Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dab

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Τωρα το λες χθες βουτηξα στα καταγαλανα νερα αναμεσα απο μπολιβαρ και ακανθους
Χαχαχα εκει συγκεκριμενα ειναι πεντακαθαρα τα νερα...δεξια κ αριστερα απο κει ειναι βουρκος!!Ολος ο καλος ο κοσμος εκει παει κατι θα ξερει.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τωρα το λες χθες βουτηξα στα καταγαλανα νερα αναμεσα απο μπολιβαρ και ακανθους

καταγαλανα ειναι,

πακισταν φουλ στα καταγαλανα , λαθρομεταναστης και αρρωστια

αλλα απο γκομενες για δωσε πληροφοριες τι επαιζε?? εγω αν θα πηγαινα, θα πηγαινα μονο για πεσιμο

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
καταγαλανα ειναι,

αλλα απο γκομενες για δωσε πληροφοριες τι επαιζε?? εγω αν θα πηγαινα, θα πηγαινα μονο για πεσιμο

Ειχε κατι καλα κομματια με λιγη τυχη κατι μπορεις να φας

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
εχει ειδοσο να πληρωσεις στο ακανθους και το μπολιβαρ??

5 ευρω στο μπολιβαρ και δωρεαν ξαπλωστρα. 5 ευρω ακανθους και πρεπει να παρεις και κατι στη ξαπλωστρα ελαχιστη καταναλωση.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
υποθετω τιγκα σοτν κοσμο, και μπορει να πληρωσεις την εισοδο και να μην βρισκεις ξαπλωστρα, σωστα???

Μπολιβαρ δεν ειχε στο λεγανε απο την εισοδο. Σε ενημερωνουνε αν εχει καταλαβα.
Γενικα για να κοζαρεις τπτ και να αραξεις με κανα φρεντο ξαπλωστρα ειναι η φαση.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μπολιβαρ δεν ειχε στο λεγανε απο την εισοδο. Σε ενημερωνουνε αν εχει καταλαβα.
Γενικα για να κοζαρεις τπτ και να αραξεις με κανα φρεντο ξαπλωστρα ειναι η φαση.

δεν εχω παει σε αυτα ποτε...

ισως αξιζει μια βολτα

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Πρωι ισως αξίζει εκεί. Το βράδυ όσες φορές έχω πάει έχει πολύ κοντάρι και μπαζογκομενες. Δεν έχει τα ατια που ψάχνεις.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
καταγαλανα ειναι,

Δεν έχεις πάει τύπε. Σε πληροφορω ότι ήταν πιο καθαρή από του Σχοινιά. Και πιο βαθιά.
Όσο για τους αλβανοπακιστανους καμία σχέση. Ρωσίδες, Ουκρανες κι όχι όλες βίζιτες και παρά πολλοί Έλληνες. Κι εγώ αυτή την εντύπωση είχα. Αυτοί που λες δεν πάνε στην οργανωμένη γιατί δεν θέλουν να πληρώσουν.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οπως τα λεει ο φλερτερ. Απλα βλεπεις μονο πουτσα.

Εγω προτιμω κατι παραλιες προς Βουλιαγμενη που δεν τις ξερει πολυς κοσμος γιατι δε φαινονται. Εκει πηγαινουν ρωσιδες.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Δεν έχεις πάει τύπε. Σε πληροφορω ότι ήταν πιο καθαρή από του Σχοινιά. Και πιο βαθιά.
Όσο για τους αλβανοπακιστανους καμία σχέση. Ρωσίδες, Ουκρανες κι όχι όλες βίζιτες και παρά πολλοί Έλληνες. Κι εγώ αυτή την εντύπωση είχα. Αυτοί που λες δεν πάνε στην οργανωμένη γιατί δεν θέλουν να πληρώσουν.
πανε ακριβως διπλα...

οποτε τα νερα ειναι εκει αστα.....συν το αποχετευτικο του Αλιμου...

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Τα Πακιά, γύφτοι και λοιποί βρωμοκολοι πάνε στην πλαζ Καλαμακίου, Φλοίσβος, Μπάτη κλπ

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
κανα μουνι εριξε κανενας??

καμια ιστορια προισεγγισματος/?

περαν του sweet75 βεβαια

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Είδα Πάκηδες που έτρωγαν κονσέρβες σκυλων στη πλαζ ΕΔΕΜ. Πρέπει να ήταν από τα lidl.
:shit: :zombie: :shit: :zombie:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
ειναι τελειως παρακμιακο οι τσακωμοι, και μαλιστα σε επιπεδο χειροδικιας. Τι θελει να περασει αυτος που επιτιθεται , οτι θα σε βαλει στην ταξη, ποιος το θεσμικο οργανο??

Χαμηλοτατο επιπεδο πλεον ατομων στην ελλαδα, αλλα και το 90% στην Ελλαδα εχουν απειρα προβληματα κυριως οικονομικα και ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ απο παντου

οι κατοικοι στην ελλαδα (ελληνες και μη) πλεον σχεδον ολοι ειναι τα ιδια σκατα, ειναι μηδενικων τροπων συμπεριφορας οπερ καταρχην σημαινει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

Δυστυχω τα περιστατικα που πεφτουν βρισιδια, ή ακομα χειροτερα χτυπηματα αλλα και αφαιρεση ζωης , ειναι αποδειξη του κοινωνικα απαιδευτου . Εχει φτασει απο παρα πολυ κοσμο να θεωρουν την αξια της ζωης μηδαμινη και πανε να σε χτυπησπυν με αγνωστες συνεπειες στην υγεια του αλλου , ακομα και να σε σκοτωσουν

Οπως εχει πει επιτυχημενα ο Βαλκανιος, 'στην Ελλαδα του 2017, το να μην εισαι τεμπελης ή μαλάκας ειναι μεγάλο προσόν'!

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Ελεύθερη παραλία Αγίου Κοσμά.
The plce to be!

:zombie: :shit: :zombie: :shit:

Συνημμένα