Οδοιπορικού συνέχεια...
Χθές το βράδυ και ενώ άφησα το πιπίνι μου σπίτι του νωρίς (κατα τις 12:00) αποφάσισα μετα από ώριμη σκέψη να επισκεφθω εκ νέου το EUROPA στην Τρούμπα για να ολοκληρώσω την κριτική.
Χωρίς λοιπόν να έχω πιει πολύ (2-3 τζινάκια και ενα σφηνάκι, πταίσματα) και με καθαρο μυαλό επισκέφτηκα το εν λόγω ίδρυμα...
Μπαίνοντας μέσα (περιγραφή του χώρου έχω κάνει 1-2 σελίδες πιο πίσω) μου πέφτει πάνω μου η "μαύρη γαζέλα" (που λέει κι ο πίτσι) Ντέμπορα. Ματς μουτς, χούφτωμα και πίσω για τα καναπεδάκια αυτη τη φορα... Τα ποτά έχω πει, 10 το απλό 15 το "ενισχυμένο" και 5 του πε-ο-λάτη. Ο πελάτης πίνει μπύρα...
Αυτη τη φορά κι επειδη της το είχα υποσχεθεί ότι θα ξαναπεράσω η Ντέμπορα ήταν διαχυτικότατη!!!
Χουφτώματα, άνοιγμα το πουκάμισο, χαϊδέματα κλπ κλπ. Εγω επειδή ειμαι κακό παιδι δεν χαμπαριάζω από τέτοια και παρέμεινα ψύχραιμος και ως δαιμόνιος ρεπόρτερ φρόντιζα να χουφτώνω διακριτικά (το χειρότερο σ αυτα τα μαγαζια είναι να σε κόψουν για λιγούρη, την πάτησες...) και φυσικά να μαθαίνω τα των συναθλητριών της.
Στο μαγαζί 7 κορίτσια. Εντάξει, 3 κορίτσια, 3 πουρές και μία ντεμί σαιζόν...
Μία ρουμάνα, 2 ελληνίδες, 2 αλβανές, μία γαζέλα από νιγηρία και μία από Αγιο Δομίνικο.
Η ρομούνα, ένα ψιλόλιγνο τσουλί με πολυ ωραία πόδια με είχε φάει με τα μάτια της.
Lap dances συνέχεια με σηκωμένο το μικροσκοπικό φουστάκι και άλλα τινά.
Το ίδιο και η μικρή Αλβανίδα στο βάθος.
Όμως το πουλέν του μαγαζιού είναι η Γεωργία, η Δομινικανη.
Full service και φραπεδάκι με το καλαμάκι χαλαρά! Τάδε έφη η μαύρη γαζέλα "αυτο το Γεωργία, άμα πιει κανει σεξ με πελάτη εντω, και λέει μην ενοχλεις τωρα...."
Γενικα λοιπόν το μαγαζί παίζει και μάλιστα "διψάει" για ποιοτικό κόσμο μια και οι θαμώνες που συχνάζουν είναι μιας κάποιας υποστάθμης...
Για να μην σας τα πολυλογώ, με το μπλα μπλα και την άνεση στο τρίτο ποτάκι της η γαζέλα μου έδωσε το νούμερο του τηλεφώνου της...
Τουτέστιν, 2 επισκέψεις, πολυ πλάκα και χαβαλές (και χούφτωμα) και 30 + 55 ευρώ = 85 και απεκόμισα το ποθούμενον...
Νομίζω καλό deal.
Εσεις τι λετε?
Υ.Γ. Η συνέχεια στις οθόνες σας...