Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΝοταράΠου ειναι αυτο Φιλωνος?
ΝοταράΠου ειναι αυτο Φιλωνος?
Ειναι πλατεια Αργεντινης στου Γκυζη δεν φαινεται να παιζει κατι εκει να σκεφτεις οτι υπαρχει γκομενα που δουλευει με παντελονι, αρκετες χοντρες αλλα και ενα αραπακι απο Νιγηρια που φαινεται να κανει κατι παραπανω η μονη με φουστα και χωρις καλσον.παιδες καλησπερα!!!
να κανω μια ερωτηση...στο fideglio τι παιζει?και που ειναι περιπου?
Πάντως θα μου άρεσε να φορούν καλσόν. Τώρα βέβαια το καλοκαίρι είναι δύσκολο να βρεις στα μαγαζιά γυναίκες με καλσόν αλλά εμένα προσωπικά είναι το φετίχ μουΕιναι πλατεια Αργεντινης στου Γκυζη δεν φαινεται να παιζει κατι εκει να σκεφτεις οτι υπαρχει γκομενα που δουλευει με παντελονι, αρκετες χοντρες αλλα και ενα αραπακι απο Νιγηρια που φαινεται να κανει κατι παραπανω η μονη με φουστα και χωρις καλσον.
Πάντως θα μου άρεσε να φορούν καλσόν. Τώρα βέβαια το καλοκαίρι είναι δύσκολο να βρεις στα μαγαζιά γυναίκες με καλσόν αλλά εμένα προσωπικά είναι το φετίχ μου
Δυο στη Πιπινου ανοικτα απο το μεσημερι Corner και Storyπαιδια μπωριτε να βοηθησετε με αυτο το θεμα?? Μπαρ με κονσομασιον... πο ειπαρχει καντα στα πατησια?
Παιδιά γράφω για πρώτη φορά αν και σας παρακολουθώ αρκετά. Χθες βράδυ ήμουν στο Luciana cafe στο Παγκράτι(Φιλολάου). Έρχεται μια κοπέλα από Άγιο Δομήνικο και μου λέει τι θέλεις από μένα. Φυσικά της λέω τον κλασικό φραπέ αφού δεν μπορούμε και τίποτα άλλο. Στην ψύχρα μου τον βγάζει έξω και μου σέρβιρε καφέ με αφρό. Όλα αυτά 20 ευρώ δηλαδή με δύο ποτά. Την επομένη δώσαμε ραντεβού για έξω το μεσημέρι , φυσικά τζαμπέ. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα...
ευχαρηστω παρα πολυ για την ενημεροση...Δυο στη Πιπινου ανοικτα απο το μεσημερι Corner και Story
Corner: Λιγο ακριβο γιατι κατεβαζουν τα ποτα ποιο γρηγορα απο το αλλο αν και ειναι φθηνοτερα, Γκομενες εχω πετυχει Βουλγαρες, Ρουμανες, Ουκρανες, Γεωργιανες, Ελληνιδες, Πολωνεζες ακομα και μια Τζαμαικανη που ειναι αστερι αλλα κατεβαζει τα ποτα με ρυθμο πολυβολου, γενικα εχει καλο επιπεδο αν και τωρα τελευταια εχει ρηξει επιπεδο με κατι χοντρες στη μεσημεριανη βαρδια. Το χουφτωμα ειναι ικανοποιητικο και ορισμενες γκομενες γκομενες δουλευουν χωρις καλσον και το χειμωνα.
Story: 12 Euro το ποτο αλλα καθονται περισσοτερη ωρα, κυριως Ρουμανες και Γεωργιανες, η γκομενες ειναι σε μεσαιο επιπεδο εμφανισης αλλα ειναι ολιγον σπαστικες, το χειμωνα φορανε ολες καλσον (εκτος απο μια Γεωργιανη που εχει φυγει τωρα) και γενικα δεν ειναι και πολυ δεκτικες στο χουφτωμα σε σχεση με το διπλα
Βεβαια ολα αυτα αλλαζουν αναλογα και με τις κοπελες που δουλευουν εκει.
Παιδιά γράφω για πρώτη φορά αν και σας παρακολουθώ αρκετά. Χθες βράδυ ήμουν στο Luciana cafe στο Παγκράτι(Φιλολάου). Έρχεται μια κοπέλα από Άγιο Δομήνικο και μου λέει τι θέλεις από μένα. Φυσικά της λέω τον κλασικό φραπέ αφού δεν μπορούμε και τίποτα άλλο. Στην ψύχρα μου τον βγάζει έξω και μου σέρβιρε καφέ με αφρό. Όλα αυτά 20 ευρώ δηλαδή με δύο ποτά. Την επομένη δώσαμε ραντεβού για έξω το μεσημέρι , φυσικά τζαμπέ. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα...
Και ? Την συνέχεια γιατί δεν μας την λες ?
Όχι δεν έγινε σε ειδικό χώρο γιατί απλά δεν υπάρχει. Στη γωνία όπως ήμαστε μου σέρβιρε τον φραπέ ...Συγγνωμη βρε φιλε..........αλλα ολο αυτο εγινε σε καποιο ειδικο πριβε χωρο στο μαγαζι η εκει στην ψυχρα??????
Καθε μερα περναω(απ εξω) απ το μαγαζι........Αν ειναι να μπω δλδ......Αγιο Δομινικο ε?????????
Bon nuit παλια ξέρω πως είχε γνωρισει...δόξες. Τώρα ξέρει κανείς τί παιζει εκεί? Περασμένα μεγαλεία ή κρατά ακόμα χαρακτήρα?
Bambola με μεσημεριανή βάρδια 14-22
Υ.Γ. Τρούμπα πάντα λέμε
Νικολέττες.....Φίλε Ερυθρόδερμε σωστά.
Από κορίτσια πάντως είχε αρκετά καλα. Θα έλεγα πάνω απ τον συνηθισμένο μέσο όρο.
Κύριως Ρουμανία.
Αυτά και θα επανέλθω...
Corner: Λιγο ακριβο γιατι κατεβαζουν τα ποτα ποιο γρηγορα απο το αλλο αν και ειναι φθηνοτερα, Γκομενες εχω πετυχει Βουλγαρες, Ρουμανες, Ουκρανες, Γεωργιανες, Ελληνιδες, Πολωνεζες ακομα και μια Τζαμαικανη που ειναι αστερι αλλα κατεβαζει τα ποτα με ρυθμο πολυβολου, γενικα εχει καλο επιπεδο αν και τωρα τελευταια εχει ρηξει επιπεδο με κατι χοντρες στη μεσημεριανη βαρδια.
Νικολέττες.....