kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ποτε κερασι εσι εμενα?Πέρσυ , δε βγαίνω , μέχρι μηλιώνη για καφέ κι σπίτι
ποτε κερασι εσι εμενα?Πέρσυ , δε βγαίνω , μέχρι μηλιώνη για καφέ κι σπίτι
ο κοτομπιφτέκιας έχει αι κιου που άμα προσθέσετε το δικό σας όσων μπαίνετε εδώ μέσα δεν το φτάνετε.
βεβαίως ως σπάνια περίπτωση ιδιοφυίας έχει και σπάνια περίπτωση ψυχασθένειας.
όσο πιο έξυπνος τόσο πιο πυροβολαρχίας.
εχι δικιο καλο πεδι πολι μαλακα ιμεσπανια περιπτωση μαλακιας. μας εχει ζαλισει ταρχιδια με το ανορθογραφο συ το βρισκεις αστειο?
αυτό που κάνεις εσύ δλδ ή εγώ τώρα δεν είναι σπαμ? δεν είμαστε ούτε στη βουλή ,ούτε στην ακαδημία..ναι ξερω ρε μαλακα.. θα ρθω απο το σκαραβεο και θα στο κανω καλοκαιρινο και εσενα και τα μπατσακια που μαζευει εκει μεσα..
εξαρτάται με τι κριτήρια βαθμολογεί ο καθένας..από άποψη εμφάνισης κοριτσιων 1)Κάβος 2) Μπέλα Βίτα (τουλάχιστον μέχρι την τελευταία φορά που πήγα προ μηνός)οχι δεν κανω spam μπροστα σε αυτο το spam που κανει ο μαλακας. τελος παντων ας μηλισουμε για τα αγαπημενα μας κωλομπαρα επιτελους.. τοp 3 για εμενα 1)la luna 2)χαλαρα 3) ειμαι αναμεσα σε πολλα..
προοπτικές υπάρχουν,αλλά οι καλές κοστίζουν..έχουν μόνιμους χορηγούς..τώρα βέβαια λόγω καλοκαιριού (που οι χρυσοί σπόνσορες θα φύγουν με τις οικογένειές τους), ίσως υπάρξει κάποια καλή ευκαιρία..γενικά δεν το πολυψάχνω, είμαι ευθύς..αν μου αρέσει κάποια ,ένα ποτό και πρόταση για έξω..εγω το βαθμολογο σε επιπεδο οτι γαμας και σχετικα ωραιες.. ας πουμε στο la luna κανουνε βιζιτες ολες σχεδον πας και με 80 ευρο γαμας και ειναι απο καλες ολες εως πολυ καλες. τωρα για ποιο ποιοτικη κωλομπαροτσαρκα το bella vita νομιζω οτι ειναι ωραιο.. για πες ομως υπαρχουνε προοπτικεσ φορτοματος η κατι για εξω η αερογαμιες,χορηγιες?
Πέρσυ , δε βγαίνω , μέχρι μηλιώνη για καφέ κι σπίτι
δεν είμαστε ούτε στη βουλή ,ούτε στην ακαδημία..
που θα έρθω να με πας καβο και σκαραβαίο.
Υ.Γ.
έκτορα εγώ το βρίσκω προσβλητικό. είναι σα να έρθει ο μέσι στο ΟΑΚΑ και να πετάει τη μπάλλα συνέχεια στα ορτύκια επειδή δεν θεωρεί ότι είσαι αρκετός ως βάζελος για να παίξει μαζί του.
ε κάποια στιγμή θα τον αρχίσεις στις φάπες και θα του πεις να μην ξαναρθει στο ΟΑΚΑ.
δε καταλαβα τιποτα. για να τελειωνουμε, ο ανθρωπος ειναι πιστοποιημενος ηλιθιος. θεωρει οτι γραφει αστεια ετσι. τελος.
[size=50pt] θεωρει οτι γραφει αστεια ετσι[/size]. τελος.
εγω το βαθμολογο σε επιπεδο οτι γαμας και σχετικα ωραιες.. ας πουμε στο la luna κανουνε βιζιτες ολες σχεδον πας και με 80 ευρο γαμας και ειναι απο καλες ολες εως πολυ καλες. τωρα για ποιο ποιοτικη κωλομπαροτσαρκα το bella vita νομιζω οτι ειναι ωραιο.. για πες ομως υπαρχουνε προοπτικεσ φορτοματος η κατι για εξω η αερογαμιες,χορηγιες?