Dilfaros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2024
- Like
- 1.149
- Πόντοι
- 201
Ξαδέρφη vol 2… (τι πάω και θυμάμαι…)Τις 2 ξαδέρφες μου (αδερφές)..., 15 εγώ, καμιά 30αριά η μια και περίπου 28 η άλλη, έκαναν γυμνές ηλιοθεραπεία στην απέναντι ταράτσα. Είχε και κάτι τεράστιες βυζάρες η μικρή..., άλλο πράγμα...
Πρέπει να μου μεγάλωσε 2 πόντους από το πολύ παίξιμο...
Μέναμε σε τριόροφες αντικριστές πολυκατοικίες, στον 3ο όροφο. Ένα βράδυ βλέπω απέναντι τη μικρή τη βυζαρού - περίπου μετά από 10 χρόνια - να περπατάει στο διαμέρισμα με ένα μπλουζάκι μόνο μέχρι τη μέση της. Μπαίνει κουζίνα, ανάβει το φως, βλέπω το μισό κωλο της και σκέφτομαι «εδώ είμαστε»…
Τη χάνω για κανένα 10 λεπτό και τη βλέπω να έρχεται στο σαλόνι.
Στέκεται μπροστά στην τραπεζαρία και αρχίζει να παίζει τις βυζάρες της πάνω από το μπλουζάκι. Την έβλεπα μέσα από κυάλια, σκοταδι στο δωμάτιό μου τον έχω βγάλει έξω και τον παίζω.
Τη φώτιζε το φως της κουζίνας διακριτικά…
Ξαφνικά κάνει στην άκρη κάτι κεριά που είχε πάνω στο τραπέζι, ξαπλώνει στην τραπεζαρία και αρχίζει να παίζει τη μουναρα της…, τρελάθηκα…
Πάνω που ήμουν έτοιμος να χύσω τη βλέπω να σηκώνεται ξαφνικά, να ψιλό φτιάχνει το τραπέζι και να τρέχει στο δωμάτιό της. Είχε έρθει η μάνα της…
Εγώ κύριος, έχοντας τις εικόνες στο μυαλό μου τελείωσα μια χαρά…
Αλλά 2 εκατοστά μεγάλωσε το όργανο από το πολύ παίξιμο…
Για να μην ρωτήσετε πως και σε αυτή την ηλικία έμενε στη μάνα της, ήταν εντελώς ναυάγια και τα 3 αδέρφια…
Τα σόγια είχαν τσακωθεί και δεν μίλαγαν μεταξύ τους…
Κάποια στιγμή την είδα στο δρόμο να κυκλοφορεί με ένα μωρό σε καροτσάκι, αυτή σχεδόν 50…