Νέα

Μπαρ με κονσομασιόν (συνήθως χωρίς στριπ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Απο το να παιξεις ολη αυτη τη σκηνοθεσια "για ενα πουτσο",οπως λες κι εσυ,δεν ειναι πιο ευκολο να πας σε ενα κωλομπαρο,να κερασεις μερικα ποτα και να φορτωσεις?
Τα λεφτα που θα χαλασεις πανω-κατω τα ιδια ειναι...Γιατι και τη γκομενα που θα πλησιασεις σε ενα κανονικο μπαρ,ολο και κατι κερασματα θα χωσεις σε αυτη και τις φιλες της...
Και οπως και να το κανουμε αλλο να γαμας γκομενα του πρωην ανατολικου μπλοκ και αλλο Μπαζοελλεηνιδα...

Αν γαμάς φίλε ε΄γω τα σέβη μου.Αλλά επειδή δεν παίζει αυτό λέω τα δικά μου.

ntyrse

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Καλα ρε φιλε θα ακολουθησω τις οδηγιες σου αλλα σταματα να μας τα πριζεις, ελεος πια. ι κομπλεξ εχεις με τα γουστα μας ? αυτο γουσταρουμε αυτο κανουμε , σου πεφτει λογος?

ntyrse

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
το ειδατε κυριοι τοσο καιρο δεν εγραφε κανεις μολις ειπωθηκε κατι οι παντως επισθιτου γνωστες μας κραζουν
Αστους να κραζουνε εμεις φταιμε που δεν συνεχιζουμε να μιλαμε και να ανταλασουμε πληροφοριες

OP
OP
P

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αν γαμάς φίλε ε΄γω τα σέβη μου.Αλλά επειδή δεν παίζει αυτό λέω τα δικά μου.
Το αθλημα του κωλομπαρου,θελει εμπειρια και γνωση...Και δυστυχως αποκτουνται αφου φας αρκετα στραπατσα και ενα καρο λεφτα...
Σε καθε περιπτωση,οι πιθανοτητες να σε αρμεξουν και να μεινεις με το πουλι στο χερι ειναι συντριπτικα μεγαλυτερες...
Ομως αν ξερεις πως να παιζεις το παιχνιδι,σιγουρα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες υπερ σου και η εμπειρια σε βοηθαει να αποφευγεις τις κακοτοπιες...Στο δευτερο ποτο καταλαβαινεις σε μεγαλο βαθμο αν υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να γαμησεις η οχι...
Αν ναι προχωρας και παιζεις το παιχνιδι σου...Ειναι σα παρτιδα σκακι....Αν οχι,πας για την επομενη...
Το κακο ειναι οτι το 99% των πελατων,ενω φαινεται απο μιλια μακρυα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να φορτωσουν,αυτοι επιμενουν...
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ζουν τα κωλομπαρα... ;)

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Προσέξτε μόνο!Κυκλοφορεί ένας τσόγλανος με το ψευδώνυμο ο "ανοιχτοκώλης"και καταζητείται.Κάνει συννενοηση με τα κωλόμπαρα και κάτι τύπισες κάνουν πρόταση σε πελάτες να πάνε τουαλέτα για πίπα.Εκεί βγαίνει ο τύπος και αρχίζει το μαντολίνο!Για αυτό μην ψαρώσετε και μη δεχτείτε τέτοια πράγματα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ntyrse

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Φιλε συμφωνω μ αυτα που λες, θελει προσοχη και σχεδιασμο το κωλομπαρο κυριως δε αυτοσυγκρατηση να μη φας το παραμυθι τους. Παντως γενικα τωρα με τη κριση βλεπω οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα, επειδη βαρανε μυγες οι απαιτησεις τους εχουν σχεδον εξαφανιστει

ntyrse

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Φιλε συμφωνω μ αυτα που λες, θελει προσοχη και σχεδιασμο το κωλομπαρο κυριως δε αυτοσυγκρατηση να μη φας το παραμυθι τους. Παντως γενικα τωρα με τη κριση βλεπω οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα, επειδη βαρανε μυγες οι απαιτησεις τους εχουν σχεδον εξαφανιστει
Ασε ρε τις εξυπναδες σου , εκτος αν τη πατησες απο τον ανοιχτοκωλη

ntyrse

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Προσέξτε μόνο!Κυκλοφορεί ένας τσόγλανος με το ψευδώνυμο ο "ανοιχτοκώλης"και καταζητείται.Κάνει συννενοηση με τα κωλόμπαρα και κάτι τύπισες κάνουν πρόταση σε πελάτες να πάνε τουαλέτα για πίπα.Εκεί βγαίνει ο τύπος και αρχίζει το μαντολίνο!Για αυτό μην ψαρώσετε και μη δεχτείτε τέτοια πράγματα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε ρε τις εξυπναδες σου , εκτος αν τη πατησες απο τον ανοιχτοκωλη

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Το αθλημα του κωλομπαρου,θελει εμπειρια και γνωση...Και δυστυχως αποκτουνται αφου φας αρκετα στραπατσα και ενα καρο λεφτα...
Σε καθε περιπτωση,οι πιθανοτητες να σε αρμεξουν και να μεινεις με το πουλι στο χερι ειναι συντριπτικα μεγαλυτερες...
Ομως αν ξερεις πως να παιζεις το παιχνιδι,σιγουρα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες υπερ σου και η εμπειρια σε βοηθαει να αποφευγεις τις κακοτοπιες...Στο δευτερο ποτο καταλαβαινεις σε μεγαλο βαθμο αν υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να γαμησεις η οχι...
Αν ναι προχωρας και παιζεις το παιχνιδι σου...Ειναι σα παρτιδα σκακι....Αν οχι,πας για την επομενη...
Το κακο ειναι οτι το 99% των πελατων,ενω φαινεται απο μιλια μακρυα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να φορτωσουν,αυτοι επιμενουν...

προσωπικα η προοπτικη να πληρωσω μια που γαμιεται επι χρημασι και να εξατραται απο την προσωπικοτητα και την καπατσοσυνη μου αν θα γαμηθεί - με επιπλέον χρήματα- μαζι μου δεν θα ελεγα οτι ειναι ελκιστικη  :2funny: :2funny:

προτιμω να γνωριζω τι αγοραζω με τα χρηματα μου.

ntyrse

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Μηπως ετσι εξηγειτε και η επιμονη σου να μας τα ζαλιζεις. Ο ανοιχτοκωλης φταιει

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οπως τα λες ειναι στο δευτερο αν οχι και στο πρωτο ποτο καταλαβενεις το παραμυθι που παει να σου πουλησει αναλογα προσρμοζεις το δικο σου παραμυθι .ολα ειναι ενα παιχνιδι  στα μαγαζια αυτα με το σωμα με το μυαλο απο κει και περα ειναι δικο σου θεμα αν ξερεις τους κανονεςκαι αν το εχεις το αθλημα 

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
λοιπον μαστορια καλησπερα και συγγνωμη για την ενοχληση..σας παρακολουθω με προσοχη..κατα καιρους γουσταρα[τωρα λιγοτερο],εξορμησεις σε κωλομπαρα οπως τα λετε..και συγγεκριμενα ειχα κατασταλαξει στο bluzz,της Δροσοπουλου..πηγαινα 1-2 φορες το 2μηνο,καθομουν,επινα τα ποτακια μου,εκανα τη γκαβλατζα μου,ισως μιλουσα και με καμμια κι εφευγα..δε χαλουσα πολλα,γιατι δεν πηγαινα να βγαλω γκομενα..ο χωρος καλος,τα ποτα καθαρα,οι κοπελες απο μετριες εως πολυ καλες..ισως γινοταν και παιχνιδι,αλλα δε μ ενοιαζε κι ετσι δεν εμαθα ποτε..πριν απο 2 χρονια η τοτε συμβια μου,κλεινει με τις φιλες της[ολες β.π.],τραπεζακι σε γνωστο μπαρ του Μαρουσιου..δεν ειχα ξαναπαει κι επαθα..επιτελους στα 39 μου μπηκα σε πραγματικο κωλομπαρο..που αν γουσταρες καποια πηγαινες μπροστα στην παρεα της και της την επεφτες,αρκει να χεις στειλει απο 1 σφηνακι..αν καθοντουσαν? οι περισοτερες ναι..

Pireotis_62

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Like
24
Πόντοι
0
γεια σας συμπολεμιστες...
Όπως ξέρετε μερικοι δεν γράφω συχνα.
Επειδη όμως βλέπω νέα παιδια να τους αρέσει το συγκεκριμένο άθλημα (στο οποίο εντρυφω πολλα χρόνια εν Ελλάδι αλλα και στην αλλοδαπη) θα μου επιτρέψετε να πω δυο τρια βασικα πράγματα για αρχάριους, από την εμπειρία μου. Τουτέστιν για να μαθαίνουν οι νεώτεροι από τα λάθη ημων των παλαιοτέρων. Άλλωστε αυτο δεν είναι και το νόημα του συγκεκριμένου site?

δεν θα αναλωθω στο αν αρέσει ή όχι το σπορ, άλλωστε περι ορέξεως...
αν και τα έχουν γράψει κι άλλοι σύντροφοι, η επανάληψις δεν βλάπτει :)
πάμε λοιπον!

1. Βασικος κανόνας: ακόμη κι αν πας συστημένος σ ένα τέτοιο μαγαζι, κανεις δεν σου εγγυάται ότι απ την πρώτη φορα θα φορτώσεις. Το άθλημα θέλει υπομονη και προπόνηση. Όχι κατ ανάγκη πολυ χρήμα... Οπότε πάμε πάντα προπετοιμασμένοι ότι δεν θα γίνει κάτι...
2. Δεν πέφτουμε ποτε με τη μούρη στα κορίτσια, δεν δείχνουμε ότι είμαστε ξελιγωμένοι...
3. Πιάνουμε πρώτα επαφές με μπάρμαν, dj, πορτιέριδες ή αφεντικο αν το γνωρίσουμε
4. όποια έρθει με το που μπούμε τη διώχνουμε ευγενικα (κάτσε μανάρι μου να πιω ένα ποτο να ηρεμίσω, μόλις βγήκα...)
5. Πίνουμε, ακούμε, βλέπουμε...
6. κερνάμε μπαρ, dj πληρώνουμε, αφήνουμε ένα νορμαλ τιπ, και την κάνουμε...
7. Στο 6, θέλει προσοχη, εδω παίζει η σωστη ερώτηση στους ιθύνοντες: δε μου λες καρντάση, ποια είναι η καλύτερη μέρα/ώρα να έρθω με την παρέα μου να περάσουμε καλα...? όπερ έδει δείξε...
8. επαναλαμβάνουμε τον κύκλο άλλη μια φορα χαλαρα
9. ήδη απ τη δεύτερη φορα θα ξέρουμε ποιες, πότε, πως και πόσο... αν όχι, πάμε γι άλλα...
10. τα ανωτέρω δεν ισχύουν σε πειρπτώσεις τύπου Man Ray, που όμως είναι μοναδικη περίπτωση για την Αθήνα...

εννοείται ότι διαβάζουμε τα σχόλια των συναδέλφων κι ότι δεν ξέρουμε ρωτάμε...

και για να κλείσω, εκτος απο Man Ray, προτεινόμενα ιδρύματα:

Πρίγκηπας και BOX, εξ απεναντίας στα Ταμπούρια/Κερατσίνι, παλαια και γνωστα καταστήματα...
Στη Μιχαλακοπούλου η Μάσκα επίσης
δυστυχως τα τελευταία χρόνια τα μαγαζια αυτα έχουν εκλείψει για τους γνωστους λόγους ανταγωνισμου

Προσοχη: Μακρυα από μαγαζια με κράχτες στις γωνίες που τάζουν λαγους με πετραχείλια...

Αυτα ρε παιδια, ελπίζω να μη σας ζάλισα, κι έτσι για να τα λέμε όλα, υπολογίστε ότι μέχρι να φτάσετε στο ψητο θα σσας έχουν φύγει από 100 ως 200 ευρα πρώτη και δεύτερη φορα... Όχι παραπάνω!!!

:)

Το ευγενες άθλημα των κωλόμπαρων είναι μόνο για όσους γουστάρουν το πίτσι πίτσι με τα κορίτσια και γενικα δεν είναι του στυλ του ψεκάστε σκουπίστε... μπορουν να βγουν πολλα ή και τίποτε... γι αυτο είμαστε πάντα προετοιμασμένοι...

Φιλικα

Πειραιώτης

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
μεγαλε, αν διαθετεις τα παραπανω γαμας σε οποιοδηπτε μαρ απο καμακι. δεν χρειαζεται να πας σε κονσιομανσοναδικο  :2funny:

ξέχασες επίσης να αναφερεις και την carrera απο εξω  :2funny:
Μάλλον αγαπητέ φίλε δεν είσαι παντρεμένος...

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Συμφωνω οτι ειναι καπως ετσι αλλα χρειαζετε να τουσ κραζουμε κι εμεις , στο κατω κατω οποιος δεν γουσταρει τα κωλομπαρα ας μη μπαινει δεν τον βαζει κανεις με το ζορι να γραψει τη μαλακια του. Εχω να σας πω για ενα κωλομπαρο στο Μπουρναζι , το ονομα του ΧΑΛΑΡΑ, διευθυνση δεν θυμαμαι αλλα αν θελετε θα δω απο τους χαρτες να σας κατατοπισω. Εχει καλουτσικα τεμαχια αλλα και κατι μπαζα, ολες ομως δουλευουν στη καβαντζα που ειναι πολυ μεγαλη για τετοια μαγαζια και γινετε καλο παιχνιδι
Το ΧΑΛΑΡΑ είναι στην οδό Κύπρου. Η οδός Κύπρου για όσους δεν ξέρουν είναι ο φαρδύς δρόμος με μεσαίο διάζωμα που συνδέει το Σταθμό Αγ. Αντωνίου  με την πλατεία Μπουρναζίου. Στη μέση της απόστασης υπάρχει φανάρι. Εκεί είναι το συγκεκριμένο μαγαζί. Έχω πάει μερικές φορές. Ποιότητα μέτρια αλλά υπάρχουν κάνα δύο τεμάχια EXTRA :tits: Ελπίζω να δώσει κανείς πιό πρόσφατες πληροφορίες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Αυτα ρε παιδια, ελπίζω να μη σας ζάλισα, κι έτσι για να τα λέμε όλα, υπολογίστε ότι μέχρι να φτάσετε στο ψητο θα σσας έχουν φύγει από 100 ως 200 ευρα πρώτη και δεύτερη φορα... Όχι παραπάνω!!!

Το ευγενες άθλημα των κωλόμπαρων είναι μόνο για όσους γουστάρουν το πίτσι πίτσι με τα κορίτσια και γενικα δεν είναι του στυλ του ψεκάστε σκουπίστε... μπορουν να βγουν πολλα ή και τίποτε... γι αυτο είμαστε πάντα προετοιμασμένοι...

Φιλικα

Πειραιώτης

Περιεκτικό, κατατοπιστικό , σαφέστατο ποστ, για ένα "πρωτάθλημα" για λίγους...

Ωραίος, σε ευχαριστούμε!

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
γεια σας συμπολεμιστες...
Όπως ξέρετε μερικοι δεν γράφω συχνα.
Επειδη όμως βλέπω νέα παιδια να τους αρέσει το συγκεκριμένο άθλημα (στο οποίο εντρυφω πολλα χρόνια εν Ελλάδι αλλα και στην αλλοδαπη) θα μου επιτρέψετε να πω δυο τρια βασικα πράγματα για αρχάριους, από την εμπειρία μου. Τουτέστιν για να μαθαίνουν οι νεώτεροι από τα λάθη ημων των παλαιοτέρων. Άλλωστε αυτο δεν είναι και το νόημα του συγκεκριμένου site?

δεν θα αναλωθω στο αν αρέσει ή όχι το σπορ, άλλωστε περι ορέξεως...
αν και τα έχουν γράψει κι άλλοι σύντροφοι, η επανάληψις δεν βλάπτει :)
πάμε λοιπον!

1. Βασικος κανόνας: ακόμη κι αν πας συστημένος σ ένα τέτοιο μαγαζι, κανεις δεν σου εγγυάται ότι απ την πρώτη φορα θα φορτώσεις. Το άθλημα θέλει υπομονη και προπόνηση. Όχι κατ ανάγκη πολυ χρήμα... Οπότε πάμε πάντα προπετοιμασμένοι ότι δεν θα γίνει κάτι...
2. Δεν πέφτουμε ποτε με τη μούρη στα κορίτσια, δεν δείχνουμε ότι είμαστε ξελιγωμένοι...
3. Πιάνουμε πρώτα επαφές με μπάρμαν, dj, πορτιέριδες ή αφεντικο αν το γνωρίσουμε
4. όποια έρθει με το που μπούμε τη διώχνουμε ευγενικα (κάτσε μανάρι μου να πιω ένα ποτο να ηρεμίσω, μόλις βγήκα...)
6. κερνάμε μπαρ, dj πληρώνουμε, αφήνουμε ένα νορμαλ τιπ, και την κάνουμε...
7. Στο 6, θέλει προσοχη, εδω παίζει η σωστη ερώτηση στους ιθύνοντες: δε μου λες καρντάση, ποια είναι η καλύτερη μέρα/ώρα να έρθω με την παρέα μου να περάσουμε καλα...? όπερ έδει δείξε...
8. επαναλαμβάνουμε τον κύκλο άλλη μια φορα χαλαρα
9. ήδη απ τη δεύτερη φορα θα ξέρουμε ποιες, πότε, πως και πόσο... αν όχι, πάμε γι άλλα...
10. τα ανωτέρω δεν ισχύουν σε πειρπτώσεις τύπου Man Ray, που όμως είναι μοναδικη περίπτωση για την Αθήνα...

εννοείται ότι διαβάζουμε τα σχόλια των συναδέλφων κι ότι δεν ξέρουμε ρωτάμε...

και για να κλείσω, εκτος απο Man Ray, προτεινόμενα ιδρύματα:

Πρίγκηπας και BOX, εξ απεναντίας στα Ταμπούρια/Κερατσίνι, παλαια και γνωστα καταστήματα...
Στη Μιχαλακοπούλου η Μάσκα επίσης
δυστυχως τα τελευταία χρόνια τα μαγαζια αυτα έχουν εκλείψει για τους γνωστους λόγους ανταγωνισμου

Προσοχη: Μακρυα από μαγαζια με κράχτες στις γωνίες που τάζουν λαγους με πετραχείλια...

Φιλικα

Πειραιώτης
Ωραιος.....

ntyrse

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Το ΧΑΛΑΡΑ είναι στην οδό Κύπρου. Η οδός Κύπρου για όσους δεν ξέρουν είναι ο φαρδύς δρόμος με μεσαίο διάζωμα που συνδέει το Σταθμό Αγ. Αντωνίου  με την πλατεία Μπουρναζίου. Στη μέση της απόστασης υπάρχει φανάρι. Εκεί είναι το συγκεκριμένο μαγαζί. Έχω πάει μερικές φορές. Ποιότητα μέτρια αλλά υπάρχουν κάνα δύο τεμάχια EXTRA :tits: Ελπίζω να δώσει κανείς πιό πρόσφατες πληροφορίες.
Επισκεψη προσφατη στο Χαλαρα. Μια Βουλγαρα με πολυ καλες αναλογιες με μακρυ ισιο μαλι δεν συγκρατησα τ ονομα της , ομορφη και κανει καλη προσπαθεια στη καβαντζα,υπολογιστε στο κατοσταρικακι. Για κατι ποιο οικονομικο η Τανια ρωσιδα ξανθουλα ολιγο γεματουλα αλλα συμπαθητικη.Μαιτρ στη καβαντζα και με εβδομηντα -ογδοντα ευρω καθαριζετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom