Φυσικά και δε το σκέφτονται, γιατί προτιμούν και αυτοί και οι σταφιδιασμένες γυναίκες τους να καμαρώνουν για το ότι το κοριτσάκι τους είναι παρθένα και υπόδειγμα ηθικής και δε ξέρει τίποτα από γαμήσια.
Το βλέπω σε φίλες μου! Στις κοπέλες μου!
Στην οικογένεια μου βγαίνουν αγόρια 3 γενεές τώρα και βάση Mendel Πάω για κορίτσι (αν ποτέ κάνω παιδιά)! Σκέφτομαι ότι θα ήθελα μια κόρη free και rock που να κάνει ότι θέλει και να ζει την ζωή της όπως θέλει! Συνήθως τα παιδιά παίρνουν περισσότερα στοιχεία από τον χαρακτήρα του ενός γονέα! Ομως στην πράξη φαίνονται να διαφέρουν! Στην ουσία είναι ίδια (με τον γονέα) και ο γονέας έχει αλλάξει!
Ίσως προσπαθώντας να τα "προστατέψουν" κάποιοι γίνονται πουριτανοί και ξεχνούν είναι ίδια πράγματα με αυτά που έκαναν στα νιάτα τους!
Το βασικό είναι να μας απασχολεί αν το παιδί θα μάθει να σκέφτεται, να έχει αντίληψη και κρίση! Μετα να έχει ένα κριτήριο για να σκέφτεται σωστά, αντιλαμβάνεται σωστά, κρίνει σωστά...
Σχεδόν όλες οι κόρες θα πάρουν τσιμπούκι, αρκετές, θα δώσουν κώλο, πολλές θα κάνουν τρίο και σίγουρα όλες θα βάζουν δάχτυλο(ή άλλα πράγματα) στο κρεβάτι τους την ώρα που εμείς θα βλέπουμε τηλεόραση... Θα ξυρίσουν το μ..νι τους, θα γαμηθούν με κάποιον για την πλάκα και γενικώς μέχρι κάποια ηλικία δεν θα πάρουν την ζωή πολύ στα "σοβαρά". Οπως τα έκαναν οι γυναίκες μας, γκόμενες μας, αδερφές μας, μανάδες μας, γιαγιάδες μας, θείες, φίλες, γνωστές μας κ.τ.λ. ανάλογα με τα πρότυπα της εποχής...
Αποδεχθείτε το και "προστατεψτε" τις από αλλά πράγματα...
Αν κάποιοι βρείτε το τελευταίο κομμάτι "περίεργο" και σοκαριστικο χρειάζεστε να ξανασκεφτείτε ότι ο έρωτας δεν είναι προτέρημα των τελευταίων χρόνων...
Επίσης πιστεύω ότι σχεδόν όλοι όσοι έχουν κόρες διαβάζουν το thread (βλέπε ψήφοι και posts) αλλά δεν γράφουν είτε για το 1, είτε γιατί νιώθουν ντροπή επειδη δεν μπορούν να ελέγξουν τις κόρες τους!
Τους κακογαμημενους και τους αγαμητους, όλοι, τους βρίζουν... Θα θέλαμε να βρίζουν τα παιδιά μας?