μεμάκο ψάξε να βρεις ποιοι εξαπάτησαν την ελλας με την αμετάφραστη χρήση του όρου tourkiki και μετά έλα να μας το πείς κι εμάς, γίγαντα της σκέψης!!!
όχι τίποτα το διάβασε κι εκείνος ο τζέημς, της μουσουλμάνας γκόμενας, ξέρεις και το λεει κι αυτός...
κι αντε εδώ μέσα μπουρδέλα είμαστε, ανώνυμα μιλάμε δεν τρέχει τίποτα!
θα το πεί όμως και παραέξω και θα γίνει ρεζίλι....
κρίμας το παιδί!
ούτε ο νομικός γίγας ίσιος δεν έκανε τέτοια παρατήρηση!!!
Αστο μεγαλε και δε σε παιρνει πια!
Εχεις ξεφτιλιστει!
Πρωτα εκλιπαρεις τον ισιο να εμφανιστει,
Μολις η νομικη του αποψη καταρριπτει τις μαλακιες σου τον αποριπτεις(λες και συ εισαι ο προεδρος του αρειου παγου!)
Διαστρευλωνεις μια αστεια δικη παρωδια για την ονομασια ενος σωματειου και μετατρεπεις ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ την αποφαση στο οτι καταδικαστηκαμε που δεν αναγνωριζουμε την μειονοτητα ως τουρκικη!
Οταν σε καλω να μου δειξεις που ακριβως λεει η αποφαση οτι αναγνωριζεται ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ (οχι το ονομα ενος τυχαρτπαστου σωματειου) κανεις τον κινεζο...
Οταν σε ρωταω εσυ γιατι κοπτεσαι τοσο πολυ για αυτο το θεμα κανεις τον κινεζο....
Οταν καποιος που ζει εκει σου λεει διαφορετικα πραγματα απο αυτα που θες εσυ να προβοκαρεις κανεις τον κινεζο....
Συμπερασμα?Εκτελεις αποστολη! Δεν εχεις κανενα σοβαρο επιχειρημα να στηριξεις την προβοκατσια σου και αποφευγεις σαν το διαολο το λιβανι τις απαντησεις οπου δε σε συμφερει!
Εγω δεν αγχωνομαι, αυτο που εχω καταφερει,δηλαδη να σε αποκαλυψω μου αρκει!
Εσυ ομως οφειλεις καποιες απαντησεις τις οποιες δε δινεις ποτε!*γιατι αραγε? τι θες να κρυψεις?)
1. Τι καταγωγη εχουν οι Τουρκοι και αν οι ιδιοι αναγνωριζουν δικαιωματα στις μειονοτητες που υπαρχουν εκει
2. Αν θεωρεις οτι ολα τα προβληματα για τις μειονοτητες γινονται "καλοπροαιρετα" η κρυβεται απο πισω ο Τουρκικος ιμπεριαλισμος
3. Εσυ τι δουλεια κανεις ή τι σπουδες εχεις κανει, ωστε να αμφισβητεις τους παντεςμε μονο επιχειρημα τη γνωμη σου! (εντελως γελοιο)
4. Εσυ τι προσπαθεις να πετυχεις ακριβως με την Τουρκικη προπαγανδα που κανεις, εσυ δηλαδη θα χαρεις αμα οι Τουρκοι παρουνε τη Θρακη ή πιστευεις οτι ειναι δικια τους?
Αμα εχεις τα κοτσια απαντα σοβαρα και με επιχειρηματα!
Αν δεν το κανεις, ειναι προφανες τι εισαι, για ποιους δουλευεις και τι σκοπο εχεις!
Εγω αν δεν παρω απαντησεις για τα παραπανω δεν ξανασχολουμαι με σενα, γιατι απλα δεν εισαι αξιος σημασιας! Υπαλληλακος εισαι!