Επισκέπτης
Απο Αμερικη για 6μηνες με εναν χρονο max λογω δουλειας. Κ μετα επιστροφη πισω Αμερικη.
φαντάζομαι εννοείς οτί ήρθες εδώ λόγω δουλειάς ε;
πως είναι εκεί τα πράματα;
από δουλειές πως πάει για Έλληνες;
τα κωλόμπαρα πως είναι εκεί; ;)
Απο Αμερικη για 6μηνες με εναν χρονο max λογω δουλειας. Κ μετα επιστροφη πισω Αμερικη.
δες εδω κατι σχετικο τυπεΑπο Αμερικη για 6μηνες με εναν χρονο max λογω δουλειας. Κ μετα επιστροφη πισω Αμερικη.
φαντάζομαι εννοείς οτί ήρθες εδώ λόγω δουλειάς ε;
πως είναι εκεί τα πράματα;
από δουλειές πως πάει για Έλληνες;
τα κωλόμπαρα πως είναι εκεί; ;)
Πιθανολογώ ό,τι το Aroma café BAR restaurant ,στη Λ. Αλεξάνδρας 38 είναι κωλόμπαρο..
Έχει σελίδα στο fb με αρκετές φώτος των κοριτσιών..
Προσωπικά άποψη δεν έχω ..αποφεύγω τα μαγαζιά που σερβίρουν φαγητό λόγω των οσμών..
Από τις φώτο στη σελίδα του κρίνοντας, θα έλεγα παραείναι κυριλέ για να χαρακτηριστεί κωλόμπαρο, λογικής Σκαραβαίου μου φαίνεται. Τώρα να μασαμπουκώνεις και να καμακώνεις είναι λίγο άκυρο, άλλα κάποιοι θα το κάνουν προφανώς.
Παίδες μια και το θρεντ είναι σε πρώτη προβολή έχω μια ερώτηση:
το μπαράκι στην Αχαρνών δίπλα στην εκκλησία του Αγ. Παντελεήμωνα (30 μέτρα απ το EROTICA) τι ρόλο βαράει;
κανά δυο φορές που πέρασα γινόταν της πουτάνας μέσα,
καλημερα σε ολους ξερουμε κατι γι αυτο Bar Leykes Nyktes.
Είναι από τα πιο καινούρια στην Τρούμπα φίλε,δηλαδή αρκετά καθαρό και καθόλου καλτ .Από γκόμενες απ'όσο έχει προσέξει, μιας και περνάω συχνά από το σημείο για πάρω μια δόση καλτίλας από την περιοχή,έχει μόνο μικρές δηλαδή από 25-35,χωρίς εξτρά υπηρεσίες σίγουρα εντός μαγαζιού,δεν ξέρω για έξω αλλά σίγουρα δεν συμφέρει .Επίσης πρόσεξα ότι ανακαινίστηκε και πλέον λειτουργεί ξεκάθαρα σαν κωλόμπαρα το ''ΒΙΒΑ ΛΕ ΠΟΡΤ'',που είναι δίπλα στα τσοντάδικο το ''ΜΠΛΟΥ ΒΙΣΙΟΝ'' και πλέον έχει και κράχτη απ'έξω.Στα υπόψιν για άφτερ καταστάσεις
ΕΧΩ παει στο ''ΒΙΒΑ ΛΕ ΠΟΡΤ'' αρκετα μικρός χώρος με πλούσιο ρόστερ, δίπλα όντως είναι το τσοντάδικο '' blue vision'' για άκρως ρομαντικούς τύπους
Γύρισα μολις τωρα απο το club ένταση στην Πατησίων οπου πήγαμε με εναν φίλο μου για ποτό . Πολλές πουρατζες στο μαγαζι. Καθησαμε δίπλα σε 2 50αρες και αρχίσαμε να τις μιλάμε . Η μια δεν γούσταρε οποτε μιλάγαμε μονο με την μια ( αδύνατη ξανθιά με ωραίο πρόσωπο και σωματαρα ) . Καθώς μιλάγαμε αρχίσαμε το μπαλαμούτι για 10 λεπτα αλλα έπρεπε να φύγω . Άλλαξαμε τηλέφωνα και είπαμε να τα πούμε κάπου εξω . Το καλο ηταν οτι δεν κέρασα ποτό . Ήπια μια μπυρα που εκανε 8€