :happy:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Πήγα πολλές φορές τελευταία στο Noel στην Κολοκοτρώνη και είδα ότι ευνοεί γενικά το πέσιμο. Η μουσική δεν είναι τέρμα οπότε μπορείς να μιλήσεις, έχει πολλές γυναικοπαρέες και δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση αλλά 3-4 φορές που πήγα είχε πολύ ωραίες γυναίκες.
Όσον αφορά το πέσιμο τώρα...Προσωπικά είμαι 1,90, γυμνασμένος full (όχι φουσκωτός, αλλά πολύ fit) και γενικά φραγκάτος....Παρόλα αυτά όσες φορές δοκίμασα να την πέσω σε γκόμενα χωρίς να μου έχει δώσει δείγματα ότι γουστάρει, κατά 90% δεν έπιασε. Δε με διαολόστειλαν αλλά δεν πήγε και παρακάτω. Δυστυχώς ισχύει αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω. Η γκόμενα πρέπει να σε διαλέξει πρώτα και να σου δώσει δείγματα. Στον ωραίο / φραγκάτο που φαίνεται θα δώσουν σήμα 10 στο μέτριο θα δώσει σήμα 1. Πάντως εκεί πρέπει να εστιάσεις.
Είτε με κοιτάζουν πάντως είτε όχι εγώ πάντα χρησιμοποιώ τον ίδιο τρόπο. Πηγαίνω στο τραπέζι τους:

Όχι

Γενικά πιάνει. Ακόμη και να μη μου έχουν ρίξει ματιές πιο πριν, πολλές φορές έρχονται και κάθονται για την παρέα.  Πάντως και όχι να μου πουν τους λέω: Κρίμα. Θα μου επιτρέψετε να σας κεράσω ένα σφηνάκι? Το πίνουμε, λέω καλά να περάσετε και φεύγω. Γενικά αφήνει πολύ καλή εντύπωση. Το οποίο έχει σημασία γιατί μπορεί να τις ξαναπετύχεις αν πηγαίνεις συχνά στο ίδιο μαγαζί.

Τώρα αν έρθουν στο τραπέζι είναι θέμα του πώς θα το χειριστείς από εκεί και πέρα.

1) Ασχέτως εμφάνισης πρέπει να το έχεις και λίγο στην κουβέντα. Ρώτα πολλά πράγματα για εκείνη. Τους αρέσει πολύ να μιλάνε για τον εαυτό τους. Μην κάνεις ανάκριση, αλλά δείξε ενδιαφέρον
2) Δώστης χώρο. Μη φαίνεσαι πεινασμένος / πέφτουλας. Αν επιδιώκεις "φορτωτική", προφανώς θα το καταλάβει και το πιθανότερο είναι να ξενερώσει. Αν της γκόμενας είτε της αρέσεις από την αρχή, είτε την κερδίσεις στην πορεία με το μπλα μπλα, πιο εύκολα θα σου κάτσει τη 2η/3η φορά παρά αν το πιέσεις για να γίνει με την πρώτη.
Από φορτωτικές να πω την αλήθεια έχω καταφέρει μόνο 2 φορές. Και από τις δικές μου εμπειρίες και από φίλους που το κάνουν πιο συχνά έχω καταλάβει ότι οι γκόμενες που είναι διαθέσιμες για τέτοιου είδους φάση είναι συνήθως ψιλοδεύτερες στην εμφάνιση ή/και θα είναι κομμάτια από τα ποτά οπότε το sex δε βγαίνει και πολύ καλό. Γι' αυτό προσωπικά δεν τα πολυκυνηγάω τέτοια σκηνικά. Όσοι όμως τα ψάχνουν πιστεύω ότι πρέπει να κινηθούν είτε προς μικρότερες ηλικίες 18-24 φοιτήτριες που δεν ξέρουν να πίνουν και γίνονται ντέφια κι εκτός από αυτό είναι και στη φάση που πειραματίζονται είτε σε μιλφ που συχνάζουν σε μπουζούκια / ελληνάδικα κι έχουν βγει αποκλειστικά για κρέας.

Αυτά από μένα. Όποιος έχει άλλη τεχνική / συμβουλή πεσίματος, να μας την πει για να εμπλουτίζουμε το οπλοστάσιο!!!

Οπως ορθα ειπες πρεπει να σε γουσταρει η τυπισα, να σε εχει διαλεξει...

και εγω τυπε ειμαι 1,94 γυμνασμενος αλλα οχι φουλ.....και γενικοτερα θελει μπλα μπλα...εκει υστερω....

πολυ ωραιος που μοιραστηκες μαζι μας την προσεγγιση....

εγω δεν εχω κατι στανταρ γιατι δεν τον εχω ψαξει τοσο ......και εκει χανω!

ουτε εγω κυνηγαω να πηδηξω με την πρωτη....σκοπος μου ειναι με την δευτερη τριτη......

τετοια μερη που παιζει μπαλα....και ποια τακτικη????

milf Ποθ εχετε σταμπαρει οτι συχναζουν ....συγκεκριμενα μαγαζια πειτε.....

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Όχι

:hi:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom