Νέα

Μπαρ με κονσομασιόν (συνήθως χωρίς στριπ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο κοτομπιφτέκιας έχει αι κιου που άμα προσθέσετε το δικό σας όσων μπαίνετε εδώ μέσα δεν το φτάνετε.

βεβαίως ως σπάνια περίπτωση ιδιοφυίας έχει και σπάνια περίπτωση ψυχασθένειας.
όσο πιο έξυπνος τόσο πιο πυροβολαρχίας.  :grin:

σπανια περιπτωση μαλακιας. μας εχει ζαλισει ταρχιδια με το ανορθογραφο συ το βρισκεις αστειο?

Επισκέπτης
πραγματικα μας τα εχει ζαλισει ο μαλακας o kotobiftekos δεν υπαρχει normal που να του αρεσει αυτο το ανιαρο, spam που κανει.. και γραφει το αρχιδι και στο αγαπημενο μας thread τα κωλομπαρα.. τραβε βρε παλιο μαλακα να γραψεις στις μαυρες πισω απο το δημαρχειο η στα τραβελια η στου λιλα ακομα καλητερα..

Επισκέπτης
απλα καλο θα ητανε να μην του ξανα απαντησει κανενας στο ανιαρο spam που κανει εκτος απο κανα δυο μαλακες που τον περνουνε στα σοβαρα.

Επισκέπτης
ναι ξερω ρε μαλακα.. θα ρθω απο το σκαραβεο και θα στο κανω καλοκαιρινο και εσενα και τα μπατσακια που μαζευει εκει μεσα..

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
ναι ξερω ρε μαλακα.. θα ρθω απο το σκαραβεο και θα στο κανω καλοκαιρινο και εσενα και τα μπατσακια που μαζευει εκει μεσα..
αυτό που κάνεις εσύ δλδ ή εγώ τώρα δεν είναι σπαμ? δεν είμαστε ούτε στη βουλή ,ούτε στην ακαδημία..

Επισκέπτης
οχι δεν κανω spam μπροστα σε αυτο το spam που κανει ο μαλακας.  τελος παντων ας μηλισουμε για τα αγαπημενα μας κωλομπαρα επιτελους..  τοp 3 για εμενα  1)la luna 2)χαλαρα 3) ειμαι αναμεσα σε πολλα..

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
οχι δεν κανω spam μπροστα σε αυτο το spam που κανει ο μαλακας.  τελος παντων ας μηλισουμε για τα αγαπημενα μας κωλομπαρα επιτελους..  τοp 3 για εμενα  1)la luna 2)χαλαρα 3) ειμαι αναμεσα σε πολλα..
εξαρτάται με τι κριτήρια βαθμολογεί ο καθένας..από άποψη εμφάνισης κοριτσιων 1)Κάβος 2) Μπέλα Βίτα (τουλάχιστον μέχρι την τελευταία φορά που πήγα προ μηνός)

Επισκέπτης
εγω το βαθμολογο σε επιπεδο οτι γαμας και σχετικα ωραιες.. ας πουμε στο la luna κανουνε βιζιτες ολες σχεδον πας και με 80 ευρο γαμας και ειναι απο καλες ολες εως πολυ καλες.  τωρα για ποιο ποιοτικη κωλομπαροτσαρκα το bella vita νομιζω οτι ειναι ωραιο.. για πες ομως υπαρχουνε προοπτικεσ φορτοματος η κατι για εξω η αερογαμιες,χορηγιες?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
εγω το βαθμολογο σε επιπεδο οτι γαμας και σχετικα ωραιες.. ας πουμε στο la luna κανουνε βιζιτες ολες σχεδον πας και με 80 ευρο γαμας και ειναι απο καλες ολες εως πολυ καλες.  τωρα για ποιο ποιοτικη κωλομπαροτσαρκα το bella vita νομιζω οτι ειναι ωραιο.. για πες ομως υπαρχουνε προοπτικεσ φορτοματος η κατι για εξω η αερογαμιες,χορηγιες?
προοπτικές υπάρχουν,αλλά οι καλές κοστίζουν..έχουν μόνιμους χορηγούς..τώρα βέβαια λόγω καλοκαιριού (που οι χρυσοί σπόνσορες θα φύγουν με τις οικογένειές τους), ίσως υπάρξει κάποια καλή ευκαιρία..γενικά δεν το πολυψάχνω, είμαι ευθύς..αν μου αρέσει κάποια ,ένα ποτό και πρόταση για έξω..

Επισκέπτης
εδω ειναι το θεμα taurous ομως προταση για εξω με βιζιτα στο ξενοδοχειο εναντι χρηματικης αμοιβης η κατι χαλαρο ας πουμε μπανιο,φαγητα,βολτα γενικοτερα και μετα  :zfuck: :zfuck:?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πέρσυ , δε βγαίνω  ,  μέχρι μηλιώνη  για  καφέ  κι σπίτι

που θα έρθω να με πας καβο και σκαραβαίο.

Υ.Γ.
έκτορα εγώ το βρίσκω προσβλητικό. είναι σα να έρθει ο μέσι στο ΟΑΚΑ και να πετάει τη μπάλλα συνέχεια στα ορτύκια επειδή δεν θεωρεί ότι είσαι αρκετός ως βάζελος για να παίξει μαζί του.
ε κάποια στιγμή θα τον αρχίσεις στις φάπες και θα του πεις να μην ξαναρθει στο ΟΑΚΑ.  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν είμαστε ούτε στη βουλή ,ούτε στην ακαδημία..

σαφώς
θα σου άρεσε εσένα πχ την ώρα μου γαμάς σε μπουρδέλο να σου λέει διαρκώς η τσατσά
τελειώνε δεν είναι η λυρική σκηνή εδώ να δίνεις παράσταση.  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
που θα έρθω να με πας καβο και σκαραβαίο.

Υ.Γ.
έκτορα εγώ το βρίσκω προσβλητικό. είναι σα να έρθει ο μέσι στο ΟΑΚΑ και να πετάει τη μπάλλα συνέχεια στα ορτύκια επειδή δεν θεωρεί ότι είσαι αρκετός ως βάζελος για να παίξει μαζί του.
ε κάποια στιγμή θα τον αρχίσεις στις φάπες και θα του πεις να μην ξαναρθει στο ΟΑΚΑ.  :grin:

δε καταλαβα τιποτα. για να τελειωνουμε, ο ανθρωπος ειναι πιστοποιημενος ηλιθιος. θεωρει οτι γραφει αστεια ετσι. τελος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε καταλαβα τιποτα. για να τελειωνουμε, ο ανθρωπος ειναι πιστοποιημενος ηλιθιος. θεωρει οτι γραφει αστεια ετσι. τελος.

δεν ειναι ηλίθιος σου λεω.

έχεις πεσει μίλια έξω.  :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
εγω το βαθμολογο σε επιπεδο οτι γαμας και σχετικα ωραιες.. ας πουμε στο la luna κανουνε βιζιτες ολες σχεδον πας και με 80 ευρο γαμας και ειναι απο καλες ολες εως πολυ καλες.  τωρα για ποιο ποιοτικη κωλομπαροτσαρκα το bella vita νομιζω οτι ειναι ωραιο.. για πες ομως υπαρχουνε προοπτικεσ φορτοματος η κατι για εξω η αερογαμιες,χορηγιες?

το Bella Vita έχει ποιοτικά μουνιά Ρουμάνες ως επί το πλείστων οι οποίες ψάχνουν έρωτα και καυλάντα εντός του ιδρύματος.......με λίγα λόγια αναζητούν δυνατούς χορηγούς που θα τους τα σκάνε σε ποτά ;)

τώρα αν κάποιος θέλει να φορτώσει τεμάχιο από το εν-λόγω ίδρυμα για εκτός μαγαζιού συνάντηση σε ξενοδοχείο και :knockinb: λίγο δύσκολο λόγω του ότι τα κορίτσια είναι ηθικά :grin:

Υ.Γ πάντα και παντού υπάρχουν εξαιρέσεις :)

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Εμεις ΜΑΓΚΕΣ παίζουμε πάντα εκτός έδρας , ταισμα και πήδημα η ανάποδα !  ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ!!!!!

Μην τσιμπάτε , μην γινεστε ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ .

Παίζουμε ωραία μπάλλα, και δεν γινόμαστε χορηγοί ΠΟΤΕ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom