Νέα

Μπαρ με κονσομασιόν (συνήθως χωρίς στριπ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ναι ρε φιλαρακι, αφου δουλευεις για διαφωτισε μας λιγο... πες λιγο τι παιζει τι γινεται και καμια φαση που εχεις δει... ελα εδω τα λεμε ολα!!
Καταρχας το αν θα παιξει κατι παραπανω εκτος απο κερασμα και χουφτωμα αυτο εξαρτατε απο την γυναικα και τον τροπο που δουλευει. Οι γυναικες αλλαζουν στα περισοτερα μαγαζια αρκετα συχνα, εγω μιας και δουλευω σε τετοιο μπαρ αρκετο καιρο ενοειτε οτι τα εχω δει ολα(απο φραπε μεχρι βιζιτα). Αρκετες ειναι οι γυναικες που θα δεχτουν να βγουν μαζι σας για φαγητο (αν τις εχετε κερασει αρκετα ποτα φυσικα), απο κει και περα ειναι και στον τροπο του καθενος αλλα και στο στυλ της γκομενας αν θα την σκισει τζαμπα σε κανα ξεναδοχειο η αν θα τις ακουμπισει κανα χαρτζιλικι για να του κατσει. Φυσικα υπαρχουν και οι ξενερωτες-κρυοκωλες που δεν αφηνουν ουτε χουφτωμα (αυτες συνιθος ειναι οι Ρωσιδο-ουκρανες ανω των 35 ετων).

enoxlitikostipos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παίδες εγω ψάχνω κάτι πιό τίμιο..... Ένα μαγαζάκι καθαρό και απλό, να κυμένεται σε ηλικίες απο 20 έως 40 το πολύ, μέτρια έστω κομμάτια, καλές τιμές (10 περίπου το ποτό) για χαμουροχούφτωμα (είπαμε το παραπάνω είναι θέμα της κοπέλας) και να μην ρουφάνε το ποτό σαν νερό... Δηλαδή να πάμε για μια ωρίτσα, να χαλάσουμε σύνολο κανένα 50άρι και να χαμουρέψουμε και να χουφτώσουμε λιγο... απλά δέν θέλω γριές και φόλες γιατί είμαι ακόμα κάτω απο 30 και το θεωρώ αμαρτία... δηλαδή τόσο δύσκολο είναι σήμερον ημέρα εμ τέτοι κρίση που υπάρχει; ότι εχει να κάνει με την βιομηχανία μας αντί να ρίξουν τις τιμές ή έστω να βελτιώσουν τις υπηρεσίες με τοση αναδουλεια αυτοί φέρνουν πιό φτηνό πράμα και κοιτάνε ακόμα περισσότερο την αρπαχτη.. ήμαρτον!!!!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ρε παίδες εγω ψάχνω κάτι πιό τίμιο..... Ένα μαγαζάκι καθαρό και απλό, να κυμένεται σε ηλικίες απο 20 έως 40 το πολύ, μέτρια έστω κομμάτια, καλές τιμές (10 περίπου το ποτό) για χαμουροχούφτωμα (είπαμε το παραπάνω είναι θέμα της κοπέλας) και να μην ρουφάνε το ποτό σαν νερό... Δηλαδή να πάμε για μια ωρίτσα, να χαλάσουμε σύνολο κανένα 50άρι και να χαμουρέψουμε και να χουφτώσουμε λιγο... απλά δέν θέλω γριές και φόλες γιατί είμαι ακόμα κάτω απο 30 και το θεωρώ αμαρτία... δηλαδή τόσο δύσκολο είναι σήμερον ημέρα εμ τέτοι κρίση που υπάρχει; ότι εχει να κάνει με την βιομηχανία μας αντί να ρίξουν τις τιμές ή έστω να βελτιώσουν τις υπηρεσίες με τοση αναδουλεια αυτοί φέρνουν πιό φτηνό πράμα και κοιτάνε ακόμα περισσότερο την αρπαχτη.. ήμαρτον!!!!
Φιλε μου το καθε κονσομασιον μπαρ εχει αγγελιες σε 2-3 εφημεριδες που ψαχνει γυναικες και συνεργαζετε με 2-3 γραφεια εργασιας. Ετσι βρισκει προσωπικο για τη δουλεια του. Τωρα το πως δουλευει το προσωπικο και τι ηλικια εχει εκει αλλαζει  το θεμα... Αλλες θα αραξουν μαζι σου με ενα 50ρικο οπως λες για καμια ωρα και αλλες θα κοιταξουν να σου πιουν το αιμα... Οι τιμες για το απλο ποτο παιζουν με 7-8 ευρω (σκετο νερο πινει η γκομενα) και του διπλου ποτου παιζουν στα 12-14 ευρω(με αυτο αλλες πινουν κανονικο ποτο και οι ξενερωτες γκαζοζα). Τα μαγαζια παιζει να εχουν απο 4 εως 10 και βαλε κοπελες και φυσικα δεν μπορεις να ξερεις αν δεν δοκιμασεις ποια θα κατσει για χουφτωμα και χαμουρεμα και ποια θα σε ξενερωσει...
Τελευταια και λογο κρισης εχουν ξαναβγει στην πιατσα και πολλες παλιες καραβανες ανω των 45 ετων. Σιγουρα θα βρεις και πιπινακια των 20 ετων αλλα να ξερεις οτι αυτα θα τα περιμενει ο μαλακας τους εξω απο το μαγαζι σε καποιο στενο μετα την δουλεια.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Και κατι ακομα. Μην περιμενετε να δειτε σε κανενα κολωμπαρο ηλικιες εως 40 οπως ψαχνει ο φιλος παραπανω... οι ηλικιες πελατων που παιζουν ειναι απο 20 εως 80 ετων!  :rockon:

enoxlitikostipos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να πετυχεις τεμαζιο απο 25 εως 35 και να ειναι κ αξιογ@μητο...?

blueeyes

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να πετυχεις τεμαζιο απο 25 εως 35 και να ειναι κ αξιογ@μητο...?
για πάγαινε μια βόλτα στην Φιλολάου στην Loutsiana χαμηλά μετα την ηλιουπολεως οπως ανεβενεις απο κάρπου.
Αλλά  :
1) Πάς αυστηρά μετα τις 03.30 η πορτα κλειδώνει αλλα περιμενεισ και σου ανοιγουν.
2) Την πρώτη φορά κέρνα 1 ποτο την αφεντικίνα (Λουτσιάνα) και πες της οτι εισαι πολυ παλιος πελατης πτιν 7-8 χρονια .κέρνα και αλλο 1 ποτό σε κανα μουνάκι ππου σου αρέσει.
3) και φύγε (εισαι πολυάσχολος και περασες να δεις το μαγαζι που το είχες πεθυμήσει)
4) Σε 2 μέρες ξαναπάς την ίδια ώρα ισως και πιο αργα (προσοχή κυριακές κλειστά ή Δευτέρες , τσέκαρε στην πρωτη επίσκεψη)
5) χαιρετάς την γνώριμη πλέον καραμιλφ αφεντικίνα και κανεις δημόσιες σχέσεις
6)συνηθως θα βρεις 20-40 που θες αλλα μίλα με την φίλη σου αφεντικίνα πλέον
7) εγώ πριν αλάξω περιοχή ετρωγα 6 χρονια απο κει μέσα , χωρις να γινω χορηγος

καλό βόλι

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εχουμε πιπινακι 19 χρονων (φρεσκαδουρα στη δουλεια)... Οποιος θελει να περασει μια βολτα ας στειλει πμ :P

magichellas

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες καλησπερα............επειδη με τοσες αποψεις μπερδευτηκα,μπορει να μου πεις καποιος που να παω για κανα φραπεδακι  σημερα το βραδυ?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.239
Πόντοι
7.885
μαγκες καλησπερα............επειδη με τοσες αποψεις μπερδευτηκα,μπορει να μου πεις καποιος που να παω για κανα φραπεδακι  σημερα το βραδυ?

Φίλε μιλάς για Αθήνα-Πειραιά ή επαρχία :think:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.239
Πόντοι
7.885
αθηνα αδερφε.........

Φίλε επειδή είμαι αρκετό καιρό μακριά από Αθήνα,δεν θέλω να πω καμιά  :jerking: και να παραπληροφορήσω τους κωλομπαράδες-συναγωνιστές.Πάντως ψάξε λίγο στο φόρουμ και θα σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις ;).Υπάρχουν 2-3 θρεντάκια που σίγουρα θα σε βοηθήσουν :sunglasses: :sunglasses:

magichellas

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω αδερφε,αλλα δεν βγαζω ακρη.....δεν υπαρχει σχετικα προσφατη ενημερωση και χανεσαι με τοσες κριτικες........

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
ευχαριστω αδερφε,αλλα δεν βγαζω ακρη.....δεν υπαρχει σχετικα προσφατη ενημερωση και χανεσαι με τοσες κριτικες........
Πρόσφατα δεν έχω πάει, αλλά πριν από 3-4 μήνες στο Μάσκες είχαν προσφερθεί 2 κοπέλες-η μία βλεπόταν..επίσης στο Ritorno-oxi to strip-αλλά δεν σου εγγυώμαι..

magichellas

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
που ειναι το μασκες φιλαρακι?
ευχαριστω..............

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Επίσης αν πας, πάρε ένα ποτό και μη βιαστείς να κεράσεις..αν είναι παιχνιδιάρες οι κοπέλες θα φανεί αμέσως..

magichellas

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
να'σαι καλα φιλος......(που θα παρκαρουμε εκει ρε π..... μου.....)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305

magichellas

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
thanks  αδερφε......θα παω να δω τι παιζει......

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Καλή επιτυχία!!

Stories