Νέα

Μπαρ με κονσομασιόν (συνήθως χωρίς στριπ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Σχετικά με το μπαρ Κατερίνα:
Μεγάλης εμβέλειας μαγαζί αρκετών ετών με πιστή πελατεία. Το απόγειο της δόξας του, με πολλές και καλές κοπέλες, το 2008-2009. Μετά λόγω κάποιας καταγγελίας ή κάτι τέτοιο έμεινε το μισό σε χώρους.(Παλαιότερα ήταν σε δύο ενωμένα καταστήματα και τώρα είναι μόνο στο ένα). Μετά το καλοκαίρι το 2010 λιγόστεψαν και οι κοπέλες. Αυτό τον καιρό όπως γράφουν και συνάδελφοι παραπάνω, δουλεύουν 3-4 κοπέλες τις καθημερινές και υπάρχει μια ενίσχυση τα ΠΣΚ. Εγώ έχω κανα τρίμηνο να πάω, τις κοπέλες τις ξέρω πάνω-κάτω γιατί δεν έχουν αλλάξει. Γενικά είναι συμπαθητικό μέσα λόγω της ανακαίνισης που έγινε, με καλή μουσική, καθαρά ποτά (12 γυναικείο, 5 ανδρικό) και κοπέλες όχι κατι super αλλά σίγουρα πάνω από το μέσο όρο. Απευθύνεται σε ηλικίες 35+. Εκτός από απλό χούφτωμα μπορεί να παίξει και κάτι παραπάνω αρκεί να είσαι γνωστός με τις κοπέλες. (Πάντα στην αρχή υπάρχει ένα κούμπωμα)
Πιο πάνω αριστερά επί της Τροίας 20μ. μετά την Πατησίων αριστερά υπάρχει και άλλο μπαρ που δεν θυμάμαι όνομα. Είναι μικρότερης εμβέλειας αλλά γενικά ισχύουν τα ίδια όσον αφορά τις κοπέλες. Έχω παρατηρήσει οτι τα δύο αυτά μαγαζιά είναι σαν "συγκοινωνούντα δοχεία" στο θέμα κοπέλες. Κυριαρχούν όμως εδώ οι κοπέλες από Βουλγαρία

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Ρε μάγκες, η κοπέλα στο περίπου σε πόση ώρα το πίνει το ποτό της; Άμα κάθεται κάνα μισάωρο οκέι, αλλά άμα το πίνει άσπρο πάτο δε συμφέρει. Για πείτε εσείς οι γνώστες  :rockon:

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Ρε μάγκες, η κοπέλα στο περίπου σε πόση ώρα το πίνει το ποτό της; Άμα κάθεται κάνα μισάωρο οκέι, αλλά άμα το πίνει άσπρο πάτο δε συμφέρει. Για πείτε εσείς οι γνώστες  :rockon:
Φίλε το θέμα που θίγεις έχει πολλές παραμέτρους και σηκώνει πολλή συζήτηση. Θα επανέλθω κάποια στιγμή -ελπίζω σήμερα- και θα προσπαθήσω να σε βάλω στο νόημα.

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Λοιπόν φίλε paiktoura, για να καταλάβεις πόσο υποκειμενικό είναι το θέμα του χρόνου ανά ποτό θα σου πω ότι μου έχει τύχει να κάτσω με κοπέλες ως και 1 ώρα με 1 ποτό ενώ άλλες φορές ούτε 5 λεπτά.
Ξεχωρίζω 2 βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν το πόσο γρήγορα πίνει μια κοπέλα τα ποτά της.
1. Η στάση του άνδρα πελάτη. Αν αρχίσεις με το καλησπέρα να της λες πόσο καύλα μουνάρα είναι και να της πιάνεις βυζιά, κώλο, μουνί τότε να είσαι σίγουρος ότι η κοπέλα θα αρχίσει να ρουφάει με 4 καρμπυρατέρ. Αν αρχίσεις με χαλαρή κουβέντα αμοιβαίας γνωριμίας και συμπεριφερθείς ως κύριος τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα (15- 20 λεπτά το ποτό).
2. Πόσο κίνηση έχει το μαγαζί εκείνη την ώρα/μέρα. Για αυτό γενικά προτιμάμε νεκρές μέρες που δεν υπάρχει πολλή δουλειά. Ένας πολύ καλός τρόπος για να τεστάρεις αν μια κοπέλα σε βρίσκει πραγματικά ενδιαφέροντα τύπο είναι να πας μια τέτοια μέρα, να της πεις από την αρχή (έχει σημασία) ότι θα την κεράσεις 2-3 ποτά και να δεις αν μόνη της κάθεται παραπάνω χρόνο μαζί σου ή τυπικά μετά από κάποια ώρα που τελειώνει το ποτό της φεύγει και κάθεται αλλού μόνη της (αφού το μαγαζί δεν έχει δουλειά εκείνη τη μέρα). Σε τέτοια περίπτωση η κοπέλα ή είναι πολύ επαγγελματίας ή ανάμεσα στην παρέα σου και τη μοναξιά της προτιμάει το δεύτερο οπότε κάντην με ελαφρά πηδηματάκια.

Γενικά να ξέρεις ότι η διαφοροποίηση σου από την πλειοψηφία των πελατών δηλαδή φινέτσα, στυλ, καλό ντύσιμο, ευγένεια, χιούμορ, έξυπνη συζήτηση θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον για σένα. Αν διαθέτεις νεαρή ηλικία ή και ομορφιά, αυτά  βοηθούν πάρα πολύ.

Επισκέπτης
Αδερφέ ακριβώς όπως τα λες είναι, με τη μόνη διαφορά ότι αμα η άλλη μυρίσει "μαλλι" αποκλείεται να προτιμήσει τη μοναξία, απ την παρέα σου

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Παίδες τι γίνεται εδώ πέρα? Οι συνάδελφοι από τη Θεσσαλονίκη γεμίζουν σελίδες καθημερινά με ενημέρωση για τα μαγαζιά τους.
4 εκατομμύρια κόσμος στην Αθήνα τίποτα? Όλοι για τα στούντιο/μασατζίδικα/Man Ray? Στα κωλόμπαρα κανείς δεν πηγαίνει πια?

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τους συναδελφους απο τη θεσσαλονικη δεν τους κραζει κανεις .εδω στην αθηνα αν πεις οτι λενε και αυτοι,που πεφτει χαμοθρεμα που το κατι παραπανω, πεφτει κραξιμο (κοιτα παλιοτερες αναρτησεις 20σελιδες ).βλεπεις το να προτιμας αυτο το ειδος διασκεδασης εδω στην αθηνα  ειναι προπατορικο αμαρτημα οποτε ο καθενας για τον εαυτο του

ntyrse

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Συμφωνω οτι ειναι καπως ετσι αλλα χρειαζετε να τουσ κραζουμε κι εμεις , στο κατω κατω οποιος δεν γουσταρει τα κωλομπαρα ας μη μπαινει δεν τον βαζει κανεις με το ζορι να γραψει τη μαλακια του. Εχω να σας πω για ενα κωλομπαρο στο Μπουρναζι , το ονομα του ΧΑΛΑΡΑ, διευθυνση δεν θυμαμαι αλλα αν θελετε θα δω απο τους χαρτες να σας κατατοπισω. Εχει καλουτσικα τεμαχια αλλα και κατι μπαζα, ολες ομως δουλευουν στη καβαντζα που ειναι πολυ μεγαλη για τετοια μαγαζια και γινετε καλο παιχνιδι

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Για αυτό τα λένε κωλόμπαρα γιατί σε όσους μαλάκες πάνε τους πιάνουν τον κώλο για τα καλά..

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Γενικά να ξέρεις ότι η διαφοροποίηση σου από την πλειοψηφία των πελατών δηλαδή φινέτσα, στυλ, καλό ντύσιμο, ευγένεια, χιούμορ, έξυπνη συζήτηση θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον για σένα. Αν διαθέτεις νεαρή ηλικία ή και ομορφιά, αυτά  βοηθούν πάρα πολύ.

μεγαλε, αν διαθετεις τα παραπανω γαμας σε οποιοδηπτε μαρ απο καμακι. δεν χρειαζεται να πας σε κονσιομανσοναδικο  :2funny:

ξέχασες επίσης να αναφερεις και την carrera απο εξω  :2funny:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
μεγαλε, αν διαθετεις τα παραπανω γαμας σε οποιοδηπτε μαρ απο καμακι. δεν χρειαζεται να πας σε κονσιομανσοναδικο  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νομίζουν ρε συ ότι εκει θα πιάσουν γκόμενα!!

