Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 175
- Πόντοι
- 16
Οι γνωστοι...γκομενοφυλακες!
Δε γαμανε ποτε αλλα δεν αφηνουν και αλλον να γαμησει!!!
Δε γαμανε ποτε αλλα δεν αφηνουν και αλλον να γαμησει!!!
Αυτό διαπίστωσα κι εγώ από την πρώτη μου επίσκεψη στο Banana Athens χθες βράδυ, όταν βρέθηκα ανάμεσα σε 3 παρέες Ελληνίδων (2 τριάδες και μια 4αδα).Οι γκομενες θελουν αλκοολ για να γαμηθουν γιατι ειναι η ουσια που μπλοκαρει τις αναστολες στον εγκεφαλο. Μεθυσι και σεξ πανε μαζι για τη γυναικα γι αυτο και η γυναικα επιδιωκει να μεθυσει.
Όχι. Με ένα φίλο. Αλλα να σου πω το σκεφτόμουν ή να καθήσω μoνος και να του πω να φύγει. Ο pr που είδα εγώ ήταν εμφανίσιμος με χαμόγελο. Προφανώς πήγαινε σε κόσμο που ήξερε από πριν, ειδικά γυναικοπαρεες. Δίνουν σημασία στο να κυνηγάνε γκομενες να έρθουν στο μαγαζί για να μην σκάνε πολλοί ψωλαραιοι. Δεν άκουσα όσα έλεγε ακόμα και στην γυναικοπαρεα που ήταν δίπλα μου λόγω της μουσικής. Πάντως μιλούσε στην πιο εμφανίσιμη σε 2 παρέες που τον είδα.Μονος σου πηγες;
Παιδια γραψτε σχετικα με ατομα που δουλευουν pr ή υποδοχη σε μαγαζια, πως φερονται, τι λενε κλπ. Εχει ενδιαφερον μελετης η συμπεριφορα τους.
Μονος σου πηγες;
Παιδια γραψτε σχετικα με ατομα που δουλευουν pr ή υποδοχη σε μαγαζια, πως φερονται, τι λενε κλπ. Εχει ενδιαφερον μελετης η συμπεριφορα τους.
Την αντίστοιχη ψευτοφιλικη διάθεση επιδεικνύουν και οι γυναίκες pr.einai επιπλαστα ευγενικοι κ στο παιζουν φιλοι η οτι ενδιαφερονται για σενα
αν περασες καλα αν εισαι ενταξει με την παρεα σου κλπ
στην ουσια σταρχιδια τους
κ μην κανεις ποτε το λαθος να τους γνωρισεις την γκομενα σου η ελευθερα μουνια απο την παρεα σου
Την αντίστοιχη ψευτοφιλικη διάθεση επιδεικνύουν και οι γυναίκες pr.
Αυτό διαπίστωσα κι εγώ από την πρώτη μου επίσκεψη στο Banana Athens χθες βράδυ, όταν βρέθηκα ανάμεσα σε 3 παρέες Ελληνίδων (2 τριάδες και μια 4αδα).
Χθες μόνο ο sweetold1972(αν ήταν εκεί) πρέπει να γάμησε κι ο pr που μιλούσε σε διαφορετικη γκομενα ανά 30'. Η υποδοχή είχε ένα πολύ δυνατό μουνετο με μπλε αν θυμάμαι καλά παντελόνι.Επισης ένα ξανθό πολύ δυνατό. Από τους θαμώνες η μόνη ελεύθερη γκομενα που είχε όρεξη για παιχνίδι από όσες είδα από τις βόλτες που έκοβαν μέσα εκεί ανά τακτά διαστήματα ήταν μια μαυρουλα με σωματαρα. Οι φίλες της Ελληνίδες ξενερωτες. Το μαυρουλικο φωτιά με ελαφρύ ολοσωμο παντελονοφορεμα λίγο πιο κάτω από το μουνακι. Αέρινο. Της έπιασαν κουβέντα 2-3 όσο ήμουν.
Το Banana θέλει να είσαι με τις ώρες και να μην κάθεσαι σε ένα σημείο. Χτυπάς φεύγεις αν φας πίτα και μετά πας σε άλλο σημείο και ξαναχτυπάς. Του πουστη στο 4ωρο ίσως και λιγότερο θα πάρεις έστω τηλ από μπουταροβυζαρου τηλ, έστω και με έξτρα παουντς. Αν σε κοιτάει στα μάτια και χαμογελάει και ρωτάει και παίζει επαφή σωματική μπορεί να φας την ίδια νύχτα. Άνδρες αρκετοί μέσα εκεί αλλά παιχνίδι γίνεται άνετα με τις γκομενες. Γκόμενες είχε για όλα τα γούστα και όλα τα μεγέθη. Λογικά σήμερα πάλι αρκετό κόσμο θα έχει. Πάτε κατά τις 12 να κάνετε γουορμ απ στο καμάκι με τις πρώτες γυναικείες παρέες. Αν είστε δυνατοί εμφανισιακά θα παίξετε καλή μπάλα αρκεί να πετύχετε σε καλό μουντ τύπισσα. Χθες παίζανε σε μια από τις 3αδες και κάτι περίεργες ψιλο λεσβιακές συμπεριφορες δείγμα κυρίως των αναστολών και της αδυναμίας απελευθέρωσης τους στην προσέγγιση που τους κάνουν οι άνδρες. Θέλουν πολύ πότισμα οι κοπέλες πάντως, μα πολύ τύποι.
