Νέα

Μπαρ με κονσομασιόν (συνήθως χωρίς στριπ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Για να το τσεκαρουμε πρεπει να μας δωσεις καμοια καθετη γιατι η Δροσοπουλου ειναι τεραστια και το Λυσιατρειο απο οσο ξερω ειναι στο Βοτανικο

Μιλάω για το Bluz Δροσοσπούλου στο ύψος της Λέσβου. Γεμάτο είναι το μαγαζί και πολύ ωραίες γυναίκες. Δεν ξέρω αν παίζει κάτι παραπάνω...

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
καλησπερα οποιοσ ενδιαφερετε για κυριλε παμπ εχει μια στην οδοσ πατησιων ποιο πανω απο πλατεια αμερικησ μεσα σε ενα στενακι. γραφει ρεστοραντ απο εξω, εχει 2-3 απιστευτα μεσα......ανοιχτα απο 22.30 το απιστευτο ειναι οτι σερβιρει και καφεδακι ακομα μπορεισ να φασ μεσα 3 σε 1 και καφε και φαγητο και χαμουρεματακι.......

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
παίδες πια η άποψη σας για τον Σκαραβαίο στην Μαυρομιχάλη και Λασκάρεως??Ρωταω γιατι όλα φαίνονται πολύ ύποτα (και λεφτα στην τσόχα και κοπέλες και παρέες και μπαρμπούτι) Τι παίζει?Τα μωρα φάνονται καλά αλλά..Help να δοκιμάσω ή μπα? :think: :think:
η αποψή μου γιά τά μπάρ με κονσομασιόν είναι ότι είναι πεταμένα λεφτά,εκτός από μερικά πού σερβίρουν φραπέ όπως σωστά αναφέρουν οί φίλοι  ποιό πάνω αφού χαλάσεις τού κόσμου τά λεφτά εκτός καί άν πέσεις σε καμμιά γιαγιά οπότε κάτι μπορεί νά γίνει μέ κανέμα πενηντάρι,,έχω τοποθετεί εντελώς αρνητικά ποιό παλιά..
ο σκαραβαίος πού πηγένω συχνά είναι εντελώς διαφορετικό μαγαζί καί μοναδικό ίσως στήν ελλάδα πού είναι έτσι
κατάρχήν δουλεύει 24 ωρες το  24ωρο με καμμιά 50ρια γυναίκες σέ όλες τίς βάρδιες...εθνικότητες πολωνία ρωσσία ,πολλές ρουμάνες ελάχιστες αλβανίδες μέτριες μέχρι  καλές ελάχιστες όμως αστέρια.είναι χαρτοπαιχτική λέσχη,εστιατόριο , μπάρ
καί καφετέρια μπορείς νά πάς άνετα τό μεσημέρι νά παίξεις τ τάβλι τά ποτά είναι καθαρά,οι κοπέλες δέχοντε ποτά μέ 7 ευρώ.. καί καθοντε κανενα εικοσάλεπτο η καί παραπάνω εάν δέν έχουν δουλειά καί δέν ζητάνε ποτέ ποτό εάν δέν τίς κεράσεις..
ξεχάστε φραπαδούρες κλπ  εάν σάς γουστάρουν γκομενικά κάτι μπορεί νά γίνει αλλά μαμίση επί πληρωμη δέν υπάρχει περιπτωση..
έχει πολύ δουλειά καί τό βράδυ κατά τίς 10 με 12 δέν βρίσκει νά κατσεις καί πολλόι φεύγουν,η νμουσική είναι από νταλικιερικα μέχρι καί ροκ,γενικά εμενα μού αρέσει πρίν πάω γιά ύπνο νά πάω νά πιώ κανένα ποτό καί νά κεράσω γιά χαβαλέ καμμιά πιτσιρίκα,προσοχή στό φαγητό πού έχει είναι ψηλομάπα ...αυτά

Natural3t

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας και πάλι. Μετά από μια έξοδο στην παλιά τρούμπα και συγκεκριμένα στο Europa που βρίσκεται Νοταρά και Χαριλάου Τρικούπη οφείλω να πω πως πέρασα άλλη μια βραδιά όνειρο. Μέσα είχε 4 κοπέλες μια αλβανή μια ρουμάνα μια από άγιο δομήνικο και την Ελληνίδα Μαίρη η οποία μετά από 2 ποτά των 15 Ευρώ μου χάρισε τον πολυπόθητο φραπέ  χωρίς καλαμάκι αν και ήθελε να μου το δώσει και αυτό..

black_scorpio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στους συναγωνιστες.Αν και δεν ειμαι φαν των κολομπαρων,μια και εχω μετακομισει προσφατα κυψελη ηθελα να ρωτησω καποιους πιο εμπειρους αν υπαρχει κατι αξιολογο εδω,και λεγοντας αξιολογο εννοω,να περασεις καλα με το φραπεδακι σου,χωρις να σε ξεπαραδιασουν κιολας.ξερει κανεις κατι?τκς

jimmy1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ηρεμίστε, το 90% των κωλόμπαρων στην Αθήνα, εκτώς απο μπλα μπλα και κανα χούφτωμα πάνω από τα ρούχα, δεν προσφέρουν τίποτα άλλο. Είναι κρίμα όταν έχουμε καύλες να πηγαίνουμε σε κωλόμπαρο. Από 'κει και πέρα τα κωλόμπαρα είναι τα ιδανικότερα μαγαζία για να σκάσει κανείς με τον κολιτό του, να κάνει χαβαλέ με τις κοπέλες, να πιει τα ποτάκια του, και να την κάνει. Εγώ προσωπικά έχω πάει πολλές φορές σε κωλόμπαρο, με την διαφορά όμως οτι όποτε πάω, σκοπός μου είναι απλά ο χαβαλές, και όχι το ξεκαύλωμα. Το τελευταίο που πήγα και μου άρεσε πού ήταν στη πλατεία Αμερικής το τσάο.
Καλημερα,θα συμφωνησω με τον συναγωνιστη,πολυ μουφα παιζει,και απο αποτελεσμα μηδεν,μενεις με το κ...λι στο χερι,αλλα για το ciao που λες,ημουν πελατης παλιος,δεν ξερω αν υπαρχει ακομα....Ειχαμε μια γνωστη απο ρωσια,Ν....,δεν το γραφω ολο γιατι οποιος πηγαινε θα καταλαβει ποιο λεω...Αυτος εφαγε βεβαια,γιατι η γκομενα ηταν στο ψαξιμο και γουσταρε ελληνες...Αλλα ειναι απο τις περιπτωσεις που θα παρεις τον φιλο σου,και θα ξοδεψεια κανα 100ρικο για κανα δυωρο μονο με μπλα-μπλα και τιποτα παραπανω...Θελει πολλες καταθεσεις για να κανεις κατι....Παντως,εκει εχω δει και την ομορφοτερη γυναικα στη ζωη μου,μια μολδαβη παιδαρος...Την επομενη φορα που πηγα δεν την ξαναειδα....Ολα τα λεφτα...Κατα καιρους εφερνε ωραια κομματια...

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Μετά το ρεπορτάζ του προηγούμενου,κι επειδή δεν έχω πάει ποτέ σε τέτοιο "μαγαζί",η ερώτηση έρχεται φυσιολογικά!Αφού είναι μπάζα,αφού είναι γριόνια,αφού δε θα γαμήσεις,γιατί να πας να πετάξεις τα λεφτά σου σε αυτά τα "μαγαζιά";

Γιατί φίλε μου μερικές φορές είναι πιο ειληκρινείς αυτές οι "γριέ" λόγωτου ότι εχουν δεί πολλά τα μάτια τους σε σχέση με τα λαλακισμένα τα πιτσιρικάκια που κάθε φορά που ανοίγουν το στόμα τους βγαίνουν μαργαριτάρια.

Υπαρχουν φορές που θα ακούσεις αλληθινές ιστορίες σε τέτοια μαγαζιά...μου είχει τύχει εμένα....

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Tα μαγαζια αυτα ειναι παρηγορια στον αρρωστο, πεταμενα λεφτα εντελως.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Βασικά μου είχε τύχει 2003 Δεκέμβρη να μας πείσει κάποιος κύριος στο δρόμο για κλαμπ γνωριμιών και καλά με φοιτήτριες.  Με το που μπαίνουμε μέσα μόνο 2 άτομα η μπαρ woman και ένα μπάζο.  Ε η συνέχεια αυτή να ζητάει ποτά χωρίς να γίνει τίποτα μούφα βέβαια στο τέλος πήγαν να μας υπερχρεώσουν αλλά εμείς πληρώσαμε το -μπόμπα- ποτό μας και φύγαμε!  Μακριά από αυτές τις παρακμές εκτός αν έχεις 20-30-40 και ευρώ για πέταμα. (Α και στο τέλος γιατί κάναμε μανούρα για τα φράγκα ήρθε και ένας Αλβανός στο background για να βεβαιώσει την πληρωμή 10 ευρώ έκαστος και καλά 5 το ποτό και 5 είσοδος)

padelis2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
123
Πόντοι
291
στο bambola στην τρουμπα αμα σε γουσταρει η γυναικα ερχεται μαζι σου..το καλο αυτου του μαγαζιου ειναι οτι οι πελατες οι πιο πολλοι ειναι μεγαλη ηλικιας και ετσι ειναι πιο ευκολοα για νεοτερα ατομα να προσελκυσουν τις γκομενες.κατα διαστηματα εφερνε καλα κομματια.εμενα δουλευε κ δουλευει ακομη μια πρωην μου απο το καζακασταν..6 το γυναικιο ποτο 7υμαμαι και 6 το κανονικο.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Έτυχε να δοκιμάσω την τύχη σε κωλόμπαρα στην τρούπα το ένα ήτανε το EUROPA PUB και το άλλο το J'ETEM η όλη φάση είναι χάσιμο χρόνου και κυρίως χρημάτων χωρίς να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα με τις γυναίκες εκεί να θέλουν απλά να τις κερνάς ποτά και να σου λένε την ιστορία της ζωής τους.Δεν αξίξει να [πετάμε τα λεφτά μας σε τέτοια μαγαζιά.Όσο αναφορά το BAMBOLA έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν έχω δοκιμάσει την τύχη μου ακόμα μια που κάηκα στις 2 προηγούμενες απόπειρες μου.

LUPO

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΠΑΙΔΕΣ ψαχνω μια ΣΙΑ (Διονυσια)δουλευε σε μαγαζια της Πατησιων και παραδρομους
αν ξερει κανεις κατι ας στηλει Π.Μ

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
Οι "βερσαλίαι" (2ας Μεραρχίας) στον Πειραιά κλειστές μέχρι νεοτέρας...

fotis1974

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
309
Πόντοι
21
Καλησπερα κυριοι

Γνωριζει κανεις για κωλομπρο στην Αχαρνων 159; Εχει παει κανεις; Τι παιζει;

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οι "βερσαλίαι" (2ας Μεραρχίας) στον Πειραιά κλειστές μέχρι νεοτέρας...

Sorry φίλε μου, αλλά δεν έπαιζε και τίποτα στο "βερσαλίαι"...Μούφα κορίτσια και χωρίς σεξ...Έχω χρόνια βέβαια να πάω

perroloco

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Βar "dolce βήτα" (ετσι ακριβως, ελληνικο-αγγλικο)στην αρχή (20?) Λ. Αλεξανδρας (& μπουμπουλινας νομιζω) γνωριζει κανεις τι παιζει?
Τεραστιες τζαμαριες, εχει ενα διμετρο αλογο στο μπαρ, κανεναν πελατη (αντε 1 να μιλαει με το αλογο), και μια σκαλα που οδηγει σε ημιοροφο που δεν φαινεται τιποτα.
Γενικα εχει πολλα στοιχεια που παραπεμπουν σε κωλομπαρο, και αλλα τοσα που σε κανουν να το αποκλειεις. Εχει και τον scarface πανω απο την πορτα (wtf?)

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλοι, υπαρχει κανα μαγαζι στα βορεια προαστεια οπως Ν. Ψυχικο, Χολαργος, κτλ?

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Καλησπερα παιδια Δρ. Γκολεμης απο Νεα Ζηλανδια μεταναστακι γιατρος στο τερμα της γης. Λοιπον συστηνω ανεπιφυλακτα Επωνυμο στο Περιστερι Πλατεια Δεγλερη και μιλαμε για τελειο κλιμα, καθαρα ποτα και ντι τζει Αχιλλεας για μεγαλες ζημιες. Πηγαινετε αφοβα και καλη σας διασκεδαση

KYRKER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια και χρονια πολλα.κατι πηρε το αυτι μου για το μαγαζι cayenne που ειναι στον πειραια στην ακτη μιαουλη απεναντι απο τον ολπ.ακουσα οτι πεζει κονσομασιον τωρα τελευταια το μαγαζακι.ξερει καποιος κατι για αυτο?μαλιστα το ακουσα απο σποντα απο ατομα εκτος πειραια,απο χαιδαρι.να ειστε καλα και καλες γιορτες. :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom