Χαχαχα εκει συγκεκριμενα ειναι πεντακαθαρα τα νερα...δεξια κ αριστερα απο κει ειναι βουρκος!!Ολος ο καλος ο κοσμος εκει παει κατι θα ξερει.Τωρα το λες χθες βουτηξα στα καταγαλανα νερα αναμεσα απο μπολιβαρ και ακανθους
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 299K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Τωρα το λες χθες βουτηξα στα καταγαλανα νερα αναμεσα απο μπολιβαρ και ακανθους
καταγαλανα ειναι,
πακισταν φουλ στα καταγαλανα , λαθρομεταναστης και αρρωστια
αλλα απο γκομενες για δωσε πληροφοριες τι επαιζε?? εγω αν θα πηγαινα, θα πηγαινα μονο για πεσιμο
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Ρωσιδες μονες σε ξαπλωστρες με κινητα προπολεμικα στο χερι. βρωμαγε βιζιτα απο χλμ.
εχει ειδοσο να πληρωσεις στο ακανθους και το μπολιβαρ??
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
εδω τον βαλανε μεσα ρε χαχαχα
στην ξαπλωστρα θα κολωνε ?
δεν καταλαβα
γτ να μην με βαλουν μεσα
Motardos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2016
- Like
- 52
- Πόντοι
- 6
καταγαλανα ειναι,
αλλα απο γκομενες για δωσε πληροφοριες τι επαιζε?? εγω αν θα πηγαινα, θα πηγαινα μονο για πεσιμο
Ειχε κατι καλα κομματια με λιγη τυχη κατι μπορεις να φας
Motardos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2016
- Like
- 52
- Πόντοι
- 6
εχει ειδοσο να πληρωσεις στο ακανθους και το μπολιβαρ??
5 ευρω στο μπολιβαρ και δωρεαν ξαπλωστρα. 5 ευρω ακανθους και πρεπει να παρεις και κατι στη ξαπλωστρα ελαχιστη καταναλωση.
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
υποθετω τιγκα σοτν κοσμο, και μπορει να πληρωσεις την εισοδο και να μην βρισκεις ξαπλωστρα, σωστα???Ειχε κατι καλα κομματια με λιγη τυχη κατι μπορεις να φας
Motardos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2016
- Like
- 52
- Πόντοι
- 6
υποθετω τιγκα σοτν κοσμο, και μπορει να πληρωσεις την εισοδο και να μην βρισκεις ξαπλωστρα, σωστα???
Μπολιβαρ δεν ειχε στο λεγανε απο την εισοδο. Σε ενημερωνουνε αν εχει καταλαβα.
Γενικα για να κοζαρεις τπτ και να αραξεις με κανα φρεντο ξαπλωστρα ειναι η φαση.
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Μπολιβαρ δεν ειχε στο λεγανε απο την εισοδο. Σε ενημερωνουνε αν εχει καταλαβα.
Γενικα για να κοζαρεις τπτ και να αραξεις με κανα φρεντο ξαπλωστρα ειναι η φαση.
δεν εχω παει σε αυτα ποτε...
ισως αξιζει μια βολτα
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
Πρωι ισως αξίζει εκεί. Το βράδυ όσες φορές έχω πάει έχει πολύ κοντάρι και μπαζογκομενες. Δεν έχει τα ατια που ψάχνεις.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 239
- Πόντοι
- 36
Δεν έχεις πάει τύπε. Σε πληροφορω ότι ήταν πιο καθαρή από του Σχοινιά. Και πιο βαθιά.καταγαλανα ειναι,
Όσο για τους αλβανοπακιστανους καμία σχέση. Ρωσίδες, Ουκρανες κι όχι όλες βίζιτες και παρά πολλοί Έλληνες. Κι εγώ αυτή την εντύπωση είχα. Αυτοί που λες δεν πάνε στην οργανωμένη γιατί δεν θέλουν να πληρώσουν.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Οπως τα λεει ο φλερτερ. Απλα βλεπεις μονο πουτσα.
Εγω προτιμω κατι παραλιες προς Βουλιαγμενη που δεν τις ξερει πολυς κοσμος γιατι δε φαινονται. Εκει πηγαινουν ρωσιδες.
Εγω προτιμω κατι παραλιες προς Βουλιαγμενη που δεν τις ξερει πολυς κοσμος γιατι δε φαινονται. Εκει πηγαινουν ρωσιδες.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
δεν καταλαβα
γτ να μην με βαλουν μεσα
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
πανε ακριβως διπλα...Δεν έχεις πάει τύπε. Σε πληροφορω ότι ήταν πιο καθαρή από του Σχοινιά. Και πιο βαθιά.
Όσο για τους αλβανοπακιστανους καμία σχέση. Ρωσίδες, Ουκρανες κι όχι όλες βίζιτες και παρά πολλοί Έλληνες. Κι εγώ αυτή την εντύπωση είχα. Αυτοί που λες δεν πάνε στην οργανωμένη γιατί δεν θέλουν να πληρώσουν.
οποτε τα νερα ειναι εκει αστα.....συν το αποχετευτικο του Αλιμου...
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
Τα Πακιά, γύφτοι και λοιποί βρωμοκολοι πάνε στην πλαζ Καλαμακίου, Φλοίσβος, Μπάτη κλπ
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 239
- Πόντοι
- 36
Εκεί λέω να πάω αν έχει ίσκιο ή αργά το απόγευμα και μόνο για καμάκι.πανε ακριβως διπλα...
οποτε τα νερα ειναι εκει αστα.....συν το αποχετευτικο του Αλιμου...
ειναι τελειως παρακμιακο οι τσακωμοι, και μαλιστα σε επιπεδο χειροδικιας. Τι θελει να περασει αυτος που επιτιθεται , οτι θα σε βαλει στην ταξη, ποιος το θεσμικο οργανο??
Χαμηλοτατο επιπεδο πλεον ατομων στην ελλαδα, αλλα και το 90% στην Ελλαδα εχουν απειρα προβληματα κυριως οικονομικα και ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ απο παντου
οι κατοικοι στην ελλαδα (ελληνες και μη) πλεον σχεδον ολοι ειναι τα ιδια σκατα, ειναι μηδενικων τροπων συμπεριφορας οπερ καταρχην σημαινει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
Δυστυχω τα περιστατικα που πεφτουν βρισιδια, ή ακομα χειροτερα χτυπηματα αλλα και αφαιρεση ζωης , ειναι αποδειξη του κοινωνικα απαιδευτου . Εχει φτασει απο παρα πολυ κοσμο να θεωρουν την αξια της ζωης μηδαμινη και πανε να σε χτυπησπυν με αγνωστες συνεπειες στην υγεια του αλλου , ακομα και να σε σκοτωσουν
Οπως εχει πει επιτυχημενα ο Βαλκανιος, 'στην Ελλαδα του 2017, το να μην εισαι τεμπελης ή μαλάκας ειναι μεγάλο προσόν'!