imperialdemon1821
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2005
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
μακαρι να κανω γιο και να μην βγει πουστης και μπλεξει με ναρκωτικα...
ναι ρε γαμωτο τρελλο αγχος ειναι αυτο . με πιασει τρελλα και ακομα δεν γεννηθηκεμακαρι να κανω γιο και να μην βγει πουστης και μπλεξει με ναρκωτικα...
Πούστης γίνεται κάποιος φίλε μου. δεν γεννιέται... οπότε αν τον αναθρέψεις σωστά και του δώσεις να καταλάβει από μικρός τι έχει ανάμεσα στα πόδια του.... τότε δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει πούστης.(Τουλάχιστον αυτή είναι η άποψη μου)(Τα περί ντι εν εϊ και προδιάθεσης δεν τα πιστεύω)μακαρι να κανω γιο και να μην βγει πουστης και μπλεξει με ναρκωτικα...
Πούστης γίνεται κάποιος φίλε μου. δεν γεννιέται... οπότε αν τον αναθρέψεις σωστά και του δώσεις να καταλάβει από μικρός τι έχει ανάμεσα στα πόδια του.... τότε δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει πούστης.(Τουλάχιστον αυτή είναι η άποψη μου)(Τα περί ντι εν εϊ και προδιάθεσης δεν τα πιστεύω)
Κάπου είχα ακούσει οτι μεγάλο ρόλο πάιζει και η κληρονομικότητα στο αν ένα παιδί θα έχει προδιάθεση να γίνει πούστης, ίσως να έχουν δίκιο οσοι το υποστιρίζουν αυτο. ʼλλα εγώ νομίζω πως όταν ένας γιος, βλέπει τον πατέρα του όταν πχ στη τηλεώραση βλέπει έναν πούστη να τον αποδωκιμάζει και να μην τον αποδέχεται σαν προσωπικότητα, ή όταν ο γιος είναι με τον πατέρα του στο αμάξι και τον δει να κράζει μια αδερφή στο δρόμο που έτυχε να περάσει μπροστά τους.. Τότε όση προδιάθεση και να έχει ο γιος να γίνει πούστης, δεν νομίζω ποτέ να καταντήσει κραγμένη.Είναι γεγονός πως ο κάθε γιος έχει σαν πρότυπο τον πατέρα του, αν τον βλέπει τον πατέρα του να έιναι ανεπηρέαστος στο θέμα πούστηδες. Τότε έιναι σχεδόν βέβαιο πως μεγαλώνοντας, ίσως δεχθέι και το να κάνει παρέα με πούστιδες, και όταν τον αρχίσουν στο ψηστήρι, πολλά μπορούν να συμβούν. ʼρα νομίζω οτι ο πατέρας έχει μεγάλη ευθύνη αν ο γιος βγει πούστης...
Η πλάκα PRESIDENT δεν είναι ότι αυτά που λες τα πιστεύεις. Η πλάκα είναι ότι πιθανόν χωρίς να το ξέρεις στην παρακάτω πρόταση σου
"σίγουρα ο πατέρας του δεν θα του έδωσε μια ολοκλήρομέν η εικόνα του ανδρικού προτύπου. Φυσικά υπάρχουν και οι περιπτόσεις που ένα παιδί μεγαλώνει σε μη υγειές οικογενειακ ό περιβάλον,"
περιγράφεις με απλές γραμμές την βασική ψυχαναλυτική (Φρουδική/Λακανική) αντίληψη για τον ρόλο του πατέρα στην ψυχική υγεία του παιδιού. Είναι η γνωστή θεωρία του "ονόματος του πατέρα".
Λοιπόν μην ψαρώνεις από τους ξερόλες. Εσύ ξέρεις τι λες.