Νέα

Mουζουράκης για 28η Οκτωβρίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 349
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.971
Πόντοι
22.785
πας καλα???
περιμενεις απαντηση???
το ατομο κανει copy-paste διαφορες παπαριες που ηχουν μεγαλειωδως στην κεφαλα του,μονο & μονο για να σπαμαρει..
οταν γραφει ο ιδιος,ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ανορθογραφος & τις περισσοτερες φορες ακαταληπτος..
τα κειμενα που αντιγραφει,αλλοτε εχουν τονισμο & αλλοτε οχι..

Μού άρέση πού ασχολείσαι μαζί μου :idiot: :idiot:

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
μακαρι νατον βρει η χρυση αυγη και να τον κανει τοπι στο ξυλο αυτον και τον κατσαρη,τα ατομα αυτα απο την πρεζα και την κοκα που παιρνουν λενε αυτα τα ακαταληπτα πραγματα.να επεμβει εισαγγελεας να πανε φυλακη και η 2.

Επισκέπτης
μακαρι νατον βρει η χρυση αυγη και να τον κανει τοπι στο ξυλο αυτον και τον κατσαρη,τα ατομα αυτα απο την πρεζα και την κοκα που παιρνουν λενε αυτα τα ακαταληπτα πραγματα.να επεμβει εισαγγελεας να πανε φυλακη και η 2.
Μπορείς να ελπίζεις!!! :grin:

Επισκέπτης
:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πωπω...εξεπλαγειν! :o :o :o

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
ηθοποιος ειναι αυτος ο μουζουρακης?
ηθοποιος του κωλου δλδ
εχει καμει τιποτα στην "καριερα" του?
για τον πουτσο ηθοποιος

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.355
Πόντοι
506
ηθοποιος ειναι αυτος ο μουζουρακης?
ηθοποιος του κωλου δλδ
εχει καμει τιποτα στην "καριερα" του?
για τον πουτσο ηθοποιος
του την πέσανε οι δικοί σου σήμερα λέει...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.355
Πόντοι
506
Επίθεση με σπρευ και γκλοπ φαίνεται οτι έχει δεχθεί ο Πανος Μουζουρακης απο ομάδα Χρυσαυγητων εξω απο το κλαμπ "Οξυγόνο". Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από το μαγαζί.

Να σημειωθεί οτι αυτες τις ήμερες κυκλοφορούσε group στο Facebook με τίτλο
"Πανος Μουζουρακης Ο Μεγαλος Ανθελληνας Και Συνχρονος Εφιαλτης", μεσα στο οποίο υπήρχαν απειλές για τη ζωή του ανθρώπου.

Επισκέπτης
Επίθεση με σπρευ και γκλοπ φαίνεται οτι έχει δεχθεί ο Πανος Μουζουρακης απο ομάδα Χρυσαυγητων εξω απο το κλαμπ "Οξυγόνο". Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από το μαγαζί.

Να σημειωθεί οτι αυτες τις ήμερες κυκλοφορούσε group στο Facebook με τίτλο
"Πανος Μουζουρακης Ο Μεγαλος Ανθελληνας Και Συνχρονος Εφιαλτης", μεσα στο οποίο υπήρχαν απειλές για τη ζωή του ανθρώπου.

Καλα να παθει για να μαθει να χαριεντιζεται σαν την αδερφη προσβαλωντας θυσιες κοσμου για να μπορει σημερα αυτος ο παλιομαλακας να χαριεντιζεται ετσι πισω απο την τηλεοραση.

Επισκέπτης
Καλα να παθει για να μαθει να χαριεντιζεται σαν την αδερφη προσβαλωντας θυσιες κοσμου για να μπορει σημερα αυτος ο παλιομαλακας να χαριεντιζεται ετσι πισω απο την τηλεοραση.
Φίλτατε η τέχνη δεν πρέπει να ορίζεται και να κατακρίνεται,πόσο μάλλον να υπάρχει βία εναντίον καλλιτέχνων,σε μία πολιτισμένη χώρα!!!
Αυτό που παρουσίασε αηδία δεν διαφώνω!!!
Αλλά όχι τέτοια αντίδραση!!!

Επισκέπτης
Σε απλά λόγια:αναρχικός=αυτός που βλέπει υποκρισία σε όλο αυτό το δημοκρατικό δήθεν σύστημα που έχει στηθεί και θέλει μία άλλη νέα κοινωνία,διαφωνείς κάπου;!

Κι εγώ βλεπω υποκρισία στο "δημοκρατικό" σύστημα και θέλω μια άλλη νέα κοινωνία ...

Αλλά , μάλλον , δεν είμαι ... αναρχικός !!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Φίλτατε η τέχνη δεν πρέπει να ορίζεται και να κατακρίνεται,πόσο μάλλον να υπάρχει βία εναντίον καλλιτέχνων,σε μία πολιτισμένη χώρα!!!

ε δεν ονομαζουμε τεχνη και την καθε μαλακια του κατακαμμενου στην τβ...ειπαμε!Φτασαμε σε αυτη την χωρα να ξεφτυλιζουμε και την ενοια της τεχνης.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885

εγώ είχα προτέινει ΠΟΥΤΣΑ-ΞΥΛΟ-ΚΟΥΡΕΜΑ

Επισκέπτης
Θελουν εναν αλλο τροπο διακυβέρνησης και οραγνωσης της "πολιτειας" (αν μπορω να το πω πολιτεια), της κοινωνιας και της οικονομιας. Εχουν μια ολοκρηρωμενη "κυβερνητικη" (πως να το πω αλλιως, δε ξερω) πρόταση.

Την κοινωνία που έχουν κατά νου οι αναρχικοί , τη βλέπει κανείς εκεί που εφαρμόζονται οι ιδέες τους.
Στη Χριστιάνα στη Δανία , όποιος έχει πάει.Αξίζει να πάει , για να δει.

Είναι μαστουρωμένοι οι πάντες μονίμως.
Από το μπαφό-ντουμάνι είναι μαστουρωμένα και τα σπουργίτια στα δέντρα και οι σκύλοι και οι γάτες.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885
Καλά εσύ έχεις το ακατολόγιστο είσαι  EvilPlasma!!! :grin:

Λάθος, εγώ είμαι καλός με τους καλούς, κακός με τους κακούς και κακός με πάσης φύσεως μαλάκες!

Εγώ φταίω που 7 στος 10 είναι μαλάκες?  :dunno:

Επισκέπτης
ε δεν ονομαζουμε τεχνη και την καθε μαλακια του κατακαμμενου στην τβ...ειπαμε!Φτασαμε σε αυτη την χωρα να ξεφτυλιζουμε και την ενοια της τεχνης.
Την κοινωνία που έχουν κατά νου οι αναρχικοί , τη βλέπει κανείς εκεί που εφαρμόζονται οι ιδέες τους.
Στη Χριστιάνα στη Δανία , όποιος έχει πάει.Αξίζει να πάει , για να δει.
Είναι μαστουρωμένοι οι πάντες μονίμως.
Από το μπαφό-ντουμάνι είναι μαστουρωμένα και τα σπουργίτια στα δέντρα και οι σκύλοι και οι γάτες
.
εγώ είχα προτέινει ΠΟΥΤΣΑ-ΞΥΛΟ-ΚΟΥΡΕΜΑ
Δεν διαφωνώ σε αυτό.
Ωστόσο το οτί xειροδικησάν μερικά κοπρόσκυλα εναντίον του είναι κατακριτέο!!!

Αυτό είναι ο παραλογισμός της αναρχίας!!! :grin:
Σαν τον σοσιαλισμό του Πασόκ επί Σημίτη ένα πράγμα!!! :2funny: :2funny:

Καλά εσύ έχεις το ακατολόγιστο είσαι  EvilPlasma!!!  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom