ωραιος.εχω και εγω δυο γκομενακια που εχω βγει περιπου γυρω στις 7φορες με το καθενα τουλαχιστον πανω κατω.και το πραγμα προχωραει αργα και σταθερα προς το καλύτερο.δεν ειναι Ο προορισμός αλλά το ταξίδι που μετραει.το θέμα είναι να δίνουμε χώρο στις γυναίκες .να μην τις πιεζουμε αλλά πάντα δείχνοντάς τους οτι τις θέλουμε Πολύ και οτι θα είμαστε εκεί γι'αυτές πρώτα ψυχικά.συναισθηματικά και γιατί όχι και σεξουαλικα.πρώτα Γίνε φίλος μετά Κάνε σεξ είναι το μότο μου..Πήγα πολλές φορές τελευταία στο Noel στην Κολοκοτρώνη και είδα ότι ευνοεί γενικά το πέσιμο. Η μουσική δεν είναι τέρμα οπότε μπορείς να μιλήσεις, έχει πολλές γυναικοπαρέες και δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση αλλά 3-4 φορές που πήγα είχε πολύ ωραίες γυναίκες.
Όσον αφορά το πέσιμο τώρα...Προσωπικά είμαι 1,90, γυμνασμένος full (όχι φουσκωτός, αλλά πολύ fit) και γενικά φραγκάτος....Παρόλα αυτά όσες φορές δοκίμασα να την πέσω σε γκόμενα χωρίς να μου έχει δώσει δείγματα ότι γουστάρει, κατά 90% δεν έπιασε. Δε με διαολόστειλαν αλλά δεν πήγε και παρακάτω. Δυστυχώς ισχύει αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω. Η γκόμενα πρέπει να σε διαλέξει πρώτα και να σου δώσει δείγματα. Στον ωραίο / φραγκάτο που φαίνεται θα δώσουν σήμα 10 στο μέτριο θα δώσει σήμα 1. Πάντως εκεί πρέπει να εστιάσεις.
Είτε με κοιτάζουν πάντως είτε όχι εγώ πάντα χρησιμοποιώ τον ίδιο τρόπο. Πηγαίνω στο τραπέζι τους:
Γεια σας κορίτσια. Περιμένετε παρέα?
Όχι
Κάθομαι εκεί με το φίλο μου. Θέλετε να έρθετε να καθίστε μαζί μας?
Γενικά πιάνει. Ακόμη και να μη μου έχουν ρίξει ματιές πιο πριν, πολλές φορές έρχονται και κάθονται για την παρέα. Πάντως και όχι να μου πουν τους λέω: Κρίμα. Θα μου επιτρέψετε να σας κεράσω ένα σφηνάκι? Το πίνουμε, λέω καλά να περάσετε και φεύγω. Γενικά αφήνει πολύ καλή εντύπωση. Το οποίο έχει σημασία γιατί μπορεί να τις ξαναπετύχεις αν πηγαίνεις συχνά στο ίδιο μαγαζί.
Τώρα αν έρθουν στο τραπέζι είναι θέμα του πώς θα το χειριστείς από εκεί και πέρα.
Στο τέλος και ανάλογα πώς έχει πάει η κουβέντα, γυρνάς και λες:
Ωραία περάσαμε. Θέλεις / θέλετε να ξαναβγούμε? Αν πάρεις κινητό, το έχεις.
Άρα τα δικά μου συμπεράσματα είναι:
1) Ασχέτως εμφάνισης πρέπει να το έχεις και λίγο στην κουβέντα. Ρώτα πολλά πράγματα για εκείνη. Τους αρέσει πολύ να μιλάνε για τον εαυτό τους. Μην κάνεις ανάκριση, αλλά δείξε ενδιαφέρον
2) Δώστης χώρο. Μη φαίνεσαι πεινασμένος / πέφτουλας. Αν επιδιώκεις "φορτωτική", προφανώς θα το καταλάβει και το πιθανότερο είναι να ξενερώσει. Αν της γκόμενας είτε της αρέσεις από την αρχή, είτε την κερδίσεις στην πορεία με το μπλα μπλα, πιο εύκολα θα σου κάτσει τη 2η/3η φορά παρά αν το πιέσεις για να γίνει με την πρώτη.
