Εγώ δε θέλω ή κόρη μου να κάνει Παρτούζες , να τρώει μια τσαπου στο πού και πού δε κάνει κακό.
ναι έγινε, ενώ αμα κάνεις γιο θα θες να γαμήσει ότι κινείται κι ότι δεν κινείται να το κάνει να κινείται για να το γαμήσει ε;;;
Εγώ δε θέλω ή κόρη μου να κάνει Παρτούζες , να τρώει μια τσαπου στο πού και πού δε κάνει κακό.
Και μετα λεμε πως βγαινουν βλαμμενες και κομπλεξικες οι γυναικες....![]()
οι γυναικες βγαινουν κομπλεξικες και βλαμμενες για πολλους λογους...αλλα ενας ειναι ο κυριοτερος.....δεν εκπεμπουν πλεον αγαπη οι συγκεκριμενες παρα μονο σκερτσο,ναζια και πουτανια!οποτε αφου η μονη ανταποκριση που βλεπουν ειναι να καυλωνουν τους αντρες σαρκικα και μονο,χωρις να λαμβανουν αγαπη...το εχουν ριξει ολες στις πιπες και στα γαμησια με διαφορους ή ακομη πιο συχνο φαινομενο στο λεσβιακο,γιατι ενω απο τη μια εκπεμπουν πουτανιλικι απο την αλλη δεν θελουν να τις λενε πουτανες οποτε οδηγουνται σε απαγωγη σε ατοπο και αγονο σεξουαλικο τοιχος και καταληγουν στο λεσβιακο......Αν οι 35αρες οι σημερινες εδειχναν το καλο παραδειγμα στις νεοτερες,δεν υπηρχε αυτο το κλιμα του παγκοσμιοποιημενου μαμωνα σε υλικα αγαθα και αλλα πολλα τωρα τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα....θα υπηρχε περισσοτερος ερωτας και περισσοτερη μετεπειτα αγαπη μεταξυ των 2 φυλων....αλλα που να παει ο αντρας να την πεσει?στην πουτανα μαμα που κυκλοφορει με την κορη της με κολλαν για να δειξει την κωλαρα της?'η με μινι σορτς για να καυλωσει ολες τις καφετεριες?αυτη ειναι η απαντηση...και δεν μπορει να ειναι πολλοι αντρες στην σημερινη εποχη στα προτυπα που θελετε....καί δυναμικος καί λεφτας καί αρχιδατος!απλα ριξτε την μυτη σας πρωτα...προσπαθηστε να κατανοησετε το προβλημα που δημιουργειτε και στους ιδιους σας τους εαυτους(γιατι οταν φτασετε σε μια ηλικια θα μεινετε στο ραφι) και σε μας τους αντρες αυτης της εποχης που μπορει να μην εχουμε να επιδειξουμε ολα αυτα αλλα κατι καλο θα βγει απο μεσα μας για σας αν αλλαξετε τον ρου σας λιγο...
Έχεις εμβαθύνει πάρα πολύ χωρίς να υπάρχει λόγος. Οι γυναίκες τραβάνε τα ζόρια που τραβάνε τη σήμερον ημέρα γιατί έχουν αλλάξει (ή προσπαθούν) οι ρόλοι τους. Κατά συνέπεια, δεν ξέρουν που τις πονεί και που τις σφάζει. Τέσπα, δεν είναι για το παρόν thread αυτή η κουβέντα.
και αυτο σωστο...αλλα απο οτι γνωριζω με τις μαλον οχιΑπορώ ρε παίδες με αυτά που διαβάζω. Αν ενοχλεί ένα πατέρα να κάνει σεξ η κόρη του; Να ρωτήσω λοιπόν το ανάποδο. Θα ήθελε ένας πατέρας να ΜΗΝ κάνει σεξ η κόρη του;
δεν ειναι αποφαση δικη σου ομως χαχαχαΔε θα ηθελα ποτε να κανω κορη.....ποτε!!!!
δεν παιζει κατι τετοιο ευακι... οι μπαμπαδες εχουν κολλημα με τις κορες τους συνηθως...![]()
Aν αναλογιστει ενας πατερας οτι η κορουλα του
παιρνει πιπες
πηδιεται
κλπ κλπ
τρελενεται!!!
Εδω τρελενιμαι εγω που εχω μικρη αδφελφη!!!
Aν αναλογιστει ενας πατερας οτι η κορουλα του
παιρνει πιπες
πηδιεται
κλπ κλπ
τρελενεται!!!
Εδω τρελενομαι εγω που εχω μικρη αδφελφη!!!
Δεν μπορεις να καταλαβεις το συναισθημα.