papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.449
- Πόντοι
- 27.261
ειναι το καλλιτεχνικο μαλλονμα πως του ηρθε αλικη
ειναι το καλλιτεχνικο μαλλονμα πως του ηρθε αλικη
Και τα δυο μετρανεΝα διευκρινίζεις τύπε:
Μπανιστήρι εξ επι τούτου, να εχουμε στηθεί να παραουμε ματι δηλαδή, ή μπανιστήρι τυχαίο, να πετύχεις κρέας δηλαδή και να κάτσεις να χαζέψεις;
φιλος σκαρφαλωνε σε δεντρο για παρομοια φαση. Επαιρνε και παρεαΤην μάνα ενός συμμαθητή μου στα σχολικά μας χρόνια,την έστηνα στο παράθυρο που έβλεπε την πόρτα του μπάνιου και την είχα πετύχει να βγαίνει γυμνή δύο τρεις φορές ,αμέτρητες μαλακίες ,πολύ καύλα ,τώρα είναι παλιόγρια καθώς περάσαν 20 χρόνια από τότε .
αυτα ειναι τα καλα στη ζωή. Στη θεση σου θα ειχα μετακομισει σε εκεινο το δωματιοΠαιδιά εμένα μου έτυχε σε ξενοδοχείο. Από το διπλανό δωμάτιο επικοινωνούσε το μπάνιο με παράθυρο τύπου φωταγωγού. και το βράδυ ξύπνησα μεσα στον ύπνο μου από τα βογκητά και μπήκα στο μπάνιο με σβηστό φως, για να μη με δουνε και τους έβλεπα που πηδιόντουσαν μέσα στο μπάνιο. Βέβαια κυρίως από μέση και πάνω είδα... αλλά μιλάμε ηχητική φουλ σαν ήμασταν όλοι μαζί!!
Τυπε εδω ειναι η αποθεωση του πυρηνα της Ελληνικης κοινωνιας, της οικογενειας.τι οιδιποδειο τυπε?
ο ελληνας δεν φευγει απο το πατρικο πριν τα 40...παιζει να τους ειδε και περυσι ο τυπος....στηντρυφερη ηλικια των 39...
Τυπε εισια σιγουρος οτι ησουν στο σχολειο ή ειχες ξημερωσει στο κωλομπαρο ?Τα καλύτερα μπανιστήρια σε σχολικη αίθουσα στο Λυκειο, οταν η καθηγήτρια καθόταν σταυροπόδι φορώντας κοντή φούστα.
περιεγραψε τη φαση φιλε. που τους ειδες? στην κρεβατοκαμαρα? ησουν διπλα στην πορτα? δεν φοβηθηκες μην σε καταλαβουν?Όχι το ίδιο γτ δεν με πήραν γραμμή ότι γύρισα και φαδερ βαρουσε αλυπιτα
ειπαμε αυτα δεν λεγονται. Μη λες τιποτα ψηλεπεριεγραψε τη φαση φιλε. που τους ειδες? στην κρεβατοκαμαρα? ησουν διπλα στην πορτα? δεν φοβηθηκες μην σε καταλαβουν?
Σίγουρα άλλη αίσθηση .ωραιο το απαγορευμενο
κλειδαροτρυπα;Τη μάνα μου.Τετοια βυζιά δεν γινόταν να το χάσω.Βεβαια όταν μου το λέγανε άλλοι στο σχολείο ντρεπόμουν
οσο εσυ θα εκανες τη ταρζανια, υπηρχαν στις γυρω πολυκατοικιες τυποι σαν εσενα που τους τραβηξε τη προσοχη ο ηχος και πηγαν διακριτικα πισω απο τη κουρτινα τους να τον παιξουν. Θα σε εβλεπαν. Καλυτερα που δεν εκανες τιποταΌταν εμένα Καβάλα είχα μια φοιτήτρια στο δίπλα μπαλκόνι και κάθε βράδυ είχαμε σόου. Δυστυχώς μόνο ηχητικό καθώς δεν μπορούσα να δω τίποτα έτσι όπως ήταν τα μπαλκόνια. Με καυλωνανε οι φωνές πάρα πολύ και σκεφτόμουν να πηδήξω στο μπαλκόνι της και να πάρω μάτι. Δεν το έκανα ποτέ. Να πω επίσης πως δεν την είχα δει ποτέ. Δυστυχώς όταν μετακόμιζα την είδα και έπαθα πλάκα. Ήταν μουναρα! Αν το ήξερα σίγουρα θα είχα πηδήξει στο μπαλκόνι της.