Από φορτωτικές να πω την αλήθεια έχω καταφέρει μόνο 2 φορές. Και από τις δικές μου εμπειρίες και από φίλους που το κάνουν πιο συχνά έχω καταλάβει ότι οι γκόμενες που είναι διαθέσιμες για τέτοιου είδους φάση είναι συνήθως ψιλοδεύτερες στην εμφάνιση ή/και θα είναι κομμάτια από τα ποτά οπότε το sex δε βγαίνει και πολύ καλό. Γι' αυτό προσωπικά δεν τα πολυκυνηγάω τέτοια σκηνικά. Όσοι όμως τα ψάχνουν πιστεύω ότι πρέπει να κινηθούν είτε προς μικρότερες ηλικίες 18-24 φοιτήτριες που δεν ξέρουν να πίνουν και γίνονται ντέφια κι εκτός από αυτό είναι και στη φάση που πειραματίζονται είτε σε μιλφ που συχνάζουν σε μπουζούκια / ελληνάδικα κι έχουν βγει αποκλειστικά για κρέας.
Αυτά από μένα. Όποιος έχει άλλη τεχνική / συμβουλή πεσίματος, να μας την πει για να εμπλουτίζουμε το οπλοστάσιο!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 300K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Οπως ορθα ειπες πρεπει να σε γουσταρει η τυπισα, να σε εχει διαλεξει...
και εγω τυπε ειμαι 1,94 γυμνασμενος αλλα οχι φουλ.....και γενικοτερα θελει μπλα μπλα...εκει υστερω....
πολυ ωραιος που μοιραστηκες μαζι μας την προσεγγιση....
εγω δεν εχω κατι στανταρ γιατι δεν τον εχω ψαξει τοσο ......και εκει χανω!
ουτε εγω κυνηγαω να πηδηξω με την πρωτη....σκοπος μου ειναι με την δευτερη τριτη......
τετοια μερη που παιζει μπαλα....και ποια τακτικη????
milf Ποθ εχετε σταμπαρει οτι συχναζουν ....συγκεκριμενα μαγαζια πειτε.....
Στο μπλα μπλα φίλε υστερούσα κι εγώ μέχρι κάποια ηλικία. Μετά από κάποια φάση κατάλαβα τι ψάχνουν οι περισσότερες. Πρώτον όπως είπα και πιο πάνω θέλουν να μιλήσουν για τον εαυτό τους οπότε αν τις αφήσεις να μιλήσουν αίσθάνονται ωραία γενικά. Όσον αφορά τον εαυτό σου πιστεύω ότι πρέπει να είσαι γενικά λίγο λακωνικός. Μην μπαίνεις σε λεπτομέρειες για τη δουλειά σου γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν τις ενδιαφέρει αλλά είναι καλό να δείξεις ότι είσαι σταθερός επαγγελματικά και ξέρεις τι θέλεις. Μίλα γενικά για μαγαζιά, διασκέδαση, εκδρομές, διακοπές, και γενικά για πράγματα που γενικά ενδιαφέρουν τους πάντες και είναι και χαλαρωτικά. Η άλλη έχει βγει για να διασκεδάσει και γενικά κάτι τέτοια θέλει να ακούσει.
Γενικά να μη δείχνεις μίζερος. Ακόμη και χάλια να είσαι οικονομικά, ένα "καλά είμαι" δείχνει μια αυτοπεποίθηση. Και να μην ψάχνει το φραγκάτο η άλλη σε καμία περίπτωση δε θέλει να ακούσει κάποιον να μιλάει για πορβλήματα τα οποία πολύ πιθανό να έχει και η ίδια. Γενικά καλό είναι μη μιλάς για προβλήματα οικονομικά / οικογενειακά / σχέσης. Τον ψυχοπλακώνουν τον άλλον.
Αν πιστεύεις πάντως ότι υστέρεις στο μπλα μπλα, άστην να μιλάει.... Listen and respond και σε μεγάλο βαθμό το έχεις.
