Μάκη, τα ίδια λέμε, με διαφορετικές λέξεις.
Ο παίκτης χαρακτηρίζεται ΚΑΙ από την ευελιξία που επιδικνύει σε διαφορετικές καταστάσεις.
εντάξει τύπε δεν θα τσακωθούμε κιόλας......απλά έχω μια δυσκολία στην κατανόηση του κειμένου
Μάκη, τα ίδια λέμε, με διαφορετικές λέξεις.
Ο παίκτης χαρακτηρίζεται ΚΑΙ από την ευελιξία που επιδικνύει σε διαφορετικές καταστάσεις.
εντάξει τύπε δεν θα τσακωθούμε κιόλας......απλά έχω μια δυσκολία στην κατανόηση του κειμένου
Σαφώς και δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση.....
Ενώνουμε δυνάμεις και ανταλλάσσουμε πληροφορίες για τον κοινό εχθρό, τα πουτανάκια. ;)
μηπως γνωριζει καποιος συναγωνιστης τι παιζει σε καποιο bar Loca στο Παγκρατι κοντα στο Caravel?
ευχαριστω πολυ!Ειδικεύεται στις Ρωσιδες. Σχετικά προσεγμενο σαν μαγαζί αλλά τίποτα ιδιαιτερο από υπηρεσίες
υπαρχουν οι διευθηνσεις σχεδον για ολα τα bar! πρεπει να κανεις τον κοπο να διαβασεις τα αναλογα ποστ συναγωνιστη! ;)Παιδες, εσείς που έχετε πάει καπου, γιατί δεν δίνετε και τις διευθύνσεις και σε εμάς τους υπόλοιπους; ;
σε καποιο τοπικ μερικοι συναγωνιστες ειχαν αναφερει μερικους οικους!!!Αδελφια καλησπερα. Μετα απο 12 χρονια περιπου κ παλι Ελλαδα. Εχω χασει επαφες κ τα τεκταινομενα στην νυχτα. Ψαχνω μαγαζι που να ειναι προσβασιμο, καθολου σκαλια οχι υπογειο λογω χρησης αναπηρικης καρεκλας, κ να επιζησω. Οποιος μπορει βοηθαει. Ευχαριστω.
σε καποιο τοπικ μερικοι συναγωνιστες ειχαν αναφερει μερικους οικους!!!
Αδελφια καλησπερα. Μετα απο 12 χρονια περιπου κ παλι Ελλαδα. Εχω χασει επαφες κ τα τεκταινομενα στην νυχτα. Ψαχνω μαγαζι που να ειναι προσβασιμο, καθολου σκαλια οχι υπογειο λογω χρησης αναπηρικης καρεκλας, κ να επιζησω. Οποιος μπορει βοηθαει. Ευχαριστω.
κανε ενα search στην μηχανη αναζητησηςΣε ευχαριστω. Θα ψαχτω περισσοτερο
αν δεν κάνω λάθος το ΧΑΛΑΡΑ στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ πρέπει να είναι τελείως επίπεδο με το πεζοδρόμιο, και επίσης έχει ευκολο παρκάρισμα ακριβώς μπροστά στο μαγαζί (εγώ κανά δυο φορές που πήγα-περίεργες ώρες όμως- έβρισκα πάντα ακριβώς μπροστά)
Ευχαριστω για την πληροφορια skiouros7. Θα το ψαξω.
Ευχαριστω για τις πληροφοριες κ την βοηθεια. Θα τα ξαναβρω τα μονοπατια μου σιγα σιγα στην Αθηνα. Ευχαριστω κ παλι
από που επιστρέφεις;
πως και το αποφάσισες εν μέσω κρίσης που πολύς κόσμος παίρνει τον αντίθετο δρόμο;