Καλησπέρα σύντροφοι,
Αυτη τη φορά δεν θα γράψω κριτικη αλλα θα πω την άποψή μου για το ευγενές σπορ.
Το κυνήγι της απόλαυσης είναι όπως και οποιοδήποτε άλλο κυνήγι...
Άλλος γουστάρει να κυνηγάει αλεπούδες, άλλος αγριογούρουνα, άλλος τουφεκάει σπουργίτια με αεροβόλο, κι άλλος ριχνει αγουρελιές με σφεντόνα σε γάτες...
Μην κρίνετε σύντροφοι τα γούστα των συμπολεμιστών μας.
Εμένα μ αρέσει το παιχνίδι. Δε γουστάρω τα κόκκινα φωτάκια. Ποτέ δεν πήγα με κορίτσι για λιγότερο από δυο ώρες κλπ κλπ.
Άλλος συμπολεμιστης είναι του γρήγορου. Άλλος θέλει το ένα κι άλλος το άλλο.
Άλλος θέλει να "ολοκληρώσει" με το μικρότερο κόστος κι εμένα μ αρέσει να ξοδεύω κι ας μην ιππεύσω γιατι τη βρισκω να διασκεδάζω έτσι μια και έχω ιδιόκτητον ιπποφορβείον...
Όλα σεβαστά κι όλα μέσα στο παιχνίδι. Γι αυτό άλλωστε σ αυτο το site έχει χώρο για όλους μας!
Με όλο το σεβασμό και την καλή διάθεση
Πειραιώτης
--------------------------
Για τους φίλους που ρωτάνε αν τα κορίτσια στα μπαρ που αναφέρω κανουν και "εξωτερικές εργασίες".
Παίδες, όλες οι κοπέλλες που δουλεύουν σε τέτοια μαγαζιά, είτε έχουν περάσει από το στάδιο της βίζιτας (βετεράνες) είτε το εξασκούν ως part-time. Υπάρχει και μια μειονότης που κάνει τη "δουλειά" αυτη για να βγάλει ένα επιπλέον μεροκάματο. Συνήθως οι κοπέλλες που κάνουν εξωτερικές εργασίες φαίνονται στον έμπειρο μπαρόβιο απο την δεύτερη κι όλας επίσκεψη.
Κατα κανόνα αν πας 2-3 φορες και ξοδέψεις κάποια χρήματα και είσαι και σοβαρός δεν θα αργήσουν να έρθουν μόνες τους σε σένα μα "ανήθικες" προτάσεις
Κι αυτός είναι ο σωστός τρόπος. Μην περιμένει κανείς να κάνει επαφή με την πρώτη όσα λεφτά κι αν χαλάσει. Ακόμη κι αν το πετύχει το μόνο που θα αποκομίσει είναι να τον θεωρήσουν θύμα και να του φάνε κι άλλα...
Το σπόρ αυτό δεν είναι για βιαστικούς και για λιγόψυχους.
Θέλει γερό στομάχι και ανθεκτικό προτοφόλι (χωρις να μιλάμε για υπερβολικά ποσα).
Αυτα είχα να πω παίδες
Ευχαριστώ για την υπομονή σας και θα επανέλθω με νέα απο το μέτωπο!!!