Ειναι στο χιλτον...Ευχαριστώ Γιώργο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 299K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 239
- Πόντοι
- 36
Λογικά όμως εκεί μαζεύονται τα χοντρά πορτοφόλια τύπε και οι τουπεδιαρες τυπισσες.To galaxy ειναι επανω στο χιλτον... Φοβερο μαγαζι.. Οπως επισης και το αλλο...Καλο μαγαζι ειναι το balthazar....Παντως οσες φορες πηγα στο banana δεν επαιζε τιποτα απολυτως.. Και ηταν ελαχιστες οι γκομενες πανω απο τα 30...
Το Μπαλτάζαρ που είναι ; Λειτουργεί καλοκαίρι ;
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 239
- Πόντοι
- 36
Ναι τώρα το είδα που το έγραψες.θενξ.Ειναι στο χιλτον...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
πατησια εχει κατι καλο
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
Σε δρομο πολυ καλυτερα απο μπαρ.καλο ειναι να γραψει καποιος τα υπερ κ τα κατα
καμακι στο δρομο καμακι σε μπαρ
Στο μπαρ εχουν σηκωσει αμυνα οι γκομενες και λιγο πολυ το περιμενουν.
Στο δρομο ομως δε ξερουν απο που τους ερχεται, δεν εχουν αμυνες, δε γινεσαι περιγελος στους αλλους και ειναι ατελειωτα τα μουνια
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Σε δρομο πολυ καλυτερα απο μπαρ.
Στο μπαρ εχουν σηκωσει αμυνα οι γκομενες και λιγο πολυ το περιμενουν.
Στο δρομο ομως δε ξερουν απο που τους ερχεται, δεν εχουν αμυνες, δε γινεσαι περιγελος στους αλλους και ειναι ατελειωτα τα μουνια
για πες κ τα θετικα για τα μπαρ
Καμακι στον δρομο με τιποτα.. Εκτος και αν εισαι ο ρουβας... Πολυ ωραιος τυπος...Εκτος και αν εχεις και καμια μαζερατι...Σε μπαρακι... Αλλα και εκει ειναι πολυ δυσκολα... Οι γκομενες εχουν αλλαξει τα στανταρντ τους.. Μονο αν σε γουσταρουν και εισαι συμαθητικος αρκετα θα παιξουν.. Και θελουν λιγο χρημα..
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Καμακι στον δρομο με τιποτα.. Εκτος και αν εισαι ο ρουβας... Πολυ ωραιος τυπος...Εκτος και αν εχεις και καμια μαζερατι...Σε μπαρακι... Αλλα και εκει ειναι πολυ δυσκολα... Οι γκομενες εχουν αλλαξει τα στανταρντ τους.. Μονο αν σε γουσταρουν και εισαι συμαθητικος αρκετα θα παιξουν.. Και θελουν λιγο χρημα..
κ τοτε που ρε τυπε?
αφου ολα εκτος τα βγαζεις
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
φευγεις με κατι ευρω λιγοτερα αν κανεις τη μαλακια να κερασεις ποτο και βεβαια θα εχεις παρει τα αρχιδια μουγια πες κ τα θετικα για τα μπαρ
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
φευγεις με κατι ευρω λιγοτερα αν κανεις τη μαλακια να κερασεις ποτο και βεβαια θα εχεις παρει τα αρχιδια μου
για δρομο ποιες μερες κ ωρες προτεινες
κ γιατι
σε ευχαριστω
Καλυτερα σε μπαρακια ησυχα... Που να μην γινεται ο χαμος.. Αλλα βασικα πρεπει να χωνεσαι πολυ... Να εχεις και κανενα φιλο για συμπαρασταση. Να βοηθησει στο φλερτ...Εκει που μπορεις να παιξεις μπαλα ειναι στα μπουζουκια (τραπεζακι) ...Εκει που μπορεις να παιξεις γιατι ειναι διπλα σου κοντα σου.... Μια ανασα..
να σου στείλει μια γκόμενα κατευθείαν να μην κουράζεσαι κιόλας;για δρομο ποιες μερες κ ωρες προτεινες
κ γιατι
σε ευχαριστω
Αν θες να στην στείλει και γυμνή.
Ελα... Που θα γινει στον δρομο καμακι.. Θα τρεχεις απο πσω τους.. Δουλευομαστε...Στην δεκαετια του 80 ειμαστε.. Ποια γυναικα θα σε παρει για σοβαρο... Πηγαινε για καφε.. Για φαγητο ποτο στο μπαρ.. Εκει κατι μπορει να γινει..
sweet_old1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Ελα... Που θα γινει στον δρομο καμακι.. Θα τρεχεις απο πσω τους.. Δουλευομαστε...Στην δεκαετια του 80 ειμαστε.. Ποια γυναικα θα σε παρει για σοβαρο... Πηγαινε για καφε.. Για φαγητο ποτο στο μπαρ.. Εκει κατι μπορει να γινει..
εγω απο δρομο εχω γαμησει απειρες φιλε
βεβαια η εμφανιση ειναι καθαρο 10αρι
αλλα δεν ειναι δυσκολο καθολου
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Τί μπαράκια και ποιος δρόμος...Παπάρια μάντολες.Άμα περιμένει κανένας να γνωρίσει έτσι γκόμενα στην Ελλάδα,θα γεράσει κι ακόμα θα ψάχνει.Ας το χωνέψουμε όλοι,γκόμενα βγάζεις μόνο από παρέα ή αν σου την γνωρίσει καμιά ξαδέρφη.Κάθεστε τώρα και ψάχνετε μαγαζιά.Εγώ την έχω σιχαθεί πλέον την νυχτερινή ζωή όπως είναι στην Ελλάδα.Ψωλαραίοι παντού,οι μικρές με τα κίνητα στο χέρι όλη μέρα και όλη νύχτα,οι τριαντάρες με τα τσιγάρα και τα μούτρα της αγαμίας,είναι περιβάλλον αυτό;
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
εχεις δικιο αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια!Τί μπαράκια και ποιος δρόμος...Παπάρια μάντολες.Άμα περιμένει κανένας να γνωρίσει έτσι γκόμενα στην Ελλάδα,θα γεράσει κι ακόμα θα ψάχνει.Ας το χωνέψουμε όλοι,γκόμενα βγάζεις μόνο από παρέα ή αν σου την γνωρίσει καμιά ξαδέρφη.Κάθεστε τώρα και ψάχνετε μαγαζιά.Εγώ την έχω σιχαθεί πλέον την νυχτερινή ζωή όπως είναι στην Ελλάδα.Ψωλαραίοι παντού,οι μικρές με τα κίνητα στο χέρι όλη μέρα και όλη νύχτα,οι τριαντάρες με τα τσιγάρα και τα μούτρα της αγαμίας,είναι περιβάλλον αυτό;
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Τί μπαράκια και ποιος δρόμος...Παπάρια μάντολες.Άμα περιμένει κανένας να γνωρίσει έτσι γκόμενα στην Ελλάδα,θα γεράσει κι ακόμα θα ψάχνει.Ας το χωνέψουμε όλοι,γκόμενα βγάζεις μόνο από παρέα ή αν σου την γνωρίσει καμιά ξαδέρφη.Κάθεστε τώρα και ψάχνετε μαγαζιά.Εγώ την έχω σιχαθεί πλέον την νυχτερινή ζωή όπως είναι στην Ελλάδα.Ψωλαραίοι παντού,οι μικρές με τα κίνητα στο χέρι όλη μέρα και όλη νύχτα,οι τριαντάρες με τα τσιγάρα και τα μούτρα της αγαμίας,είναι περιβάλλον αυτό;
ti προτεινεις?