Εν τω μεταξύ οι ταρίφες απ έξω τη στήνουν για να φάνε και τίποτα. Σκανε μύτη νέοι σε ηλικία τιμονιερηδες.
Εχει τεραστια εφαρμογη αυτο που κανουν σε χωρους εργασιας, ειδικα αν εισαι ελευθερος επαγγελματιας. Που αλλου δουλευουν τετοιοι τυποι; Ποση ωρα σου μιλανε; Καθονται να σε ακουσουν; Να απαντησουν σε ερωτησεις; Τι υψος εχουν;einai επιπλαστα ευγενικοι κ στο παιζουν φιλοι η οτι ενδιαφερονται για σενα
αν περασες καλα αν εισαι ενταξει με την παρεα σου κλπ
στην ουσια σταρχιδια τους
κ μην κανεις ποτε το λαθος να τους γνωρισεις την γκομενα σου η ελευθερα μουνια απο την παρεα σου
Εχει τεραστια εφαρμογη αυτο που κανουν σε χωρους εργασιας, ειδικα αν εισαι ελευθερος επαγγελματιας. Που αλλου δουλευουν τετοιοι τυποι; Ποση ωρα σου μιλανε; Καθονται να σε ακουσουν; Να απαντησουν σε ερωτησεις; Τι υψος εχουν;
Αν καποιος ειναι πολυ καλος pr πληρωνεται με ποσοστα;
Τύπε μου δεν την ξέρω. Είχε 2 με κωλάρες. Μία με ψηλά πόδια και μια άλλη κανονική. Αυτές ήταν στην υποδοχή. Με το που εμπαινες, σε οδηγούσαν αυτες αν είχες τραπέζι με μπουκαλι, αν όχι σου ελεγαν για τα σημεία που μπορούσες να σταθείς, πχ μπαρ ή στις κολώνες στα όρθια όταν αυτές δεν ήταν ρεζερβε. Είχε επίσης μια ξανθιά, ωραίο μουνετο, μάλλον κι αυτή με τα ρεζερβε ασχολιοταν, μια χοντρούλα η οποία μαζί με έναν άλλο ήταν στα τραπεζια (2 από τα 3 άδεια από αυτά που είχα μπροστά η μου, το ένα μάλιστα είχε μόνο ψωλαραιοιυς!!!!) και το ξυνανε αβερτα ενώ στα άλλα πόστα όπως στο σέρβις τρέχανε. Στο σέρβις μόνο άνδρες έβλεπα. Στα 3 μπαρ(αν πρόσεξα καλά τον αριθμό) είχε γυναικες.Τυπε λες να ταν εκει ακομα η Σια η γκαβλοσερβιτορα με τη κωλαρα και τη μακρια μαλλουρα!;;;
Ξέρω έναν πιαρ από Ακάνθους. Θα τον ρωτήσω και πιστεύω να μου πει.Εχει τεραστια εφαρμογη αυτο που κανουν σε χωρους εργασιας, ειδικα αν εισαι ελευθερος επαγγελματιας. Που αλλου δουλευουν τετοιοι τυποι; Ποση ωρα σου μιλανε; Καθονται να σε ακουσουν; Να απαντησουν σε ερωτησεις; Τι υψος εχουν;
Αν καποιος ειναι πολυ καλος pr πληρωνεται με ποσοστα;
Τύπε μου όντως έχει νεαρό κόσμο.Αλλα έχει και 30+ κάποιες. Που είναι τα μαγαζιά που ανέφερες.Καλησπερα... Ωραιο το banana.. Αλλα μαζευει γκομενες πολυ μικρες ...Αυτες δεν ασχολουνται για καμακι... Αυτες με facebook...Καλο μαγαζι ειναι το galaxy...Και επισης το artisanal..
νομιζω με το μπουκαλι εχουν ποσοστα
Ξέρω έναν πιαρ από Ακάνθους. Θα τον ρωτήσω και πιστεύω να μου πει.
Ευχαριστώ Γιώργο.galaxy ξερω σωτηρη σταδιου 10 σωτηρη