πολυ ωραια τα ειπες.εύγεΣτο μπλα μπλα φίλε υστερούσα κι εγώ μέχρι κάποια ηλικία. Μετά από κάποια φάση κατάλαβα τι ψάχνουν οι περισσότερες. Πρώτον όπως είπα και πιο πάνω θέλουν να μιλήσουν για τον εαυτό τους οπότε αν τις αφήσεις να μιλήσουν αίσθάνονται ωραία γενικά. Όσον αφορά τον εαυτό σου πιστεύω ότι πρέπει να είσαι γενικά λίγο λακωνικός. Μην μπαίνεις σε λεπτομέρειες για τη δουλειά σου γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν τις ενδιαφέρει αλλά είναι καλό να δείξεις ότι είσαι σταθερός επαγγελματικά και ξέρεις τι θέλεις. Μίλα γενικά για μαγαζιά, διασκέδαση, εκδρομές, διακοπές, και γενικά για πράγματα που γενικά ενδιαφέρουν τους πάντες και είναι και χαλαρωτικά. Η άλλη έχει βγει για να διασκεδάσει και γενικά κάτι τέτοια θέλει να ακούσει.
Γενικά να μη δείχνεις μίζερος. Ακόμη και χάλια να είσαι οικονομικά, ένα "καλά είμαι" δείχνει μια αυτοπεποίθηση. Και να μην ψάχνει το φραγκάτο η άλλη σε καμία περίπτωση δε θέλει να ακούσει κάποιον να μιλάει για πορβλήματα τα οποία πολύ πιθανό να έχει και η ίδια. Γενικά καλό είναι μη μιλάς για προβλήματα οικονομικά / οικογενειακά / σχέσης. Τον ψυχοπλακώνουν τον άλλον.
Αν πιστεύεις πάντως ότι υστέρεις στο μπλα μπλα, άστην να μιλάει.... Listen and respond και σε μεγάλο βαθμό το έχεις.
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
Πολυ σωστο ποστ το παραπανω....γκρινια μιζερια και ΑΝΑΣΦΆΛΕΙΑ ακομη και κουκλος νασαι εχεις χασει το παιχνιδι.
Αν και ποτε δεν ξερεις δεν υπαρχουν κανονες μονο βασικα πραγματα.
Μου χει τυχει να πω αυτη π.χ ουτε 1% να την γαμησω και τελικα το ιδιο βραδι την ξεμουνιασα..
Και αλλες π.χ το χα σιγουρο κ μεινα με το πουλι στο χερι...
Αν κ δεν πολυβγαινω προτιμοσε το μαγαζια που κλεινουν αργα δηλ μαζευουν κοσμο μετα τις 3...
Μπορει η ποιοτητα να .ην ειναι οι μουναρες απο μπουζουκια κλσμπ αλλα ειναι πιο προσιτες κ το βασικό θελουν κατι Τωρα...μπαμ μπαμ
Αλλα που τα μαθα αφου εφαγα τα μουτρα μου..
1.οταν η γκομενα σου δωσει δικαίωμα ισον ευκαιρια αρπα την αμέσως δεν θα υπαρξει 2..μιλαμε για γνωριμιες εκτος κοινωνίκου κυκλου...
Δεν συγχωρει καμια την καθυστερηση....
2.σκεψου τον εαυτο σου σαν προϊόν προς πώληση
Με την καλη έννοια παντα...πχ δεν λες στον πελατη δεν ξερω..η ετσι κ ετσι ακομη κ να μην...
Ριχτο αλλιως
3.αυτο εκτιμηση κ σιγουρια οχι του στυλ εγω γαμησει την μιση αθηνα αλλα διεγραψε σε καθε θεμα την λεξη ΙΣΩΣ οποια κ ναναι η κουβεντα.
Ολες ειναι α ασφαλείς δεν χρειαζονται 2...
4.χαλαρος....με την έννοια οτι δεν καιγεσαι ακομη κ αν ειναι το καλυτερο μουνι..
5.μην της πηγαινεις κοντρα στην κουβεντα χωρις νασαι yes man...οι γκομενες στραβωνουν αν ακομη κ με επιχειρήματα της δείξεις οτι εχει λαθος...
6.σε οποιο κοπλιμεντο βρες κατι δικο σου οριτζιναλ παρα μια μ@@@ που χει δει διαβάσει
Καπου ...
Πχ αν εχει ωραια ματια βρες κατι αλλο θα τ χει ακουσει 1000φορες...
7.χιουμορ ξεκλειδώνει τα παντα σε περιπτωσει που δεν ισον η γκομενα η καμμένη η στριμενη οποτε δεν μπλεκεις...
8.αν τυχει να την διεκδίκουν πολλοι...μην μπεις στον κοπο κ μονο που δεν ασχολείθηκες μαζι της θα ερθει απο μονη της αν σε γουσταρει εστω κ λιγο
9 και τελος ο αιφνιδιασμος η πρωτοτυπια κ το μπλα μπλα ειναι η μιση μαχη κερδισμενη...
Εχε νοοτροπία winner...
Ola ομως 1.2.3.9..100..
Σχετικα γιατι οι γυναικες ποτε δεν ξερουν τι θελουν...ακομη κ οταν το βρισκουν...
Μου χει τυχει να πω αυτη π.χ ουτε 1% να την γαμησω και τελικα το ιδιο βραδι την ξεμουνιασα..
Αν κ δεν πολυβγαινω προτιμοσε το μαγαζια που κλεινουν αργα δηλ μαζευουν κοσμο μετα τις 3...
Μπορει η ποιοτητα να .ην ειναι οι μουναρες απο μπουζουκια κλσμπ αλλα ειναι πιο προσιτες κ το βασικό θελουν κατι Τωρα...μπαμ μπαμ
1.οταν η γκομενα σου δωσει δικαίωμα ισον ευκαιρια αρπα την αμέσως δεν θα υπαρξει 2..μιλαμε για γνωριμιες εκτος κοινωνίκου κυκλου...
Με την καλη έννοια παντα...πχ δεν λες στον πελατη δεν ξερω..η ετσι κ ετσι ακομη κ να μην...
Ριχτο αλλιως
3.αυτο εκτιμηση κ σιγουρια οχι του στυλ εγω γαμησει την μιση αθηνα αλλα διεγραψε σε καθε θεμα την λεξη ΙΣΩΣ οποια κ ναναι η κουβεντα.
4.χαλαρος....με την έννοια οτι δεν καιγεσαι ακομη κ αν ειναι το καλυτερο μουνι..
5.μην της πηγαινεις κοντρα στην κουβεντα χωρις νασαι yes man...οι γκομενες στραβωνουν αν ακομη κ με επιχειρήματα της δείξεις οτι εχει λαθος...
6.σε οποιο κοπλιμεντο βρες κατι δικο σου οριτζιναλ παρα μια μ@@@ που χει δει διαβάσει
Καπου ...
7.χιουμορ ξεκλειδώνει τα παντα σε περιπτωσει που δεν ισον η γκομενα η καμμένη η στριμενη οποτε δεν μπλεκεις...
8.αν τυχει να την διεκδίκουν πολλοι...μην μπεις στον κοπο κ μονο που δεν ασχολείθηκες μαζι της θα ερθει απο μονη της αν σε γουσταρει εστω κ λιγο
9 και τελος ο αιφνιδιασμος η πρωτοτυπια κ το μπλα μπλα ειναι η μιση μαχη κερδισμενη...
Εχε νοοτροπία winner...
Ola ομως 1.2.3.9..100..
Σχετικα γιατι οι γυναικες ποτε δεν ξερουν τι θελουν...ακομη κ οταν το βρισκουν...
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
ωραιος.εχω και εγω δυο γκομενακια που εχω βγει περιπου γυρω στις 7φορες με το καθενα τουλαχιστον πανω κατω.και το πραγμα προχωραει αργα και σταθερα προς το καλύτερο.δεν ειναι Ο προορισμός αλλά το ταξίδι που μετραει.το θέμα είναι να δίνουμε χώρο στις γυναίκες .να μην τις πιεζουμε αλλά πάντα δείχνοντάς τους οτι τις θέλουμε Πολύ και οτι θα είμαστε εκεί γι'αυτές πρώτα ψυχικά.συναισθηματικά και γιατί όχι και σεξουαλικα.πρώτα Γίνε φίλος μετά Κάνε σεξ είναι το μότο μου..
7 φορές και δεν έχεις κάνει τίποτε ρε τύπε? Σε κόβω να τις πληρώνεις κιόλας και άλλοι να τις γαμάνε απαξιωτικά ενώ εσύ τον παίζεις σπίτι...
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
σοβαρολογεις τωρα οτι το Galaxy ειναι milfομπαρο??
den ksero den exo paei pote
thomas115656
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 690
- Πόντοι
- 996
μαλλον σε λαθος forum γραφεις εσυ παιδι μου.ωραιος.εχω και εγω δυο γκομενακια που εχω βγει περιπου γυρω στις 7φορες με το καθενα τουλαχιστον πανω κατω.και το πραγμα προχωραει αργα και σταθερα προς το καλύτερο.δεν ειναι Ο προορισμός αλλά το ταξίδι που μετραει.το θέμα είναι να δίνουμε χώρο στις γυναίκες .να μην τις πιεζουμε αλλά πάντα δείχνοντάς τους οτι τις θέλουμε Πολύ και οτι θα είμαστε εκεί γι'αυτές πρώτα ψυχικά.συναισθηματικά και γιατί όχι και σεξουαλικα.πρώτα Γίνε φίλος μετά Κάνε σεξ είναι το μότο μου..
οι γυναίκες θέλουν τον χρόνο τους.πρώτα πρέπει να δεθουν μαζί σου για να προχωρήσουν για σεξ.Η αγάπη είναι γι'αυτές το ισχυρότερο κίνητρο για να εκφράσουν τη σεξουαλικότητα τους αφού δεν είναι τόσο σεξουαλικές οσο εμείς.δεν τις πληρώνω με δώρα και τα λοιπά.απλά τις πηγαίνω καμία βόλτα και τις κερνάω τίποτα καφέδες και ποτακια..αλλά μέχρι εκεί.τις γυρνάω σπίτι και αν θελήσουν να πουν το έλα απάνω εχει καλός.δεν τις γαμαει κάνεις άλλος πάντως.γι'αυτό Είμαι σίγουρος.7 φορές και δεν έχεις κάνει τίποτε ρε τύπε? Σε κόβω να τις πληρώνεις κιόλας και άλλοι να τις γαμάνε απαξιωτικά ενώ εσύ τον παίζεις σπίτι...
Πολυ σωστο ποστ το παραπανω....γκρινια μιζερια και ΑΝΑΣΦΆΛΕΙΑ ακομη και κουκλος νασαι εχεις χασει το παιχνιδι.
Ριχτο αλλιως
Καπου ...
Εχε νοοτροπία winner...
Ola ομως 1.2.3.9..100..
Η γυναίκα πρέπει να βιώσει πρώτα την αγάπη από τον παρτενερ για να δωθεί σεξουαλικα.δεν τις είναι εύκολο να κάνει σεξ έτσι στα μπαμ για την καβλα της στιγμής όπως εμεις... πρέπει να έχει ένα λόγο πέραν του σεξ.τα λένε και οι ψυχίατροι αυτα
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
δεν τις πληρώνω με δώρα και τα λοιπά.απλά τις πηγαίνω καμία βόλτα και τις κερνάω τίποτα καφέδες και ποτακια..αλλά μέχρι εκεί.τις γυρνάω σπίτι και αν θελήσουν να πουν το έλα απάνω εχει καλός.δεν τις γαμαει κάνεις άλλος πάντως.γι'αυτό Είμαι σίγουρος.
Ναι. Καλά κάνεις και είσαι σίγουρος.
Κι εσύ δεν θα τις γαμήσεις.
Αν πάνε σε κανά νησί το καλοκαίρι , θα τις κρεμπιεδιάσει κανένας αλβανός (ή άλλο τύπος που το χειμώνα γαμάει κατσίκες) μπαρμαν στην παραλία νύχτα, μη στεναχωριέσαι.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Ναι. Καλά κάνεις και είσαι σίγουρος.
Κι εσύ δεν θα τις γαμήσεις.
Αν πάνε σε κανά νησί το καλοκαίρι , θα τις κρεμπιεδιάσει κανένας αλβανός (ή άλλο τύπος που το χειμώνα γαμάει κατσίκες) μπαρμαν στην παραλία νύχτα, μη στεναχωριέσαι.
κ οι αλβανοι νερουλαδες γαμανε φοιτητριες νομικης
μαγκες,
όσοι γράφετε στο θέμα αυτό, υποθέτω ότι είστε γύρω στα 30 και ανύπαντροι.
Για μας που είμαστε πέριξ των 50 και παντρεμένοι ισχύουν άλλα πράγματα κατα βάση.
Δε μπορεί ένας παντρεμένος 50αρης να την πέφτει στα μπαράκια με τον τρόπο που περιγράφετε. Θα καταντήσει περίγελως και αποκλείεται να γαμήσει παρά μόνο πουτανίδια που ψάχνουν για χαρτζιλίκι.
όσοι γράφετε στο θέμα αυτό, υποθέτω ότι είστε γύρω στα 30 και ανύπαντροι.
Για μας που είμαστε πέριξ των 50 και παντρεμένοι ισχύουν άλλα πράγματα κατα βάση.
Δε μπορεί ένας παντρεμένος 50αρης να την πέφτει στα μπαράκια με τον τρόπο που περιγράφετε. Θα καταντήσει περίγελως και αποκλείεται να γαμήσει παρά μόνο πουτανίδια που ψάχνουν για χαρτζιλίκι.
nutcase13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οι γυναίκες θέλουν τον χρόνο τους.πρώτα πρέπει να δεθουν μαζί σου για να προχωρήσουν για σεξ.Η αγάπη είναι γι'αυτές το ισχυρότερο κίνητρο για να εκφράσουν τη σεξουαλικότητα τους αφού δεν είναι τόσο σεξουαλικές οσο εμείς.δεν τις πληρώνω με δώρα και τα λοιπά.απλά τις πηγαίνω καμία βόλτα και τις κερνάω τίποτα καφέδες και ποτακια..αλλά μέχρι εκεί.τις γυρνάω σπίτι και αν θελήσουν να πουν το έλα απάνω εχει καλός.δεν τις γαμαει κάνεις άλλος πάντως.γι'αυτό Είμαι σίγουρος.
chris το πας λάθος...θα πρέπε να τις είχες γαμήσει μετά απο 7 φορές!You are friendzoned....κάποιος άλλος βάζει!Σε θεωρούν καληνυχτάκια .
ωραιος.εχω και εγω δυο γκομενακια που εχω βγει περιπου γυρω στις 7φορες με το καθενα τουλαχιστον πανω κατω.και το πραγμα προχωραει αργα και σταθερα προς το καλύτερο.δεν ειναι Ο προορισμός αλλά το ταξίδι που μετραει.το θέμα είναι να δίνουμε χώρο στις γυναίκες .να μην τις πιεζουμε αλλά πάντα δείχνοντάς τους οτι τις θέλουμε Πολύ και οτι θα είμαστε εκεί γι'αυτές πρώτα ψυχικά.συναισθηματικά και γιατί όχι και σεξουαλικα.πρώτα Γίνε φίλος μετά Κάνε σεξ είναι το μότο μου..
Τα 7 ραντεβου μου φαινονται υπερβολικα !!
Συμφωνω οτι δεν πρεπει να ειμαστε πεφτουλες και να δινουμε χρονο στη γυναικα αλλα νομιζω οτι αν στο 3ο ραντεβου δεν κανεις κινηση η γυναικα ξενερωνει η σε κατατασει στους φιλους.
Με το μοτο πρωτα γινε φιλος μετα κανε σεξ γαμας καμια ??
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
κ οι αλβανοι νερουλαδες γαμανε φοιτητριες νομικης
Οι αλβανοί γενικώς, δεν είναι καληνυχτάκηδες, ταξιτζήδες, συνοδοί , ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΝΕ.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Οι αλβανοί γενικώς, δεν είναι καληνυχτάκηδες, ταξιτζήδες, συνοδοί , ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΝΕ.
λακη παγκο ποσο κανεις?
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.321
- Πόντοι
- 1.936
και μια άλλη ειχα γαμησει
σ ένα μπαρ παρακμιακο καλτ στα εξαρχεια
που το χε ενας τυπος περιεργος που τον λεγανε φιντελ
ημουν μ ένα φιλο μου στο μπαρ και μας γνωρισε αυτος ο φιντελ που ηταν μπάρμαν με 2 μιλφ που καθονταν στο μπαρ κι αυτές
το μπαρ ειχε ένα καλτ ονομα...σαμποτάζ,σπεσιαλ καπως ετσι...οποιος το ξερει ας πει
Skullbar???
Εκει ολο και κατι θα βρεις....Πανε και επισης κοριτσια του Σκαραβαιου για να κουδουνιασουν και μετα οτι προκυψει!!
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.321
- Πόντοι
- 1.936
Στο χουαι σλιπ στο γκάζι γίνεται εύκολα φορτωτική απo αλβανίδες που το έχουν ανάγκη που λέει και ο DEDOVSHINAS, απαραίτητα αξεσουαρ belvedere, μουσι και tatoo
....σιγα μην πληρωσω και belve για την Αλβανιδα.....