Νέα

Μπαρ με κονσομασιόν (συνήθως χωρίς στριπ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ξ :tits2:
Το ΧΑΛΑΡΑ είναι στην οδό Κύπρου. Η οδός Κύπρου για όσους δεν ξέρουν είναι ο φαρδύς δρόμος με μεσαίο διάζωμα που συνδέει το Σταθμό Αγ. Αντωνίου  με την πλατεία Μπουρναζίου. Στη μέση της απόστασης υπάρχει φανάρι. Εκεί είναι το συγκεκριμένο μαγαζί. Έχω πάει μερικές φορές. Ποιότητα μέτρια αλλά υπάρχουν κάνα δύο τεμάχια EXTRA :tits: Ελπίζω να δώσει κανείς πιό πρόσφατες πληροφορίες.
Ξέρεις για κάποιο άλλο μαγαζι εκεί κοντά?

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Επισκεψη προσφατη στο Χαλαρα. Μια Βουλγαρα με πολυ καλες αναλογιες με μακρυ ισιο μαλι δεν συγκρατησα τ ονομα της , ομορφη και κανει καλη προσπαθεια στη καβαντζα,υπολογιστε στο κατοσταρικακι. Για κατι ποιο οικονομικο η Τανια ρωσιδα ξανθουλα ολιγο γεματουλα αλλα συμπαθητικη.Μαιτρ στη καβαντζα και με εβδομηντα -ογδοντα ευρω καθαριζετε
Συνάδελφε ntyrse, όταν λες με εβδομηντα -ογδοντα ευρω καθαριζετε τι εννοείς? Παίζει φραπεδάκι ή παραπάνω?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
πάντως παιδιά απότι διαπιστώνω ο ιερός σκοπός μας δηλαδή μαμίση υπάρχει μόνο σε επαρχιακά κολόμπαρα η σε μερικά κολομπαρα περιστέρι,πειραια κλπ σε λαικές γειτωνιές τής αττικής....
δήμο τής αθήνας πολύ λίγα πράματα δηλ κυψελη ,πατήσια,μηχαλακοπουλου κλπ...
ΓΙ ΑΥΤΟ προσοχη όπως έχω γράψει καί ποιο παλιά ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ..
μακρια απο αερογαμίες...φιλάκια χαδάκια ψιλομπαλαμούτια...
2ο συμπέρασμα όπως και στά στριπτιτζίδικα
τα ΚΑΨΟΥΡΟΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝπολυ περισσότερο από το μαμίση γί αυτό προσοχή

ntyrse

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Συνάδελφε ntyrse, όταν λες με εβδομηντα -ογδοντα ευρω καθαριζετε τι εννοείς? Παίζει φραπεδάκι ή παραπάνω?
Oxi φραπεδακι μονο συναγωνιστη ολες μα ολες κανουν τσιμπ..... και πολλες περισσοτερα απο αυτο

ntyrse

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
πάντως παιδιά απότι διαπιστώνω ο ιερός σκοπός μας δηλαδή μαμίση υπάρχει μόνο σε επαρχιακά κολόμπαρα η σε μερικά κολομπαρα περιστέρι,πειραια κλπ σε λαικές γειτωνιές τής αττικής....
δήμο τής αθήνας πολύ λίγα πράματα δηλ κυψελη ,πατήσια,μηχαλακοπουλου κλπ...
ΓΙ ΑΥΤΟ προσοχη όπως έχω γράψει καί ποιο παλιά ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ..
μακρια απο αερογαμίες...φιλάκια χαδάκια ψιλομπαλαμούτια...
2ο συμπέρασμα όπως και στά στριπτιτζίδικα
τα ΚΑΨΟΥΡΟΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝπολυ περισσότερο από το μαμίση γί αυτό προσοχή
Συμφωνω απολυτως συναγωνιστη στα λεγομενα σου γιαυτο και καλο ειναι να ενημερωνομαστε μεταξυ μας για τα μαγαζια που εχουν καβατζα και λειτουργει καλα, ωστε να αποφευγουμε ασκοπες περιπλανησεις που στοιχιζουν σε χρονο αλλα και σε χρημα κυριως

passa

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Like
16
Πόντοι
0
Στον πριγκηπα στην οδο αναπαυσεως στο κερατσινι γινοταν φορτωτικη πριν απο εναμιση χρονο που ειχα παει, το γνωριζω απο προσωπικη εμπειρια(μου ειχε γινει προταση απο κοπελα του μαγαζιου), οι περισσοτερες κοπελες τοτε απο εμφανιση ηταν κατω του μετριου.

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Oxi φραπεδακι μονο συναγωνιστη ολες μα ολες κανουν τσιμπ..... και πολλες περισσοτερα απο αυτο

Μάλλον θα πρέπει να περάσω νέα βόλτα από το μαγαζί, γιατί εμένα οι συγκεκριμένες 2 που αναφέρεις και ειδικά η ξανθιά Ρωσίδα Τάνια (αυτή με το μεγάλο στήθος) με άφηνε μέχρι μπαλαμούτι και τίποτα παραπάνω.

ntyrse

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Μάλλον θα πρέπει να περάσω νέα βόλτα από το μαγαζί, γιατί εμένα οι συγκεκριμένες 2 που αναφέρεις και ειδικά η ξανθιά Ρωσίδα Τάνια (αυτή με το μεγάλο στήθος) με άφηνε μέχρι μπαλαμούτι και τίποτα παραπάνω.
Ειδικα για τη Τανια μου φενεται απιστευτο συναδελφε. Μιλαμε για τη ξανθεια με το ισιο μακρυ μαλλι και με πολυ μεγαλο στηθος και γεματουλα αρκετα.Στο καναπε σε καβαλαει και τον βαζει μεσα κανονικα (ναχεις σκουφακι μαζι) και τσιμπ.... ξεσκουφωτο και τελειωτικο.Σου μιλαω ειλικρινα 100%,απαιτησε το

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ειδικα για τη Τανια μου φενεται απιστευτο συναδελφε. Μιλαμε για τη ξανθεια με το ισιο μακρυ μαλλι και με πολυ μεγαλο στηθος και γεματουλα αρκετα.Στο καναπε σε καβαλαει και τον βαζει μεσα κανονικα (ναχεις σκουφακι μαζι) και τσιμπ.... ξεσκουφωτο και τελειωτικο.Σου μιλαω ειλικρινα 100%,απαιτησε το
αυτη τον επερνε οταν ηταν στην κατερινα τωρα το παιζει παρθενα. Μην κολονετε αμα αρχιζουν τα μη και οχι η κανετε πως  την κοπανατε για αλλο μαγαζι η οτι θελετε αλλη για παρεα πιστοποιημενο οτι ολες τσιμπανε .Υπαρχει μια προυποθεση για ολα αυτα καθημερινες και οσο ποιο αργα γινετε 

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ξέρει κανείς για μπαρ στη βούλα βουλιαγμένη κτλ.?..

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ειδικα για τη Τανια μου φενεται απιστευτο συναδελφε. Μιλαμε για τη ξανθεια με το ισιο μακρυ μαλλι και με πολυ μεγαλο στηθος και γεματουλα αρκετα.Στο καναπε σε καβαλαει και τον βαζει μεσα κανονικα (ναχεις σκουφακι μαζι) και τσιμπ.... ξεσκουφωτο και τελειωτικο.Σου μιλαω ειλικρινα 100%,απαιτησε
Στο Χαραρά παιδιά εμένα μου είχε πει κάποια Γιάννα Ρωσίδα από Μόσχα με 70€ τσιμπούκι με σκούφο όμως. Γενικά πάντως απ' ότι ξέρω πράγματι παίζουν πολλά εκεί μέσα (τσιμπούκι με σκούφο ή χωρίς ή και ακόμη περισσότερα) αλλά είναι το θέμα ότι από τις 10 - 15 κοπέλες ζήτημα είναι να αξίζουν οι 3-4.

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Στο Χαραρά παιδιά εμένα μου είχε πει κάποια Γιάννα Ρωσίδα από Μόσχα με 70€ τσιμπούκι με σκούφο όμως. Γενικά πάντως απ' ότι ξέρω πράγματι παίζουν πολλά εκεί μέσα (τσιμπούκι με σκούφο ή χωρίς ή και ακόμη περισσότερα) αλλά είναι το θέμα ότι από τις 10 - 15 κοπέλες ζήτημα είναι να αξίζουν οι 3-4.

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
προσφατη επισκεψη στο σταρ στην οδος τριας με 3-4 ποτα μπαλαμουτιαζειε οσο θες αλλα τη να το κανεις που οχι εινε απλος κατο του μετριου αλλα δεν βλεποντε επισκεψη τιν παρασκευη εγω και αλλος ενας "κακομηρης" μονο στο μαγαζι και 5-6 μπαζα μα ολες πρεπει κανεις να εινε πολι απελπισμενος για να κατσει εκει. εχει 10 το μπαζοποτο και 5 του μαλακα (εμενα ενωο) παντος δεν κλεβουν στο λογαριασμο.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
προσφατη επισκεψη στο σταρ στην οδος τριας με 3-4 ποτα μπαλαμουτιαζειε οσο θες αλλα τη να το κανεις που οχι εινε απλος κατο του μετριου αλλα δεν βλεποντε επισκεψη τιν παρασκευη εγω και αλλος ενας "κακομηρης" μονο στο μαγαζι και 5-6 μπαζα μα ολες πρεπει κανεις να εινε πολι απελπισμενος για να κατσει εκει. εχει 10 το μπαζοποτο και 5 του μαλακα (εμενα ενωο) παντος δεν κλεβουν στο λογαριασμο.
Οι καλύτερες παρουσίες σε τέτοια μαγαζιά βρίσκονται στον Κάβο, στο Ριτόρνο (Μιχαλακοπούλου αυτά) και στο Bella Vida (Αλεξάνδρας).Γενικά πάντως δεν αξίζει..Με λιγότερα χρήματα έχεις cg!! Για χαβαλέ πάντως ή ένα ποτό καλά είναι.

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
οντως κ εγω στην κατερινα πριν 4 χρονια σχεδον μονο μπαλαμουτι αφηνε κ αυτο με το ζορι η τανια...δεν το ηξερα οτι εχει ανεβει τοσο..καβαλαει κανονικα..???

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
οντως κ εγω στην κατερινα πριν 4 χρονια σχεδον μονο μπαλαμουτι αφηνε κ αυτο με το ζορι η τανια...δεν το ηξερα οτι εχει ανεβει τοσο..καβαλαει κανονικα..???
Πάντως και εμένα συνάδελφε, η Τάνια πριν κανά μήνα μπαλαμούτι και μόνο.Και σίγουρα δεν θεωρώ τον εαυτό μου πρωτάρη σε αυτά τα μαγαζιά. Δεν ξέρω τι τύχη είχε ο ntyrse και πόσες φορές του έχει κάνει "πλήρες μενού".

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Εμενα παντωσ η Τανια μου τον ειχε παιξει 2 -3 φορεσ στο μπαρ κατερινα πισω στην καβατζα .... :tits2: :2on1:

ntyrse

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Πάντως και εμένα συνάδελφε, η Τάνια πριν κανά μήνα μπαλαμούτι και μόνο.Και σίγουρα δεν θεωρώ τον εαυτό μου πρωτάρη σε αυτά τα μαγαζιά. Δεν ξέρω τι τύχη είχε ο ntyrse και πόσες φορές του έχει κάνει "πλήρες μενού".
Ρε παιδια τη Τανια κι εγω στο παλιο μαγαζι της Κατερινας τη γνωρισα και μετα που πηγε στο Χαλαρα με πηρε τηλ να μου πει οτι δουλευει εκει κι ετσι εμαθα κι εγω αυτο το μαγαζι δεν το ξερα πριν. Αλλα η Τανια και στη Κατερινα ετσι δουλευε στη καβαντζα (τη θρυλικη αυτη καβαντζα θα τη θυμουνται σιγουρα οι συναγωνιστες) Τωρα χαλασε και το μαγαζι της Κατερινας,εχασε την αιγλη τη παλια

ntyrse

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Στο Σταρ λιγο πιο πανω στη Τροιας μετα τη Πατησιων εχετε παει? Εγω εχω κανα τριμηνο να παω εκει ηταν η Ελβιρα ξανθεια Πολωνεζα με πολυ κοντο μαλι. Πολυ καλο τσιμπουκι ,ανευ, και τελειωμα στο στομα. Δεν ξερω αν δουλευει ακομα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom