Motardos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2016
- Like
- 52
- Πόντοι
- 6
ti προτεινεις?
Γραφειο συνοικεσιων
ti προτεινεις?
σε τραπεζες, ταχυδρομεια, σουπερ μαρκετ και απογευμα κανοντας περιπατο στο Φλοισβογια δρομο ποιες μερες κ ωρες προτεινες
κ γιατι
σε ευχαριστω
Αυτό με το Φλοίσβο δεν το έχω ξανακουσει. Τι παίζει εκεί και το προτείνεις τύπε ;σε τραπεζες, ταχυδρομεια, σουπερ μαρκετ και απογευμα κανοντας περιπατο στο Φλοισβο
Ξέρω κραχτη στα σουβλατζίδικα του Μοναστηρακιου. Τσιμπάει ο τύπος 2 γκομενες ξένες και οι 2 μπόμπες. Αντί να της βάλει ο παπάρας σε τραπέζι δίπλα μας πάει και τις βάζει απέναντι από την άλλη μεριά. Ρε του λέω γιατί δεν τις έφερες από εδώ ; Δεν είχε εδώ τραπέζι μου λέει. Λολ! Καλά ρε του λέω, πλάκα μου κάνεις ; Το χαβα του αυτός.
Τί μπαράκια και ποιος δρόμος...Παπάρια μάντολες.Άμα περιμένει κανένας να γνωρίσει έτσι γκόμενα στην Ελλάδα,θα γεράσει κι ακόμα θα ψάχνει.Ας το χωνέψουμε όλοι,γκόμενα βγάζεις μόνο από παρέα ή αν σου την γνωρίσει καμιά ξαδέρφη.Κάθεστε τώρα και ψάχνετε μαγαζιά.Εγώ την έχω σιχαθεί πλέον την νυχτερινή ζωή όπως είναι στην Ελλάδα.Ψωλαραίοι παντού,οι μικρές με τα κίνητα στο χέρι όλη μέρα και όλη νύχτα,οι τριαντάρες με τα τσιγάρα και τα μούτρα της αγαμίας,είναι περιβάλλον αυτό;
Σαντμαν μπαινε και στο μελι να τα λεμε να παρηγοριομαστε
Τί μπαράκια και ποιος δρόμος...Παπάρια μάντολες.Άμα περιμένει κανένας να γνωρίσει έτσι γκόμενα στην Ελλάδα,θα γεράσει κι ακόμα θα ψάχνει.Ας το χωνέψουμε όλοι,γκόμενα βγάζεις μόνο από παρέα ή αν σου την γνωρίσει καμιά ξαδέρφη.Κάθεστε τώρα και ψάχνετε μαγαζιά.Εγώ την έχω σιχαθεί πλέον την νυχτερινή ζωή όπως είναι στην Ελλάδα.Ψωλαραίοι παντού,οι μικρές με τα κίνητα στο χέρι όλη μέρα και όλη νύχτα,οι τριαντάρες με τα τσιγάρα και τα μούτρα της αγαμίας,είναι περιβάλλον αυτό;
Ελα... Που θα γινει στον δρομο καμακι.. Θα τρεχεις απο πσω τους.. Δουλευομαστε...Στην δεκαετια του 80 ειμαστε.. Ποια γυναικα θα σε παρει για σοβαρο... Πηγαινε για καφε.. Για φαγητο ποτο στο μπαρ.. Εκει κατι μπορει να γινει..
τυπε αμα εισαι μανιωδης χυλοπιτάκιας βρίσκεις πολλά μερη να κάνεις πέσιμο
Μπαιραθανασης η μπαραικταρης?
Μπαιρα
Τύπε, γιατί ξανά μόνος; Πώς τα κατάφερες;
Τύπε, γιατί ξανά μόνος; Πώς τα κατάφερες;
τυπε οι μπουρδελιαρηδες δεν ειμαστε ποτε μονοι. Έχουμε για παρέα τις πουτανες και τις τσατσάδες.
τυπε παει η γυμναστρια? :'( :'( :'( :'(