Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
To galaxy ειναι επανω στο χιλτον... Φοβερο μαγαζι.. Οπως επισης και το αλλο...Καλο μαγαζι ειναι το balthazar....Παντως οσες φορες πηγα στο banana δεν επαιζε τιποτα απολυτως.. Και ηταν ελαχιστες οι γκομενες πανω απο τα 30...
Λογικά όμως εκεί μαζεύονται τα χοντρά πορτοφόλια τύπε και οι τουπεδιαρες τυπισσες.
Το Μπαλτάζαρ που είναι ; Λειτουργεί καλοκαίρι ;

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Ελα.. Μαζευει πολυ ωραιο κοσμο... Και οι γκομενες την ψαχνουν... Χωρις χρημα δεν πας πουθενα... Και φυσικα λειτουργει το μαγαζι τωρα το καλοκαιρι..Αμπελοκηπους...

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
καλο ειναι να γραψει καποιος τα υπερ κ τα κατα

καμακι στο δρομο καμακι σε μπαρ

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
καλο ειναι να γραψει καποιος τα υπερ κ τα κατα

καμακι στο δρομο καμακι σε μπαρ
Σε δρομο πολυ καλυτερα απο μπαρ.
Στο μπαρ εχουν σηκωσει αμυνα οι γκομενες και λιγο πολυ το περιμενουν.
Στο δρομο ομως δε ξερουν απο που τους ερχεται, δεν εχουν αμυνες, δε γινεσαι περιγελος στους αλλους και ειναι ατελειωτα τα μουνια

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Σε δρομο πολυ καλυτερα απο μπαρ.
Στο μπαρ εχουν σηκωσει αμυνα οι γκομενες και λιγο πολυ το περιμενουν.
Στο δρομο ομως δε ξερουν απο που τους ερχεται, δεν εχουν αμυνες, δε γινεσαι περιγελος στους αλλους και ειναι ατελειωτα τα μουνια

για πες κ τα θετικα για τα μπαρ

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καμακι στον δρομο με τιποτα.. Εκτος και αν εισαι ο ρουβας... Πολυ ωραιος τυπος...Εκτος και αν  εχεις και καμια μαζερατι...Σε μπαρακι... Αλλα και εκει ειναι πολυ δυσκολα... Οι γκομενες εχουν αλλαξει τα στανταρντ τους.. Μονο αν σε γουσταρουν και εισαι συμαθητικος αρκετα θα παιξουν.. Και θελουν λιγο χρημα..

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Καμακι στον δρομο με τιποτα.. Εκτος και αν εισαι ο ρουβας... Πολυ ωραιος τυπος...Εκτος και αν  εχεις και καμια μαζερατι...Σε μπαρακι... Αλλα και εκει ειναι πολυ δυσκολα... Οι γκομενες εχουν αλλαξει τα στανταρντ τους.. Μονο αν σε γουσταρουν και εισαι συμαθητικος αρκετα θα παιξουν.. Και θελουν λιγο χρημα..

κ τοτε που ρε τυπε?

αφου ολα εκτος τα βγαζεις

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
φευγεις με κατι ευρω λιγοτερα αν κανεις τη μαλακια να κερασεις ποτο και βεβαια θα εχεις παρει τα αρχιδια μου

για δρομο ποιες μερες κ ωρες προτεινες

κ γιατι

σε ευχαριστω

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλυτερα σε μπαρακια ησυχα... Που να μην γινεται ο χαμος.. Αλλα βασικα πρεπει να χωνεσαι πολυ... Να εχεις και κανενα φιλο για συμπαρασταση. Να βοηθησει στο φλερτ...Εκει που μπορεις να παιξεις μπαλα ειναι στα μπουζουκια (τραπεζακι) ...Εκει που  μπορεις να παιξεις  γιατι ειναι διπλα σου  κοντα σου.... Μια ανασα..

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Ελα... Που θα γινει στον δρομο καμακι.. Θα τρεχεις απο πσω τους..  Δουλευομαστε...Στην δεκαετια του 80  ειμαστε.. Ποια γυναικα θα σε παρει για σοβαρο... Πηγαινε για  καφε.. Για φαγητο ποτο  στο μπαρ.. Εκει κατι μπορει να γινει..

sweet_old1975

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
Ελα... Που θα γινει στον δρομο καμακι.. Θα τρεχεις απο πσω τους..  Δουλευομαστε...Στην δεκαετια του 80  ειμαστε.. Ποια γυναικα θα σε παρει για σοβαρο... Πηγαινε για  καφε.. Για φαγητο ποτο  στο μπαρ.. Εκει κατι μπορει να γινει..

εγω απο δρομο εχω γαμησει απειρες φιλε

βεβαια η εμφανιση ειναι καθαρο 10αρι

αλλα δεν ειναι δυσκολο καθολου

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Εχεις φιλους παρεες.. Κανεις δημοσιες σχεσεις.. Απο φιλες πως τα πας; Απο εκει μπορεις να γνωρισεις κατι..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τί μπαράκια και ποιος δρόμος...Παπάρια μάντολες.Άμα περιμένει κανένας να γνωρίσει έτσι γκόμενα στην Ελλάδα,θα γεράσει κι ακόμα θα ψάχνει.Ας το χωνέψουμε όλοι,γκόμενα βγάζεις μόνο από παρέα ή αν σου την γνωρίσει καμιά ξαδέρφη.Κάθεστε τώρα και ψάχνετε μαγαζιά.Εγώ την έχω σιχαθεί πλέον την νυχτερινή ζωή όπως είναι στην Ελλάδα.Ψωλαραίοι παντού,οι μικρές με τα κίνητα στο χέρι όλη μέρα και όλη νύχτα,οι τριαντάρες με τα τσιγάρα και τα μούτρα της αγαμίας,είναι περιβάλλον αυτό;

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Τί μπαράκια και ποιος δρόμος...Παπάρια μάντολες.Άμα περιμένει κανένας να γνωρίσει έτσι γκόμενα στην Ελλάδα,θα γεράσει κι ακόμα θα ψάχνει.Ας το χωνέψουμε όλοι,γκόμενα βγάζεις μόνο από παρέα ή αν σου την γνωρίσει καμιά ξαδέρφη.Κάθεστε τώρα και ψάχνετε μαγαζιά.Εγώ την έχω σιχαθεί πλέον την νυχτερινή ζωή όπως είναι στην Ελλάδα.Ψωλαραίοι παντού,οι μικρές με τα κίνητα στο χέρι όλη μέρα και όλη νύχτα,οι τριαντάρες με τα τσιγάρα και τα μούτρα της αγαμίας,είναι περιβάλλον αυτό;
εχεις δικιο αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια!

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

ti προτεινεις?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom