Εμεις ΜΑΓΚΕΣ παίζουμε πάντα εκτός έδρας , ταισμα και πήδημα η ανάποδα ! ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ!!!!!
Μην τσιμπάτε , μην γινεστε ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ .
Παίζουμε ωραία μπάλλα, και δεν γινόμαστε χορηγοί ΠΟΤΕ!!!!
+1000
Εμεις ΜΑΓΚΕΣ παίζουμε πάντα εκτός έδρας , ταισμα και πήδημα η ανάποδα ! ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ!!!!!
Μην τσιμπάτε , μην γινεστε ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ .
Παίζουμε ωραία μπάλλα, και δεν γινόμαστε χορηγοί ΠΟΤΕ!!!!
στο επόμενο ποστ μου θα γίνει διαγαλαξιακός και στο μεθεπομενο συμπαντικόςειναι γαλαξιακος ηλιθιος.
για σου αρχιγε κε ο ετορε εχι δικιοστο επόμενο ποστ μου θα γίνει διαγαλαξιακός και στο μεθεπομενο συμπαντικός
οπααα για πες κουτσομπολιο να γελασουμεε.... τουλαχιστον γαμαει καμια το αφεντικο?
Τεο φίλε μου , ποτέ δεν έχω πάει στο εν λόγο κατάστημα .
Φυσικά πολλές απο ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ και ΚΑΒΟ έχου περάσει από εκεί κυρίως Ρουμανικής προέλευσης.
το bella eιναι ποιο κυριλε ομως!
Παίδες ερωτησούλα. Ξέρει κανείς τι παίζει στο Exclusive? (ψηλά στην Συγγρού, απέναντι από το εστιατόριο το "24-ωρο")??
Πήγα σήμερα, είχε έναν αδύνατο τυπάκο στην είσοδο. Μας είπε ότι δεν είναι στριπ αλλά κονσομασιόν. (btw 6 ευρώ ποτό ανδρικό, για γυναικείο δεν ρωτήσαμε πόσο). Κάτι έλεγε για παρέα ότι κρατάνε οι κοπέλες (όταν πήγα να την κάνω μία λέει που πας κάτσε κτλ).
Λέτε να λέει ή κλαις να τα λεφτά σου??
Παίδες ερωτησούλα. Ξέρει κανείς τι παίζει στο Exclusive? (ψηλά στην Συγγρού, απέναντι από το εστιατόριο το "24-ωρο")??
Πήγα σήμερα, είχε έναν αδύνατο τυπάκο στην είσοδο. Μας είπε ότι δεν είναι στριπ αλλά κονσομασιόν. (btw 6 ευρώ ποτό ανδρικό, για γυναικείο δεν ρωτήσαμε πόσο). Κάτι έλεγε για παρέα ότι κρατάνε οι κοπέλες (όταν πήγα να την κάνω μία λέει που πας κάτσε κτλ).
Λέτε να λέει ή κλαις να τα λεφτά σου??
το Bella Vita έχει ποιοτικά μουνιά Ρουμάνες ως επί το πλείστων οι οποίες ψάχνουν έρωτα και καυλάντα εντός του ιδρύματος.......με λίγα λόγια αναζητούν δυνατούς χορηγούς που θα τους τα σκάνε σε ποτά ;)
τώρα αν κάποιος θέλει να φορτώσει τεμάχιο από το εν-λόγω ίδρυμα για εκτός μαγαζιού συνάντηση σε ξενοδοχείο και λίγο δύσκολο λόγω του ότι τα κορίτσια είναι ηθικά
Συμφωνώ, αλλά οι παίκτες κρίνονται από τους χειρισμούς τους και όχι το αντίθετο.
Συμφωνώ, αλλά οι παίκτες κρίνονται από τους χειρισμούς τους και όχι το αντίθετο.
γιατί απλά κωλομπαρού από κωλαμπαρού διαφέρει η καθεμία τους έχει διαφορετική ιδιοσυγκρασία οπότε απαιτείται άλλος χειρισμός
agiana συμφωνώ για τους χειρισμούς αλλά σκέψου ότι δεν επιδέχονται όλες οι κωλομπαρούδες τον ίδιο χειρισμό ;)
γιατί απλά κωλομπαρού από κωλαμπαρού διαφέρει η καθεμία τους έχει διαφορετική ιδιοσυγκρασία οπότε απαιτείται άλλος χειρισμός
Μάκη, τα ίδια λέμε, με διαφορετικές λέξεις.
Ο παίκτης χαρακτηρίζεται ΚΑΙ από την ευελιξία που επιδικνύει σε διαφορετικές καταστάσεις.