Νέα

Μπαρ με κονσομασιόν (συνήθως χωρίς στριπ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Απο Αμερικη για 6μηνες με εναν χρονο max λογω δουλειας. Κ μετα επιστροφη πισω Αμερικη.

φαντάζομαι εννοείς οτί ήρθες εδώ λόγω δουλειάς ε;

πως είναι εκεί τα πράματα;
από δουλειές πως πάει για Έλληνες;

τα κωλόμπαρα πως είναι εκεί;  ;)

Επισκέπτης
Αν θυμάμαι καλά και το μεγάλο-καλό που έχει στην αρχή της Λ. Αλεξάνδρας (κοντά στην Πατησίων) δεν πρέπει να έχει σκαλιά, και εχεί έχει πολύ παιχνίδι απ ότι θυμάμαι πριν 6-7 μήνες που είχα πάει

xebarcos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Αν δε κάνω μεγάλο λάθος και το ριτόρνο στη μιχαλακοπούλου (το δίπλα απ΄το στριπ) είναι ίσωμα. Και ας πούνε όσοι ξέρουνε ποιά έχουν και τραπεζάκια κί όχι μόνο μπάρα, για να βολευτεί καλύτερα ο φίλος. Δυστυχώς σχεδόν όλα ένα σκαλάκι το έχουνε...

Autarxiko Anapiraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
φαντάζομαι εννοείς οτί ήρθες εδώ λόγω δουλειάς ε;

πως είναι εκεί τα πράματα;
από δουλειές πως πάει για Έλληνες;

τα κωλόμπαρα πως είναι εκεί;  ;)

Ναι λογω δουλειας. Τα πραγματα προσπαθουν να φτιαξουν μετα την κατρακυλα των προηγουμενων χρονων. Θελει δουλεια ακομη. Τουλαχιστον μια 5ετια. Ανοικτη αγορα χωρις προκαταληψεις. Καμια σχεση μετην Ευρωπη. Κ αν σε ενδαφερει μακρυα απο Ελληνες προηγουμενων γενιων. Θα σε δυσκολεψουν παρα θα σε βοηθησουν. Τα μαγαζια εντελως διαφορετικα απο τα δικα μας. Κ σε λειτουργια κ σε μεγεθως. Στα strip απαγορευεται να ακουμπησεις εκτος κ αν εχεις προσωπικη σχεση με καποια κ θελει η ιδια. Κωλομπαρα οπως τα γνωριζεις εδω δεν υπαρχουν.

Επισκέπτης
Παίδες μια και το θρεντ είναι σε πρώτη προβολή έχω μια ερώτηση:

το μπαράκι στην Αχαρνών δίπλα στην εκκλησία του Αγ. Παντελεήμωνα (30 μέτρα απ το EROTICA) τι ρόλο βαράει;

κανά δυο φορές που πέρασα γινόταν της πουτάνας μέσα,

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Πιθανολογώ ό,τι το Aroma café BAR restaurant ,στη Λ. Αλεξάνδρας 38 είναι κωλόμπαρο..
Έχει σελίδα στο fb με αρκετές φώτος των κοριτσιών..
Προσωπικά άποψη δεν έχω ..αποφεύγω τα μαγαζιά που σερβίρουν φαγητό λόγω των οσμών..

xebarcos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Πιθανολογώ ό,τι το Aroma café BAR restaurant ,στη Λ. Αλεξάνδρας 38 είναι κωλόμπαρο..
Έχει σελίδα στο fb με αρκετές φώτος των κοριτσιών..
Προσωπικά άποψη δεν έχω ..αποφεύγω τα μαγαζιά που σερβίρουν φαγητό λόγω των οσμών..

Από τις φώτο στη σελίδα του κρίνοντας, θα έλεγα παραείναι κυριλέ για να χαρακτηριστεί κωλόμπαρο, λογικής Σκαραβαίου μου φαίνεται. Τώρα να μασαμπουκώνεις και να καμακώνεις :grin: είναι λίγο άκυρο, άλλα κάποιοι θα το κάνουν προφανώς.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Από τις φώτο στη σελίδα του κρίνοντας, θα έλεγα παραείναι κυριλέ για να χαρακτηριστεί κωλόμπαρο, λογικής Σκαραβαίου μου φαίνεται. Τώρα να μασαμπουκώνεις και να καμακώνεις :grin: είναι λίγο άκυρο, άλλα κάποιοι θα το κάνουν προφανώς.

Όντως είναι λογικής Σκαραβαίου, άλλωστε και ο ιδιοκτήτης του εθεάθη στο Σκαραβαίο πρόσφατα

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες μια και το θρεντ είναι σε πρώτη προβολή έχω μια ερώτηση:

το μπαράκι στην Αχαρνών δίπλα στην εκκλησία του Αγ. Παντελεήμωνα (30 μέτρα απ το EROTICA) τι ρόλο βαράει;

κανά δυο φορές που πέρασα γινόταν της πουτάνας μέσα,

ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Σαββατο βράδυ ημουν αγια Παρασκευή και ειδα σε ενα στενο το ca μπαρ η κατι τέτοιο. .. ξερει κανεις τιποτα; ητανγυρω στις έντεκα βράδυ.  Απο το παράθυρο ειδα μια ξανθη μιλφ και κατι που εμοιαζε με m1 abrams απο πισω.Ειχε την πλάτη της πανω στο παράθυρο. ..  :S

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Παίδες ξέρει κανείς κάτι για το μπαρ Διογένης στις αχαρνές?
Εκτός αυτού ποιό ειναι ενα μπαράκι στον Πειραιά που έχει μεγαλούτσικες?
Πρέπει να ειναι κάπου πισω απ τον Αγιο Διονύση, στη Δραπετσώνα, ειναι μιλφομάγαζο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.748
Πόντοι
7.885
καλημερα σε ολους ξερουμε κατι γι αυτο  Bar Leykes Nyktes.

Είναι από τα πιο καινούρια στην Τρούμπα φίλε,δηλαδή αρκετά καθαρό και καθόλου καλτ  :tickedoff: :headbang:.Από γκόμενες απ'όσο έχει προσέξει, μιας και περνάω συχνά από το σημείο για πάρω μια δόση καλτίλας από την περιοχή,έχει μόνο μικρές δηλαδή από 25-35,χωρίς εξτρά υπηρεσίες σίγουρα εντός μαγαζιού,δεν ξέρω για έξω αλλά σίγουρα δεν συμφέρει  :headbang: :headbang:.Επίσης πρόσεξα ότι ανακαινίστηκε και πλέον λειτουργεί ξεκάθαρα σαν κωλόμπαρα το ''ΒΙΒΑ ΛΕ ΠΟΡΤ'',που είναι δίπλα στα τσοντάδικο το ''ΜΠΛΟΥ ΒΙΣΙΟΝ'' και πλέον έχει και κράχτη απ'έξω.Στα υπόψιν για άφτερ καταστάσεις  :rockon: :rockon:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Είναι από τα πιο καινούρια στην Τρούμπα φίλε,δηλαδή αρκετά καθαρό και καθόλου καλτ  :tickedoff: :headbang:.Από γκόμενες απ'όσο έχει προσέξει, μιας και περνάω συχνά από το σημείο για πάρω μια δόση καλτίλας από την περιοχή,έχει μόνο μικρές δηλαδή από 25-35,χωρίς εξτρά υπηρεσίες σίγουρα εντός μαγαζιού,δεν ξέρω για έξω αλλά σίγουρα δεν συμφέρει  :headbang: :headbang:.Επίσης πρόσεξα ότι ανακαινίστηκε και πλέον λειτουργεί ξεκάθαρα σαν κωλόμπαρα το ''ΒΙΒΑ ΛΕ ΠΟΡΤ'',που είναι δίπλα στα τσοντάδικο το ''ΜΠΛΟΥ ΒΙΣΙΟΝ'' και πλέον έχει και κράχτη απ'έξω.Στα υπόψιν για άφτερ καταστάσεις  :rockon: :rockon:

ΕΧΩ παει στο ''ΒΙΒΑ ΛΕ ΠΟΡΤ'' αρκετα μικρός χώρος με πλούσιο ρόστερ, δίπλα όντως είναι το τσοντάδικο '' blue vision'' για άκρως ρομαντικούς τύπους

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.748
Πόντοι
7.885
ΕΧΩ παει στο ''ΒΙΒΑ ΛΕ ΠΟΡΤ'' αρκετα μικρός χώρος με πλούσιο ρόστερ, δίπλα όντως είναι το τσοντάδικο '' blue vision'' για άκρως ρομαντικούς τύπους

Έλα ρε μύστη  :rockon: :rockon:,δώσε λεπτομέρειες για το τι παίζει μέσα και με πόσα  :rolleyes: :grin: :grin:.Ο κράχτης απ'έξω ήταν κανονικά στο πόστο του  :think:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Γύρισα μολις τωρα απο το club ένταση στην Πατησίων οπου πήγαμε με εναν φίλο μου για ποτό . Πολλές πουρατζες στο μαγαζι. Καθησαμε δίπλα σε 2 50αρες και αρχίσαμε να τις μιλάμε . Η μια δεν γούσταρε οποτε μιλάγαμε μονο με την μια ( αδύνατη ξανθιά με ωραίο πρόσωπο και σωματαρα ) . Καθώς μιλάγαμε αρχίσαμε το μπαλαμούτι για 10 λεπτα αλλα έπρεπε να φύγω . Άλλαξαμε τηλέφωνα και είπαμε να τα πούμε κάπου εξω . Το καλο ηταν οτι δεν κέρασα ποτό . Ήπια μια μπυρα που εκανε 8€ 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.803
Πόντοι
12.756
Γύρισα μολις τωρα απο το club ένταση στην Πατησίων οπου πήγαμε με εναν φίλο μου για ποτό . Πολλές πουρατζες στο μαγαζι. Καθησαμε δίπλα σε 2 50αρες και αρχίσαμε να τις μιλάμε . Η μια δεν γούσταρε οποτε μιλάγαμε μονο με την μια ( αδύνατη ξανθιά με ωραίο πρόσωπο και σωματαρα ) . Καθώς μιλάγαμε αρχίσαμε το μπαλαμούτι για 10 λεπτα αλλα έπρεπε να φύγω . Άλλαξαμε τηλέφωνα και είπαμε να τα πούμε κάπου εξω . Το καλο ηταν οτι δεν κέρασα ποτό . Ήπια μια μπυρα που εκανε 8€ 

σε ολα μεσα εισαι , την εβγαλες και τσαμπα παλι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom