Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
oxi ειχα παει στο μπιτς μπαρ μπολιβαρ με ενα φιλο μου μποντυμπιλντερ που ειναι ιλαρχος στην γκατζολα

το μποντιμπιλντερ γιατι μας το διευκρινιζεις? και το ιλαρχος επισης

:think:

παιρνει ποντους εξτρα ζωης??

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ακριβως. και αυτοι που ειναι το 10% των ανδρων περιπου εχει ξεμουνιασει οτι κινειται.
Οι υπολοιποι ειτε πουτανες ειτε καπαρωνουμε γκομενα και τη ψιλοπαρακαλαμε να μεινει ειτε απλα σχεσουλα ειτε το πουλι στο χερι.

Το θέμα είναι πως όταν έχεις γκόμενα,σε θέλουν κι άλλες.Κι έτσι,μπορείς κι εσύ από το 80% των αγάμητων,να βρεθείς να γαμάς 2-3 ταυτόχρονα.Όταν είσαι μπακούρι,δε σε θέλει καμία.Είναι τρομερό αυτό το πράγμα,γυναίκες που σ'έχουν χεσμένο ξαφνικά όταν σε βλέπουν με άλλη σου ρίχνουν ματιές,σου μιλάνε κλπ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτό το θρεντ είναι μάλλον το καλύτερο αυτό το καλοκαίρι. Και έχει και σκηνικά πολλά που θέλει ο ντοπας να διαβάζει.
Τελικά ρε συ Ντόπα πήγες Γκάζι το Σάββατο ;

Ρε μαν εσυ τωρα τι γαμησια και γκομενες? Αν εισαι 1 90 και 70 κιλα κοιτα να βαλεις κανα κιλο. Ξεκινα να τρως οτιδηποτε βρισκεις μπροστα σου, μονο αυτο να εχεις στο μυαλο σου. Ασ τις γκομενες

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
276
Πόντοι
36
Ξερετε τι παρατηρησα ομως ρε τυποι;;;
100 ατομα μεσα στο νημα κσι μονο ο sweet 16 γαμαει...
Φίλε στην Ελλάδα είμαστε. Αν ήμασταν πχ στην Ουκρανία τώρα θα λέγαμε κάθε μέρα οι περισσότεροι για το πόσο καλά γαμησια κάνουμε. Και στην Ιταλία τα ίδια σκατα γίνονται. Το κουλό είναι ότι γίνονται και στην Ισπανία. Ισπανος εμφανίσιμος μου είπε ότι οι Ισπανίδες που είναι ως επί το πλείστον μέτριες η άσχημες το παίζουν δύσκολες και ρίχνουν άκυρα. Η Δυτική κουλτούρα έχει επηρεάσει πολύ τις γυναίκες.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Το θέμα είναι πως όταν έχεις γκόμενα,σε θέλουν κι άλλες.Κι έτσι,μπορείς κι εσύ από το 80% των αγάμητων,να βρεθείς να γαμάς 2-3 ταυτόχρονα.Όταν είσαι μπακούρι,δε σε θέλει καμία.Είναι τρομερό αυτό το πράγμα,γυναίκες που σ'έχουν χεσμένο ξαφνικά όταν σε βλέπουν με άλλη σου ρίχνουν ματιές,σου μιλάνε κλπ

πιο αληθεια δεν γινεται.

και εγω που δεν ειμαι καν sweet75 , περσι το καλοκαιρι γαμαγα για 2 μηνες συνεχεια 5 διαφορετικες γκομενες

να σημειωσω οτι κατι τετοιο με τοσες ταυτοχρονα δεν μου εχει ξανσυμβει ποτε

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
276
Πόντοι
36
Ρε μαν εσυ τωρα τι γαμησια και γκομενες? Αν εισαι 1 90 και 70 κιλα κοιτα να βαλεις κανα κιλο. Ξεκινα να τρως οτιδηποτε βρισκεις μπροστα σου, μονο αυτο να εχεις στο μυαλο σου. Ασ τις γκομενες
Μαν το παλεύω αλλά το καλοκαίρι δύσκολα τρώω πολύ σε σχέση με τον χειμώνα. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε για το ενδιαφέρον.
Αλλά δεν μπορείς και να είσαι κλεισμένος μέσα όλη μέρα σπίτι να τρως. Συναισθηματα και ανάγκες για παρέα και καμάκι έχουμε κι εμείς οι κοκαλιαριδες :)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
276
Πόντοι
36
Το έχω παρατηρήσει. Έτσι είναι.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μαν το παλεύω αλλά το καλοκαίρι δύσκολα τρώω πολύ σε σχέση με τον χειμώνα. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε για το ενδιαφέρον.
Αλλά δεν μπορείς και να είσαι κλεισμένος μέσα όλη μέρα σπίτι να τρως. Συναισθηματα και ανάγκες για παρέα και καμάκι έχουμε κι εμείς οι κοκαλιαριδες :)

εισαι 1,90 και 70 κιλα μαν?

εισαι πολυ αδυνατος

πλακωσου να παρεις κιλα , δεν ειναι καλη εικονα αυτη ...... περσι ημοουνα 86 κιλα το πιο αδυνατο μου και μου λεγανε οι γκομενες , φαεεεεε πως εισαι ετσι

1,94 θψος

τωρα ειμαι 95 κιλα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

ρε φιλε βαλε λιγο κρεας , λιγο τσιτσι πανω σου να δειχνεις αντρας. Ουτε γυμναστικες ουτε τιποτα ξεκινα τρωγες. Ψωμια, τυρια, βουτυρα, αυγα, μελια, κρεατα, ζυμαρικα, χαμπουργκερ,πιτσες, γυρους. Παλευεις να φας ρε τυπε?Εδω αλλοι δεν εχουν να φανε και εσυ λες παλευεις?
Αν δε βαλεις λιγο κρεας να καρδαμωσεις να εισαι ψωμωμενος πως περιμενεις να σε κοιταξει γυναικα αμα δειχνεις σαν εφηβος σχολιαροπαιδο μαν?Και μετα κανε και αλλες αλλαγες, πχ κανα καλο κουρεμα, βγαλε γυαλι και βαλε φακους αν εχεις γυαλια κλπ. Και θα δεις μετα τα γκομενακια απο μονα τους θα ερχονται .

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
276
Πόντοι
36

εισαι πολυ αδυνατος

πλακωσου να παρεις κιλα , δεν ειναι καλη εικονα αυτη ...... περσι ημοουνα 86 κιλα το πιο αδυνατο μου και μου λεγανε οι γκομενες , φαεεεεε πως εισαι ετσι

1,94 θψος

τωρα ειμαι 95 κιλα
Τύπε μόνο οι χοντρές με θελουν. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Μάλλον γιατί είναι χεσμενες και αγαμητες οι πιο πολλές.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
το μποντιμπιλντερ γιατι μας το διευκρινιζεις? και το ιλαρχος επισης

:think:

παιρνει ποντους εξτρα ζωης??

με τη σωματαρα του κ την δουλεια που κανει στον εβρο στο στρατοπεδο γαμαει συνεχεια υγρα ξυρισμενα μουνακια οποτε βγαινουμε για καμακι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

εισαι πολυ αδυνατος

1,94 θψος

τωρα ειμαι 95 κιλα

Εμ, δειχνει σα λυκειοπαιδο με προωρη αναπτυξη. Κοπανα ρε εκει κοψιδια , βαλε κιλα πανω σου. Χτυπα και κανα σιδερο στο γυμναστηριο μετα ριξε και καμια μπουνια σε κανα σακο , κατεβασε και καμια μπυρα. Αντρες ειστε γαμω την πουτανα μου . Αν οι ιδιοι δεν αντιμετωπιζετε τον εαυτο σας ως αντρες, πως περιμενετε μετα ν σας δουν οι γυναικες ως αντρες?
Μετα καθεστε και μυξοκλαιτε στα σαιτ ( οχι και πολυ αντρικη συμπεριφορα )

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
με τη σωματαρα του κ την δουλεια που κανει στον εβρο στο στρατοπεδο γαμαει συνεχεια υγρα ξυρισμενα μουνακια οποτε βγαινουμε για καμακι

Parasito κατ'επάγγελμα... :S Αυτός.

Και εσύ το παράσιτο στο παράσιτο... Κατά συνήθεια.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
276
Πόντοι
36
ρε φιλε βαλε λιγο κρεας , λιγο τσιτσι πανω σου να δειχνεις αντρας. Ουτε γυμναστικες ουτε τιποτα ξεκινα τρωγες. Ψωμια, τυρια, βουτυρα, αυγα, μελια, κρεατα, ζυμαρικα, χαμπουργκερ,πιτσες, γυρους. Παλευεις να φας ρε τυπε?Εδω αλλοι δεν εχουν να φανε και εσυ λες παλευεις?
Αν δε βαλεις λιγο κρεας να καρδαμωσεις να εισαι ψωμωμενος πως περιμενεις να σε κοιταξει γυναικα αμα δειχνεις σαν εφηβος σχολιαροπαιδο μαν?Και μετα κανε και αλλες αλλαγες, πχ κανα καλο κουρεμα, βγαλε γυαλι και βαλε φακους αν εχεις γυαλια κλπ. Και θα δεις μετα τα γκομενακια απο μονα τους θα ερχονται .
Φίλε, ο μεταβολισμός είναι πολύ γρήγορος. Αυγά τρωω και 4 την μερα. Λάδι ώμο, 15-20 κτ της σούπας. Ζυμαρικά μέρα παρά μέρα με σάλτσα ντομάτας και τυρί από πανω σχεδόν κάθε μέρα. Ταχίνι το πρωί και τα αυγά. Κάποιες φορές παγωτό. Επίσης κρέας 1-2 φορές την εβδομάδα και 1 φορά ψάρι. Πίτσα 2-3 φορές τον μήνα, συνήθως Ντομινος. Πιτογυρα 1 φορά την εβδομάδα. Σάντουιτς 3. Ήδη φεύγουν αρκετά λεφτά στο φαγητό είτε απέξω είτε μαγείρεμα. Εν μέρη φταίνε και τα λεφτά που δεν έχω στο ότι είμαι αδύνατος. Αλλά υπάρχουν κι αυτοί που δεν τρώνε τα παραπάνω και δεν είναι αδύνατοι. Τεσπά. Μην χαλάμε το νήμα ανοίγοντας άλλο θέμα. Ευχαριστώ πάντως και πάλι. Ένας φίλος μου πρότεινε κρεατινη σε σχετικό μήνα και το έχω δει και σε άλλο φόρουμ. Θα το σκεφτω. Ξεκινάω και γυμναστική σοβαρά από Σεπτέμβρη.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Είστε πολύ πίσω ακόμα......

Ασχολείστε με κοινωνιεs :vomit: :piss: και όλες τις μαλακισμένες :idiot: :uglystupid: που την αποτελούν.....

Οι σωστές γυναίκες βρίσκονται στο σωστό μέρος και σας περιμένουν γυμνές και έτοιμες σε όλα και εσείς ασχολείστε με παιδικές ιστορίες και παραμυθάκια.

Το μονο που κάνετε έτσι είναι να ρίχνετε την αυτοπεποίθηση σας την αυτοεκτίμηση σας και να βλάπτετε τον εαυτό σας.

όχι πόρνες?
Xaxaxaxaxaxa.......

Τότε τι?
καλόγριες?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φίλε, ο μεταβολισμός είναι πολύ γρήγορος. Αυγά τρωω και 4 την μερα. Λάδι ώμο, 15-20 κτ της σούπας. Ζυμαρικά μέρα παρά μέρα με σάλτσα ντομάτας και τυρί από πανω σχεδόν κάθε μέρα. Ταχίνι το πρωί και τα αυγά. Κάποιες φορές παγωτό. Επίσης κρέας 1-2 φορές την εβδομάδα και 1 φορά ψάρι. Πίτσα 2-3 φορές τον μήνα, συνήθως Ντομινος. Πιτογυρα 1 φορά την εβδομάδα. Σάντουιτς 3. Ήδη φεύγουν αρκετά λεφτά στο φαγητό είτε απέξω είτε μαγείρεμα. Εν μέρη φταίνε και τα λεφτά που δεν έχω στο ότι είμαι αδύνατος. Αλλά υπάρχουν κι αυτοί που δεν τρώνε τα παραπάνω και δεν είναι αδύνατοι. Τεσπά. Μην χαλάμε το νήμα ανοίγοντας άλλο θέμα. Ευχαριστώ πάντως και πάλι. Ένας φίλος μου πρότεινε κρεατινη σε σχετικό μήνα και το έχω δει και σε άλλο φόρουμ. Θα το σκεφτω. Ξεκινάω και γυμναστική σοβαρά από Σεπτέμβρη.

Ο μεταβολισμος αλλαζει ρε μαν. Στην τελικη παρε κανα χαπι να τον σταματησεις και βαζε.Μη λες τι τρως καθε μερα, να λες ποσες φορες τη μερα τρως. εσυ 6-7 φορες τη μερα πρεπει να κατεβαζεις και κατι μη πω ολη την ωρα. Πιτογυρα λεει μια φορα, καθε μερα πρεπει να τρως. Κρεας καθε μερα, ψωμι τουλαχιστον μια φρατζολα τη μερα. Πιτσα λεει 2-3 φορες το μηνα.
Πρωι τρωγε πχ μια κουπα ταχινι με μελι 4-5 ξερα συκα 2 μπανανες και 2-3 τοστ η τυροπιτες και χυμους. Μετα κατα τις 11 χτυπα κανα κροασαν καμια τυροπιτα. Μετα μεσημεριανο φουλ με σαλατα ψωμι τυρι. Απογεμα παλι φαε κατι και φυσικα βραδυ χτυπα κανα πιτογυρο τιποτα τοστακια, αβγα κλπ.
Στα λεω αυτα γιατι αν δε βαλεις κρεας και δε δειξεις αντρας, και φαινεσαι σα λυκειοπαιδο, γκομενα δε προκειται να σε κοιταξει ουτε στην Ελλαδα ουτε πουθενα. Αν θες να σαι σα τον αγιο ονουφριο και οι γκομενες να σε λυπουνται, τοτε τι γραφεις στα φορουμ οτι δε σε κοιτανε?

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

Ασχολείστε με κοινωνιεs :vomit: :piss: και όλες τις μαλακισμένες :idiot: :uglystupid: που την αποτελούν.....

Οι σωστές γυναίκες βρίσκονται στο σωστό μέρος και σας περιμένουν γυμνές και έτοιμες σε όλα και εσείς ασχολείστε με παιδικές ιστορίες και παραμυθάκια.

Το μονο που κάνετε έτσι είναι να ρίχνετε την αυτοπεποίθηση σας την αυτοεκτίμηση σας και να βλάπτετε τον εαυτό σας.

όχι πόρνες?
Xaxaxaxaxaxa.......

Τότε τι?
καλόγριες?

wat

SailorJerry

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Like
32
Πόντοι
0

όχι πόρνες?
Xaxaxaxaxaxa.......

Τότε τι?
καλόγριες?

Σωστοοος!!!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Δεν κατάλαβες ακόμα agapouli?

Σου λέει ότι γράφεις για τσάρκες στα μπαράκια με ένα ακόμα παράσιτο,

όταν το όλο concept εδώ είναι οι πουτάνες και ο αγοραίος έρωτας,

με τα οποία δεν διατηρείς ούτε διπλωματικές επαφές...

Γιατί χαλιέσαι και χαραμίζεσαι, όταν τόσες ιέρειες του πληρωμένου σεξ περιμένουν;

Ε;

Το κατάλαβες ή να κάνω και ....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom