γεια σας συμπολεμιστες...
Όπως ξέρετε μερικοι δεν γράφω συχνα.
Επειδη όμως βλέπω νέα παιδια να τους αρέσει το συγκεκριμένο άθλημα (στο οποίο εντρυφω πολλα χρόνια εν Ελλάδι αλλα και στην αλλοδαπη) θα μου επιτρέψετε να πω δυο τρια βασικα πράγματα για αρχάριους, από την εμπειρία μου. Τουτέστιν για να μαθαίνουν οι νεώτεροι από τα λάθη ημων των παλαιοτέρων. Άλλωστε αυτο δεν είναι και το νόημα του συγκεκριμένου site?
δεν θα αναλωθω στο αν αρέσει ή όχι το σπορ, άλλωστε περι ορέξεως...
αν και τα έχουν γράψει κι άλλοι σύντροφοι, η επανάληψις δεν βλάπτει
πάμε λοιπον!
1. Βασικος κανόνας: ακόμη κι αν πας συστημένος σ ένα τέτοιο μαγαζι, κανεις δεν σου εγγυάται ότι απ την πρώτη φορα θα φορτώσεις. Το άθλημα θέλει υπομονη και προπόνηση. Όχι κατ ανάγκη πολυ χρήμα... Οπότε πάμε πάντα προπετοιμασμένοι ότι δεν θα γίνει κάτι...
2. Δεν πέφτουμε ποτε με τη μούρη στα κορίτσια, δεν δείχνουμε ότι είμαστε ξελιγωμένοι...
3. Πιάνουμε πρώτα επαφές με μπάρμαν, dj, πορτιέριδες ή αφεντικο αν το γνωρίσουμε
4. όποια έρθει με το που μπούμε τη διώχνουμε ευγενικα (κάτσε μανάρι μου να πιω ένα ποτο να ηρεμίσω, μόλις βγήκα...)
5. Πίνουμε, ακούμε, βλέπουμε...
6. κερνάμε μπαρ, dj πληρώνουμε, αφήνουμε ένα νορμαλ τιπ, και την κάνουμε...
7. Στο 6, θέλει προσοχη, εδω παίζει η σωστη ερώτηση στους ιθύνοντες: δε μου λες καρντάση, ποια είναι η καλύτερη μέρα/ώρα να έρθω με την παρέα μου να περάσουμε καλα...? όπερ έδει δείξε...
8. επαναλαμβάνουμε τον κύκλο άλλη μια φορα χαλαρα
9. ήδη απ τη δεύτερη φορα θα ξέρουμε ποιες, πότε, πως και πόσο... αν όχι, πάμε γι άλλα...
10. τα ανωτέρω δεν ισχύουν σε πειρπτώσεις τύπου Man Ray, που όμως είναι μοναδικη περίπτωση για την Αθήνα...
εννοείται ότι διαβάζουμε τα σχόλια των συναδέλφων κι ότι δεν ξέρουμε ρωτάμε...
και για να κλείσω, εκτος απο Man Ray, προτεινόμενα ιδρύματα:
Πρίγκηπας και BOX, εξ απεναντίας στα Ταμπούρια/Κερατσίνι, παλαια και γνωστα καταστήματα...
Στη Μιχαλακοπούλου η Μάσκα επίσης
δυστυχως τα τελευταία χρόνια τα μαγαζια αυτα έχουν εκλείψει για τους γνωστους λόγους ανταγωνισμου
Προσοχη: Μακρυα από μαγαζια με κράχτες στις γωνίες που τάζουν λαγους με πετραχείλια...
Αυτα ρε παιδια, ελπίζω να μη σας ζάλισα, κι έτσι για να τα λέμε όλα, υπολογίστε ότι μέχρι να φτάσετε στο ψητο θα σσας έχουν φύγει από 100 ως 200 ευρα πρώτη και δεύτερη φορα... Όχι παραπάνω!!!
Το ευγενες άθλημα των κωλόμπαρων είναι μόνο για όσους γουστάρουν το πίτσι πίτσι με τα κορίτσια και γενικα δεν είναι του στυλ του ψεκάστε σκουπίστε... μπορουν να βγουν πολλα ή και τίποτε... γι αυτο είμαστε πάντα προετοιμασμένοι...
Φιλικα
Πειραιώτης