Νέα

Μπαρ με κονσομασιόν (συνήθως χωρίς στριπ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μάκη, τα ίδια λέμε, με διαφορετικές λέξεις.

Ο παίκτης χαρακτηρίζεται ΚΑΙ από την ευελιξία που επιδικνύει σε διαφορετικές καταστάσεις.

εντάξει τύπε δεν θα τσακωθούμε κιόλας......απλά έχω μια δυσκολία στην κατανόηση του κειμένου :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εντάξει τύπε δεν θα τσακωθούμε κιόλας......απλά έχω μια δυσκολία στην κατανόηση του κειμένου :grin:

Σαφώς και δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση..... :grin:

Ενώνουμε δυνάμεις και ανταλλάσσουμε πληροφορίες για τον κοινό εχθρό, τα πουτανάκια. ;)

versus21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2012
Like
547
Πόντοι
990
to bella vita k to la luna pou vriskonte??????????

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Συναγωνιστες ξερει κανεις που ειναι το Επωνυμο στο περιστερι? εχω μαθει ειναι καπου κοντα στο χαλαρα και εχει καβατζες πολυ καλες και γκομενες πολυ προθυμες

Επισκέπτης
μηπως γνωριζει καποιος συναγωνιστης τι παιζει σε καποιο bar Loca στο Παγκρατι κοντα στο Caravel?  :rockon:

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
μηπως γνωριζει καποιος συναγωνιστης τι παιζει σε καποιο bar Loca στο Παγκρατι κοντα στο Caravel?  :rockon:

Ειδικεύεται στις Ρωσιδες. Σχετικά προσεγμενο σαν μαγαζί αλλά τίποτα ιδιαιτερο από υπηρεσίες

jjrather

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες, εσείς που έχετε πάει καπου, γιατί δεν δίνετε και τις διευθύνσεις και σε εμάς τους υπόλοιπους; ;

Επισκέπτης
Παιδες, εσείς που έχετε πάει καπου, γιατί δεν δίνετε και τις διευθύνσεις και σε εμάς τους υπόλοιπους; ;
υπαρχουν οι διευθηνσεις σχεδον για ολα τα bar! πρεπει να κανεις τον κοπο να διαβασεις τα αναλογα ποστ συναγωνιστη! ;)

Autarxiko Anapiraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αδελφια καλησπερα. Μετα απο 12 χρονια περιπου κ παλι Ελλαδα. Εχω χασει επαφες κ τα τεκταινομενα στην νυχτα. Ψαχνω μαγαζι που να ειναι προσβασιμο, καθολου σκαλια οχι υπογειο λογω χρησης αναπηρικης καρεκλας, κ να επιζησω. Οποιος μπορει βοηθαει. Ευχαριστω.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αδελφια καλησπερα. Μετα απο 12 χρονια περιπου κ παλι Ελλαδα. Εχω χασει επαφες κ τα τεκταινομενα στην νυχτα. Ψαχνω μαγαζι που να ειναι προσβασιμο, καθολου σκαλια οχι υπογειο λογω χρησης αναπηρικης καρεκλας, κ να επιζησω. Οποιος μπορει βοηθαει. Ευχαριστω.
σε καποιο τοπικ μερικοι συναγωνιστες ειχαν αναφερει μερικους οικους!!!

Επισκέπτης

αν δεν κάνω λάθος το ΧΑΛΑΡΑ στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ πρέπει να είναι τελείως επίπεδο με το πεζοδρόμιο, και επίσης έχει ευκολο παρκάρισμα ακριβώς μπροστά στο μαγαζί (εγώ κανά δυο φορές που πήγα-περίεργες ώρες όμως- έβρισκα πάντα ακριβώς μπροστά)

Autarxiko Anapiraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
αν δεν κάνω λάθος το ΧΑΛΑΡΑ στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ πρέπει να είναι τελείως επίπεδο με το πεζοδρόμιο, και επίσης έχει ευκολο παρκάρισμα ακριβώς μπροστά στο μαγαζί (εγώ κανά δυο φορές που πήγα-περίεργες ώρες όμως- έβρισκα πάντα ακριβώς μπροστά)

Ευχαριστω για την πληροφορια skiouros7. Θα το ψαξω.

Επισκέπτης
Ευχαριστω για την πληροφορια skiouros7. Θα το ψαξω.

Νομίζω ότι και το music2000 στην Χαμοστέρνας με Πειραιώς όπου πήγα 2 φορές και πέρασα πολύ καλά (φουλ από Ρουμάνες) ήταν επίπεδο, αλλά καλύτερα πάρε κανά τηλέφωνο πριν πας για να σιγουρευτείς

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=61809.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=61809.0[/url]

όπου και να πας πάντως καλό Σαββατόβραδο, και ότι χρειαστείς, εδώ είμαστε όσο μπορούμε να βοηθήσουμε

Autarxiko Anapiraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω για τις πληροφοριες κ την βοηθεια. Θα τα ξαναβρω τα μονοπατια μου σιγα σιγα στην Αθηνα. Ευχαριστω κ παλι

Επισκέπτης
Ευχαριστω για τις πληροφοριες κ την βοηθεια. Θα τα ξαναβρω τα μονοπατια μου σιγα σιγα στην Αθηνα. Ευχαριστω κ παλι

από που επιστρέφεις;
πως και το αποφάσισες εν μέσω κρίσης που πολύς κόσμος παίρνει τον αντίθετο δρόμο;

Autarxiko Anapiraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
από που επιστρέφεις;
πως και το αποφάσισες εν μέσω κρίσης που πολύς κόσμος παίρνει τον αντίθετο δρόμο;

Απο Αμερικη για 6μηνες με εναν χρονο max λογω δουλειας. Κ μετα επιστροφη πισω Αμερικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom