Νέα

Μπαρ με κονσομασιόν (συνήθως χωρίς στριπ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ότι και να λέμε δεν είναι εύκολο να γαμήσεις σε τέτοια μπαράκια αν δεν έχεις κάποιο γνωστό να σε φτιάξει  :sunglasses: :sunglasses:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.926
Πόντοι
19.505
έχει πάει κανείς στο Bluz στη Δροσοπούλου;
γενικά έχω προσέξει πολύ όμορφες παρουσίες
αλλά δεν ξέρω τι παίζει.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
αλλά δεν ξέρω τι παίζει.
κυριλέ μαγαζάκι, ενδείκνυται για ποτοθεραπεία, παρουσίες όντως όμορφες και διακριτικές, μουσική ανεκτή. ;)  ;) 

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα συναγωνιστες,

εχει ενα μπαρακι "ο Καβος" στην Μιχαλακοπουλου και ειχα παει πριν μια εβδομαδα....Παρακμη το μερος με καμμια 20αρια γκομενες και κατι τελειωμενους της ζωης...Δεν εκατσα πολυ..πιο πολυ απο περιεργεια και για πλακα πηγα μιας και ημουν στην περιοχη...Απο αλλα παρομοια μπαρακια του ειδους που εχω παει, πρεπει πρωτα να κερασεις καμμια εκατοσταρα ποτα την γκομενα για να την γαμησεις ή πρεπει να εχεις κανα γνωστο. Στο τελος ομως, το αποτελεσμα της εξισωσης χρονος-χρημα-ποιοτητα βγαινει αρνητικο.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.926
Πόντοι
19.505
κυριλέ μαγαζάκι, ενδείκνυται για ποτοθεραπεία, παρουσίες όντως όμορφες και διακριτικές, μουσική ανεκτή. ;)  ;)  
ευχαριστώ νικ, να μην ελπίζουμε σε τίποτα περισσότερο...;

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
καλησπερα συναγωνιστες,

εχει ενα μπαρακι "ο Καβος" στην Μιχαλακοπουλου και ειχα παει πριν μια εβδομαδα....Παρακμη το μερος με καμμια 20αρια γκομενες και κατι τελειωμενους της ζωης...Δεν εκατσα πολυ..πιο πολυ απο περιεργεια και για πλακα πηγα μιας και ημουν στην περιοχη...Απο αλλα παρομοια μπαρακια του ειδους που εχω παει, πρεπει πρωτα να κερασεις καμμια εκατοσταρα ποτα την γκομενα για να την γαμησεις ή πρεπει να εχεις κανα γνωστο. Στο τελος ομως, το αποτελεσμα της εξισωσης χρονος-χρημα-ποιοτητα βγαινει αρνητικο.
από πού βγάζεις τό συμπερασμα ότι μέ 100 θά μαμίσεις??ούτε μέ 1000
μακριά από τά κολομπαρα είναι κοροιδια...τουλάχιστον στήν αθήνα
ποιος πολλές πιθανότητες έχετε σέ κανένα κανονιικό μπάρ ψυρρή γκάζι εξαρχεια μέ 100 ποτά παρά σέ κολομπαρα..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
αλλά δεν ξέρω τι παίζει.

Υπάρχει  ακόμα  ρε  αυτό
πρέπει να  λειτουργεί  πάνω  από 20ετία !

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.236
Πόντοι
7.885
Σύντροφοι συναγωνιστές,
Μια και είμαι νέος στο site (μπράβο σε όσους προσπαθούν και κρατάνε την ποιότητα) είπα να ξεκινήσω από εδω που το έχω και πρόσφατο...

Πρώτα απ όλα θέλω να πω ότι ο προσφιλής θεσμός των "κωλόμπαρων" (American Bar) κατα τας γραφας και για όσους θυμούνται... είναι ένα σπόρ για λίγους. Δηλαδή για όσους αρέσκονται σε παρακμιακά μαγαζιά (που παίζουν καψουροτράγουδα και άλλα συναφή) και ΔΕΝ τους νοιάζει αν θα "ολοκληρώσουν" ή όχι. Ομολογώ ότι είμαι ένας εξ αυτών. Γουστάρω τη φάση και το γέλιο και όλα τα σχετικα. Οπότε όσοι έχουν άλλη άποψη σεβαστή αλλά σημασία έχει να κάνουμε ότι γουστάρουμε συνειδητοποιημένα! Νομίζω?  ;)

Χθές λοιπόν, μετά από μια μινι περιοδία στον Πειραια αποφάσισα να κάνω ένα μικρο τουρ στα κολομπαρα του Πειραια. Θα ξεκινήσω από ένα και σταδιακα θα σας περιγραψω το τι παίζει στον Πειραια. Ως περίληψη πρέπει να σας πω ότι ο Πειραιας παραμένει η μοναδική περιοχη που μπορει καποιος να βρει τετοιου είδους μπαρ σε κοντινη απόσταση. Δηλαδη να κανει μια μεγαλοπρεπη κολομπαρότσαρκα!

Τα κολάδικα του Πειραια έχουν απομείνει σε δυο περιοχες
1. Παλιά Τρούμπα (δηλαδή το ιστορικό τετράγωνο: Μπουμπουλίνας-Φίλωνος-Χ. Τρικούπη-Νοταρα)
2. Πασαλιμάνι. Ναι, Πασαλιμάνι για όσους δεν κατάλαβαν, στο τετράγωνο: Υψηλάντου-2ας Μεραρχίας-Κουντουριώτου-Μπουμπουλίνας.

Στην δεύτερη περιοχή είναι μαζεμένα τα 5 τελευταίά μπαρ κονσομασιον του κέντρου κυριολεκτικα γύρω από ένα οικοδομικο τετράγωνο.

Στην πρώτη θα βρει κάποιος πολυ περισσότερα αν και τωρα που καλοκαιριάζει πολλά κλείνουν.

Χθες λοιπον, επισκέφτηκα το Blow, ένα μικρό ισόγειο καταγώγιο στην Κουντουριώτου, κοντα στη γωνια με Μπουμπουλίνας. Στενό με καθρέφτες και παρακμή σ όλο της το μεγαλείο... Μέσα δούλευε μια νταρντάνα μπαργούμαν. Κοπέλλες 2. Μια Ασιάτισα μεσότριβη (γύρω στα 35, όνομα Τάϊ)αλλά ωραίο κορμί, και μια ελληνίδα 30αρα με κοιλιτσα αλλα ωραια ποδια και στητα βυζακια. Ποτά, 5-6 ευρω απλα και 10 για τα κορίτσια. Επειδή τα κορίτσια ήταν λίγα και ο κόσμος αρκετος, αρκέστηκα να πιω μια μπύρα και ενα σφηνάκι (μπόμπα του κερατα) και να φύγω. Πάντως στα σίγουρα και από μαρτυρίες φίλων συναγωνιστών, η περιοχή βρίθει από παντρεμένες 30-45 που είτε βγάζουν ενα μεροκάματο είτε έρχονται να βρουνε γκόμενο ή να τα μασήσουνε από κανένα πουρό (η πλειονότητα) που συχνάζει σ αυτα τα μαγαζια.

Αυτα σε πρώτη ανάγνωση.

Θα επανέλθω με αναλυτικές περιγραφές όλης της περιοχής

Καλό βόλι πατριώτες!

Φίλε μου Pireotis_62 μήπως έχεις να μας πει κάτι νεώτερο για μπαρ στον Πειραιά???Ανέβηκα για το ΠΣΚ και σκέφτομαι να περάσω να πιω κανα ποτάκι και ότι καλύτερο προκύψει... :tits: :pipa1: :knockinb:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.236
Πόντοι
7.885
Μάγκες,εγώ επισκέφθηκα χθες το BLOW,για να επιβεβαιώσω τις πληροφορίες του pireotis62.Πήγα νωρίς κατά τις 22:00,οι γκόμενες που παίζανε 5 συνολικά,μια 50αρα(ελληνίδα μου φάνηκε)η οποία έπινε καφέ,δύο ασιάτισες 40αρες,μία 40 ρουμούνα και μία (πρωτάρα) 20αρα λιβαδιώτισσα,ναι καλά διαβάσατε,ελληνίδα 20αρα από την Λιβαδειά.Γενικά η απόλυτη παρακμή και όπως μου είπανε έπαιζε μόνο κονσομασιόν και τίποτα άλλο :jerking:.Δεν διέκρινα καναπάδες ή κάποιο χώρο για πιο πριβέ καταστάσεις.Στα συν οι λογικές τιμές(5 ευρά το ποτό το δικό σου και 5 ευρά της γκόμενας).

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.236
Πόντοι
7.885
Σαββατόβραδο κι αποφασίζω να περάσω μια βόλτα από Τρούμπα να δω τι παίζει από μαγαζιά,μιας και είχα καιρό να πάω.Παιρνώντας από το LA BAMBOLA παρατήρησα ότι όλες οι γκόμενες ήταν ντυμένες και το μαγαζί είχε αρκετό κόσμο(φαινόντουσαν καθαρά απ'έξω τι γινόταν μέσα,οπότε λέω αστο καλύτερα).Αποφάσισα να μπω στο ΣΚΟΡΠΙΟ,που βρίσκεται λίγο πιο κάτω.Ωραίο μαγαζάκι,που έπαιζε ρουμάνικα με 5-6 γκόμενες και καμια 10αρια πελάτες.Έκανα παρέα με την Κορίνα, μια ψιλή μελαχρινή ρουμούνα,η οποία δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να χορεύει και μ'έκανε να γουστάρω πολύ την όλη φάση.Μετά τα 2 ποτά αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και τα χουφτώματα αλλά μου είπε πως δεν έπαιζε κάτι περισσότερο.Έτσι την έκανα κι εγώ και συνέχισα στο BLUE NIGHT,δύο στενά πιο κάτω.Γκόμενες 5,πελάτες 3,μικρό μαγαζάκι αλλά μου άρεσε το στυλ του.Ήπια αρκετά παρέα με μια 40αρα αλβανίδα,ονόματι Αντριάννα,η οποία είχε κάτι που με κάβλωνε πολύ.Ήταν από τη μια το σώμα της από την άλλη το βλέμμα και τα χείλη της,δεν ήθελα και πολύ για να γίνω τύφλα :2funny:.Ανταλλάξαμε μερικά φιλιά,αρκετό χούφτωμα και τα κινητά μας.Μου είπε πως το μαγαζί είναι οικογενειακή επιχείρηση και τις καθημερινές είναι ανοικτά από τις 5 το απόγευμα με πιτσιρίκες για παρέα,μιας και το βράδυ έρχονται οι πιο ώριμες :tits2:

tasosstr

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες Χρόνια πολλά. Ξέρετε κάποιο μαγαζί που να έχει ώριμες (εννοώ πάνω από 40 ως 50) και να φοράνε φου΄στες και καλσόν φυσικα; (είναι το φετίχ μου). Σας ευχαριστώ

Pireotis_62

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Like
24
Πόντοι
0
Φίλε μου Pireotis_62 μήπως έχεις να μας πει κάτι νεώτερο για μπαρ στον Πειραιά???Ανέβηκα για το ΠΣΚ και σκέφτομαι να περάσω να πιω κανα ποτάκι και ότι καλύτερο προκύψει... :tits: :pipa1: :knockinb:

Αγαπητέ φίλε και συμπολεμιστή,
Να σαι καλα που διαβάζεις τα παρελθόντα threads.
Οντως έτσι που τα λες είναι εκει που πήγες.
Βέβαια κι εγω ειμαι του αθλήματος του κωλόμπαρου μια και μ αρέσει η φάση.
Δεν ψάχνω να πηδήξω απο τετοια μαγαζια κι αυτός είναι ίσως ενας λόγος που τελικά όλο και κάτι βγαίνει. Φυσικά μιλάω για ραντεβού κάποια άλλη στιγμή και σε άλλο χώρο...
Αν προχωρήσεις τη Νοταρά μετά την 2ας Μεραρχίας θα βρείς μερικά μαγαζιά που σερβίρουν και φραπεδάκι με καλαμάκι... ένα είναι το EUROPA προς το τέλος της Νοταρα...

Κατα τ άλλα έχω καιρό να κατέβω Τρούμπα αλλα θα περάσω οσονούπω και θα σας ενημερώσω...

Φιλικά

Πειραιώτης

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.236
Πόντοι
7.885
Αγαπητέ φίλε και συμπολεμιστή,
Να σαι καλα που διαβάζεις τα παρελθόντα threads.
Οντως έτσι που τα λες είναι εκει που πήγες.
Βέβαια κι εγω ειμαι του αθλήματος του κωλόμπαρου μια και μ αρέσει η φάση.
Δεν ψάχνω να πηδήξω απο τετοια μαγαζια κι αυτός είναι ίσως ενας λόγος που τελικά όλο και κάτι βγαίνει. Φυσικά μιλάω για ραντεβού κάποια άλλη στιγμή και σε άλλο χώρο...
Αν προχωρήσεις τη Νοταρά μετά την 2ας Μεραρχίας θα βρείς μερικά μαγαζιά που σερβίρουν και φραπεδάκι με καλαμάκι... ένα είναι το EUROPA προς το τέλος της Νοταρα...

Κατα τ άλλα έχω καιρό να κατέβω Τρούμπα αλλα θα περάσω οσονούπω και θα σας ενημερώσω...

Φιλικά

Πειραιώτης

Καλησπέρα συνάδελφε Πειραιώτη και καλή επιστροφή στην κωλομπαρίαση :2funny: ;).Το τριήμερο της καθαράς Δευτέρας που είχα ανέβει Πειραιά παρατήρησα επίσης ένα μπαρ που λεγόταν ΥΠΑΡΧΩ,κοντά στο BLUE NIGHT,στο οποίο ήθελα να πάω αλλά λόγω έλλειψης χρόνου και καυσίμων το ανέβαλα.Μηπώς ξέρει τι παίζει εκεί? 

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Υπαρχει ενα που λεγεται Μπελα Βιτα στην Αλεξανδρας, καλυτερες γκομενες απο τα υπολοιπα της Αλεξανδρας π.χ το 20 (το μπον νουιτ εκλεισε?) αλλα μια μονο χωρις καλσον αρα χουφτωμα της πλακας. Δεν πηρα καμοια αλλα διεκρηνα οτι υπυρχε επανω οροφος με τουλαχιστον ενα δωματιο οταν ρωτησα μια Ρουμανα μου λεει γραφεια αλλα προφανως δεν την πιστεψα, ξερει κανεις τι παιζει εκει?. Ενας τετοιος χωρος υπαρχει και στο Κορνερ - Πιπινου και εκει μου ειπαν γραφεια, λετε να παιζει οτι επαιζε στο Ροξυ δηλαδη 50 Ευρω και εχεις τη γκομενα τελειως γυμνη η κατι ποιο χοντρο. Επεισης εχω παει καποιες φορες Ακιμπο - Δαφνη πολλες και καλες γκομενες αλλα δεν φαινονται να ενδιαφερονται για ποτα και κερσματα κατι αλλο πρεπει να παζει και εκει :think:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εγω δουλευω 4 χρονια σε κολομπαρο και εχω βαρεθει τη ζωη μου  :think:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
ναι ρε φιλαρακι, αφου δουλευεις για διαφωτισε μας λιγο... πες λιγο τι παιζει τι γινεται και καμια φαση που εχεις δει... ελα εδω τα λεμε ολα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom