Αστο μεγαλε και δε σε παιρνει πια!
Εχεις ξεφτιλιστει!
Πρωτα εκλιπαρεις τον ισιο να εμφανιστει,
Μολις η νομικη του αποψη καταρριπτει τις μαλακιες σου τον αποριπτεις(λες και συ εισαι ο προεδρος του αρειου παγου!)
Διαστρευλωνεις μια αστεια δικη παρωδια για την ονομασια ενος σωματειου και μετατρεπεις ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ την αποφαση στο οτι καταδικαστηκαμε που δεν αναγνωριζουμε την μειονοτητα ως τουρκικη!
Οταν σε καλω να μου δειξεις που ακριβως λεει η αποφαση οτι αναγνωριζεται ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ (οχι το ονομα ενος τυχαρτπαστου σωματειου) κανεις τον κινεζο...
Οταν σε ρωταω εσυ γιατι κοπτεσαι τοσο πολυ για αυτο το θεμα κανεις τον κινεζο....
Οταν καποιος που ζει εκει σου λεει διαφορετικα πραγματα απο αυτα που θες εσυ να προβοκαρεις κανεις τον κινεζο....
Συμπερασμα?Εκτελεις αποστολη! Δεν εχεις κανενα σοβαρο επιχειρημα να στηριξεις την προβοκατσια σου και αποφευγεις σαν το διαολο το λιβανι τις απαντησεις οπου δε σε συμφερει!
Εγω δεν αγχωνομαι, αυτο που εχω καταφερει,δηλαδη να σε αποκαλυψω μου αρκει!
Εσυ ομως οφειλεις καποιες απαντησεις τις οποιες δε δινεις ποτε!*γιατι αραγε? τι θες να κρυψεις?)
1. Τι καταγωγη εχουν οι Τουρκοι και αν οι ιδιοι αναγνωριζουν δικαιωματα στις μειονοτητες που υπαρχουν εκει
2. Αν θεωρεις οτι ολα τα προβληματα για τις μειονοτητες γινονται "καλοπροαιρετα" η κρυβεται απο πισω ο Τουρκικος ιμπεριαλισμος
3. Εσυ τι δουλεια κανεις ή τι σπουδες εχεις κανει, ωστε να αμφισβητεις τους παντεςμε μονο επιχειρημα τη γνωμη σου! (εντελως γελοιο)
4. Εσυ τι προσπαθεις να πετυχεις ακριβως με την Τουρκικη προπαγανδα που κανεις, εσυ δηλαδη θα χαρεις αμα οι Τουρκοι παρουνε τη Θρακη ή πιστευεις οτι ειναι δικια τους?
Αμα εχεις τα κοτσια απαντα σοβαρα και με επιχειρηματα!
Αν δεν το κανεις, ειναι προφανες τι εισαι, για ποιους δουλευεις και τι σκοπο εχεις!
Εγω αν δεν παρω απαντησεις για τα παραπανω δεν ξανασχολουμαι με σενα, γιατι απλα δεν εισαι αξιος σημασιας! Υπαλληλακος εισαι!
1) Για να τελειώνουμε με τον Ίσιο. Αυτός δηλώνει νομικός, εγώ δεν ξέρω αν είναι ή όχι, αλλά κι αν είναι νομικός, σίγουρα άσχετος είναι. Αυτή είναι η γνώμη μου, την έχω τεκμηριώσει αρκετά, δεν ασχολούμαι άλλο.
2) Ανοιξα το παρόν νήμα για να συζητηθεί το θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας. Όπως είδες κι εσύ και όλα τα άλλα φασιστάκια- κλωνοι του φόρουμ δεν άνοιξα ένα κατευθυνόμενο νήμα (με τίτλο όπως θλιβερός γιωργάκης, προδότες, φασίστες κλπ) αλλά ένα ανοιχτό νήμα για να πει ο καθείς τη γνώμη του. Εγώ παρέθεσα απλώς δυο κείμενα: ένα κείμενο του ελλ. Υπεξ
Το ΥΠΕΞ λέει:
To 1922 η Μουσουλμανική Μειονότητα της Θράκης αριθμούσε 86.000 άτομα. Η πλέον πρόσφατη γενική απογραφή (1991) κατέγραψε 98.000 περίπου άτομα σε πληθυσμό 338.000 κατοίκων της Θράκης, δηλ ποσοστό 29 % του συνολικού πληθυσμού της περιοχής. Την μειονότητα απαρτίζουν τρείς εθνοτικές ομάδες : 50 % είναι τουρκικής καταγωγής, 35% Πομάκοι και 15% Αθίγγανοι. Κάθε μία από τις ομάδες αυτές διατηρεί την δική της γλώσσα και τις παραδόσεις της και για τον λόγο αυτό οι συντάκτες της Συνθήκης της Λωζάννης προσδιόρισαν τη μειονότητα ως θρησκευτική.
Και τις γνωστές αποφάσεις του ΕΔΑΔ για το δικαίωμα των μειονοτικών που αισθάνονται τούρκοι να το δηλώνουν στους τίτλους των σωματείων τους.
Ο διάλογος ήταν ενδιαφέρων. Ο καθείς και τα όπλα του. Εσύ έκανες εκπληκτικές ακροβασίες για να απαξιώσεις τις αποφάσεις, ο υποτιθέμενος νομικός Ίσιος είπε επίσης διάφορες αρλούμπες με μόνο σκοπό να καλύψετε ένα βαθύ φόβο σας ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!
Ζήστε με το φόβο και τις ανασφάλειές σας λοιπόν!
3) ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ για τελευταία φορά εις ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ: Οι αποφάσεις του ΕΔΑΔ δεν αναγνωρίζουν μειονότητες. Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, ούτε οι αποφάσεις το λένε. Αναγνωρίζουν το ατομικό δικαίωμα όσων θέλουν να έχουν τον τίτλο «τουρκικός» στο σωματείο τους να το έχουν. Χαλαρώστε δεν είναι τόσο τραγικό. Είναι απλώς θέμα δικαιωμάτων. Ανάλογη απόφαση έχει βγει και για τους μακεδόνες της φλώρινας και το σωματείο «στέγη μακεδονικού πολιτισμού». Θα το ξέρετε σίγουρα και αυτό.
4) Στις προσωπικές ερωτήσεις (όνομα, επάγγελμα, σπουδές) θα απαντήσω μόνο σε όποιον ποστάρει το βιογραφικό του, φωτογραφία του και όλα τα προσωπικά του στοιχεία. Προς το παρόν , επικαλούμαι τη ρήση σοβαρού μέλους του φόρουμ «Δεν έχει σημασία τι είμαι αλλά τι γράφω». Συνομιλώ και αντιπαρατίθεμαι με απόψεις και πρακτικές στο φόρουμ. Σας χαρακτηρίζω «φασιστάκια» γιατί αυτό προκύπτει από τον τρόπο με τον οποίο συμμετέχετε στη συζήτηση και από τοο περιεχόμενο των απόψεών σας. Δεν με ενδιαφέρει ποσώς η προσωπικότητά σας ούτε και έχω κανένα λόγο ν’ ασχοληθώ μ’ αυτήν.
5) Διεκδικώ το δικαίωμά μου να μιλώ για ότι θέλω, όπως ακριβώς το έχει ο καθένας. Γιατί λοιπόν να μη μιλώ για τη μειονότητα ή ότι άλλο επιλέγω;
6) Με ρωτάς γιατί κόπτομαι; Αντιστρέφω το ερώτημα: Εσύ γιατί κόπτεσαι; Το ίδιο δικαίωμα μ’ εσένα έχω κι εγώ. Ή όχι;
7) Εγώ μιλώ για ίσα δικαιώματα σε όλους. Ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας, φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού κλπ Στην ελλας, στην τουρκία, στην εε, παντού. Εσύ μεμάκο;
8) Θεωρώ ότι οι μειονότητες (πρέπει να) έχουν δικαιώματα. Περαιτέρω οι μειονότητες όντως μπορεί αντί για γέφυρα φιλίας, να αφεθούν να χρησιμοποιηθούν στα πλαίσια ενός διακρατικού ανταγωνισμού και να γίνουν προκεχωρημένο φυλάκιο ενός εθνικισμού έναντι ενός άλλου. Αυτό όμως είναι θέμα γενικότερων συσχετισμών. Σε κάθε περίπτωση τα δικαιώματα δεν μπαίνουν σε διαπραγμάτευση με κρατικές πολιτικές.
9) Εγώ απαντώ πάντα επί της ουσίας, σε όποιο θέμα τίθεται. Εσύ;
10) Scripta manent.
Τίποτε άλλο μεμάκο;
ΠΠ