εχτες το βραδυ πηγα με φιλο στο 360. Κατσαμε κεντρο στα ψηλα ξυλινα τραπεζια. μετα απο λιγο ηρθαν και εκατσαν διπλα μας δυο ξενες μελαχρινες. Δεν θα ασχολιομουνα γιατι δεν ηταν καθολου του στυλ μου οι γκομενες , ιδιαιτερα η μια ουτε κατα διαναοια, αλλα ο φιλος μου ηθελε το μπλα μπλα. Γουσταρανε οι τυπισσες, καλα αντικειμενικα ειμασταν παρα πολυ καλυτεροι τους, Λιβανεζες, αλλαξαμε τηλ και facebook και αρχισαμε και τα λεμε ηδη απο σημερα. Θελουν να παμε παραλια θαλασσα κτλ, γουσταρουν φουλ, εγω με την καμια ομως. Ο φιλος μου θα χωθει στην μια , αυτη που καπως βλεπετε, ηδη και αυτη εδειξε οτι τον γουσταρει. θα την γαμησει πιστευω σιγουρα. Του ειπα εγω κοβω λασπη, απλα ηταν πολυ ευχαριστες στην παρεα με παρα πολυ γελιο. Συμμετειχα και ανταλλαξα facebook για να παμε με τον φιλο Λιβανο οποτε να εχουμε παρεα εκει ....και που ξερεις μπορει απο το πουθενα να σκασει καμια αλλη φιλη τους που να γουσταρω. Καθαρα για μενα το επαιξα για μελλοντικα και οφελιμιστιακα μηπως και βρεθει κατι αλλο μεσω αυτων.....ποτε δεν ξερεις.
φευγωντας απο το μπαρ στο κεντρο της πλατειας ειχαν μαχαιρωσει εναν, ηταν μεσα σε λουτρο αιματος ταβλα με καποιον να του πιεζει μια μπλουζα να σταματησει η αιμοραγια. δεν κινιοταν. επιτοπου ερχοταν και η αστυνομια. Επικινδυνα πλεον τα πραγματα