Αλλά το χω ξαναπεί.Μην μπλέκετε με πουτάνες αυτά θα πάθετε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
P

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
μεγαλε, αν διαθετεις τα παραπανω γαμας σε οποιοδηπτε μαρ απο καμακι. δεν χρειαζεται να πας σε κονσιομανσοναδικο  :2funny:
Μπα?..Απο ποτε?...
Εχεις καιρο να βγεις εξω μου φαινεται και να αντιμετωπισεις ξυνισμενες Ελλεηνιδες...
Βεβαια δε διαφωνω πως με αυτα τα προσοντα αν κανεις καμακι σε ενα μπαρ,δε θα μεινεις αγαμητος...Το θεμα ομως ειναι ΤΙ θα γαμησεις...Γιατι αν ειναι να σου "κατσει" καμμια χοντρη Ελλεηνιδα με κυτταριτιδες και πεσμενα βυζια...Αστο καλυτερα...
Γιατι ΜΟΝΟ αυτες "παιζουν" παιχνιδι...
Μουναρες,πιπινια του γαλακτος (που μπορεις να πετυχεις σε κονσομανσοναδικο),αν δεν εισαι ο σωσιας του Σακη Ρουβα με Μερσεντες η Πορσε,σε κανονικο μπαρ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ...
Στα κονσομανσοναδικα,καποιος με μετρια προς καλη εμφανιση,το "σωστο τροπο" και χωνοντας 2-3 φορες λιγα φραγκα εχει και 10%-20% πιθανοτητες να γαμησει μουνι της προκοπης...Ο ΙΔΙΟΣ τυπος (ο μετριος προς καλος σε εξωτερικη εμφανιση),σε κανονικο μπαρ,δε προκειται να γαμησει τον αιωνα τον απαντα...

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μπα?..Απο ποτε?...
Εχεις καιρο να βγεις εξω μου φαινεται και να αντιμετωπισεις ξυνισμενες Ελλεηνιδες...
Βεβαια δε διαφωνω πως με αυτα τα προσοντα αν κανεις καμακι σε ενα μπαρ,θα μεινεις αγαμητος...Το θεμα ομως ειναι ΤΙ θα γαμησεις...Γιατι αν ειναι να σου "κατσει" καμμια χοντρη Ελλεηνιδα με κυτταριτιδες και πεσμενα βυζια...Αστο καλυτερα...
Μουναρες,πιπινια του γαλακτος (που μπορεις να πετυχεις σε κονσομανσοναδικο),αν δεν εισαι ο σωσιας του Σακη Ρουβα με Μερσεντες η Πορσε,σε κανονικο μπαρ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ...
Στα κονσομανσοναδικα,καποιος με μετρια προς καλη εμφανιση,το "σωστο τροπο" και χωνοντας 2-3 φορες λιγα φραγκα εχει και 10%-20% πιθανοτητες να γαμησει μουνι της προκοπης...Ο ΙΔΙΟΣ τυπος (ο μετριος προς καλος σε εξωτερικη εμφανιση),σε κανονικο μπαρ,δε προκειται να γαμησει τον αιωνα τον απαντα...

Είσαι βαθιά νυχτωμένος..Εξαρταται τι κοινό θες.Αν σε ενδιαφέρουν πιπίνια 17-18 χρονών θα πρέπει να χεις παλιμπαιδισμό να φέρεσαι σαν 16χρονο.Να λες μαλακιούλες,να τους λες πόσο πιο όμορφες είναι απο τις φιλενάδες τους,ότι είναι πολύ έξυπνες (ναι βέβαια) ότι δεν έχεις ξαναγνωρίσει τέτοια κοπέλα σαν αυτές κτλ κτλ και πάνω από όλα μη χαλάς χατίρι.Όλα αυτά για ένα πούτσο βέβαια γιατί δεν έχει παραπάνω.Αν θες γκόμενα στα 22-25 πρέπει να το παίζεις ώριμος.Να μην ανοίγεις το στόμα σου πολύ.Να μην τις πλησιάσεις με καμια μαλακία ότι είναι πολύ όμορφες ή ότι ε΄χουν ωραία μάτια αλλά να το παίξεις σοβαρός και αφού μιλήσεις για ότι άσχετο μπορεί να την κάνει να μιλήσει διακριτικά κάνεις νύξη για έξοδο.

Αν θες γκόμενα στα 30 θα πρέπει να σαι ευθής και να μπαίνεις στην ουσία.Λες στα ίσια ότι μου αρέσεις και σε θέλω και όλα έρχονται μόνα τους..

Αν θες γκόμενα 30βαλε μέχρι 40 πιάστην απο το χέρι και ΄φυγετε

ntyrse

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Ρε παιδια αφου δε γουσταρετε τα κωλομπαρα τι θελετε και μπαινετε εδω και μας ζαλιζετε τα αρχ...... Μπειτε στα μπουρδελα στα μασσαζ οπου θελετε τελος παντων κι οπου σας κανει κεφι. Θελετε να το παιξετε ξερολες και να μας κανετε μαθημα? καντε καμμια δουλεια ρεεεεεεεεε

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μπα?..Απο ποτε?...
Βεβαια δε διαφωνω πως με αυτα τα προσοντα αν κανεις καμακι σε ενα μπαρ,δε θα μεινεις αγαμητος...Το θεμα ομως ειναι ΤΙ θα γαμησεις...Γιατι αν ειναι να σου "κατσει" καμμια χοντρη Ελλεηνιδα με κυτταριτιδες και πεσμενα βυζια...Αστο καλυτερα...

επιτρεψτε μου να διαφωνήσω. εχετε κατα τη γνωμη μου υπερεκτιμησει τις ελληνιδες και υποτιμησει τις δυνατοτητες του συγχρονου αντρα

ntyrse

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
vaggeli 20 αμα ειμαι μαλακας και μου πιανουν το κωλο στα κωλομπαρα μη με δανεισεις ρε φιλε αμα ζητησω δανεικα. Η μηπως πρεπει να σε ρωταω που να χαλασω τα λεφτα μου και που να τη βρισκω?

OP
OP
P

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Είσαι βαθιά νυχτωμένος..Εξαρταται τι κοινό θες.Αν σε ενδιαφέρουν πιπίνια 17-18 χρονών θα πρέπει να χεις παλιμπαιδισμό να φέρεσαι σαν 16χρονο.Να λες μαλακιούλες,να τους λες πόσο πιο όμορφες είναι απο τις φιλενάδες τους,ότι είναι πολύ έξυπνες (ναι βέβαια) ότι δεν έχεις ξαναγνωρίσει τέτοια κοπέλα σαν αυτές κτλ κτλ και πάνω από όλα μη χαλάς χατίρι.Όλα αυτά για ένα πούτσο βέβαια γιατί δεν έχει παραπάνω.Αν θες γκόμενα στα 22-25 πρέπει να το παίζεις ώριμος.Να μην ανοίγεις το στόμα σου πολύ.Να μην τις πλησιάσεις με καμια μαλακία ότι είναι πολύ όμορφες ή ότι ε΄χουν ωραία μάτια αλλά να το παίξεις σοβαρός και αφού μιλήσεις για ότι άσχετο μπορεί να την κάνει να μιλήσει διακριτικά κάνεις νύξη για έξοδο.

Αν θες γκόμενα στα 30 θα πρέπει να σαι ευθής και να μπαίνεις στην ουσία.Λες στα ίσια ότι μου αρέσεις και σε θέλω και όλα έρχονται μόνα τους..

Αν θες γκόμενα 30βαλε μέχρι 40 πιάστην απο το χέρι και ΄φυγετε
Απο το να παιξεις ολη αυτη τη σκηνοθεσια "για ενα πουτσο",οπως λες κι εσυ,δεν ειναι πιο ευκολο να πας σε ενα κωλομπαρο,να κερασεις μερικα ποτα και να φορτωσεις?
Τα λεφτα που θα χαλασεις πανω-κατω τα ιδια ειναι...Γιατι και τη γκομενα που θα πλησιασεις σε ενα κανονικο μπαρ,ολο και κατι κερασματα θα χωσεις σε αυτη και τις φιλες της...
Και οπως και να το κανουμε αλλο να γαμας γκομενα του πρωην ανατολικου μπλοκ και αλλο Μπαζοελλεηνιδα...

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το ειδατε κυριοι τοσο καιρο δεν εγραφε κανεις μολις ειπωθηκε κατι οι παντως επισθιτου γνωστες μας κραζουν

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
vaggeli 20 αμα ειμαι μαλακας και μου πιανουν το κωλο στα κωλομπαρα μη με δανεισεις ρε φιλε αμα ζητησω δανεικα. Η μηπως πρεπει να σε ρωταω που να χαλασω τα λεφτα μου και που να τη βρισκω?

Πήγαινε ρε φίλε κανενα πρόβλημα.Σου είπα εγώ μην πας;Κάνε αμα λαχει και τις απαραίτητες μεταποιήσεις στο παντελόνι ώστε όταν βάζεις τ χέρι στην τσέπη να πιάνεις το πουλί σου έτσι όταν θα κάθονται οι αλανιάρες δίπλα σου να μπορείς διακριτικά να την αρμέγεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom