Κοίτα να δεις φιλάρα, εγώ δεν σε είπα ούτε δεξιό ούτε φασίστα ούτε τίποτε.
ΕΣΥ κόλλησες την ταμπέλα αριστερός.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.
Και είναι νομίζω φανερό ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.
Κοίτα Βολταίρε, εγώ αριστερό σε είπα και όχι εγκληματία, σου ζητώ συγγνώμη πάντως εάν παρεξηγήθηκες.
Εγώ έχω θέσει ένα συλλογισμό ξεκάθαρο και υπερβολικά απλό εδώ και δύο εβδομάδες. Το επαναλαμβάνω εάν οι φίλοι αριστεροί δεν το θυμούνται.
«
Εάν η Ελλάδα αναγνωρίσει το δικαίωμα σε ομάδα Ελλήνων του συλλογικού αυτοπροσδιορισμού σε Τούρκους, τότε είναι απολύτως βέβαιο ότι οι Τούρκοι θα εγείρουν θέμα ανεξαρτησίας της περιοχής. Θα ζητήσουν την άδεια του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ για να εισβάλουν και να απελευθερώσουν τα «σκλαβωμένα» αδέλφια τους.»
Εδώ και τόσες ημέρες ζητώ από τους αριστερούς φίλους να τοποθετηθούν και να πουν ξεκάθαρα :
ΝΑΙ πιστεύω πως υπάρχει μικρή ή μεγάλη περίπτωση, οι Τούρκοι να αντιδράσουν όπως περίπου περιγράφεις
ή
ΟΧΙ δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση οι Τούρκοι να κάνουν κάτι τέτοιο.
Αντί απάντησης δέχομαι ειρωνικά σχόλια και αδιάκοπες ερωτήσεις και από εσένα για να δώσω ορισμούς για το τι είναι Εθνισμός, τι είναι συλλογικός αυτοπροσδιορισμός κτλ.
Δεν προσπαθώ να κάνω μάθημα γραμματικής ή ιστορίας σε κανέναν. Απλά απαντώ στις ερωτήσεις σας με την ελπίδα πως θα βρεθεί ένας αριστερός να πάρει θέση στο συλλογισμό που ανέπτυξα.
Ο μόνος λόγος που ανέφερα την τύχη που είχαν οι περασμένοι ηγέτες της αριστεράς, ήταν για να σας τσιγκλήσω λίγο και να σας κάνω να πείτε πως όχι Analyst, έχεις άδικο. Οι αριστεροί ποτέ στην ιστορία τους δεν κατασυκοφάντησαν όποιον δεν εξυπηρετούσε τα συμφέροντά τους και ποτέ στην ιστορία τους δεν απέφυγαν τον διάλογο.
Αντί αυτού, δέχομαι συνεχώς ειρωνικά σχόλια, υπονοούμενα για πολλαπλά nick και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Το thread όμως στο οποίο συζητάμε έχει ένα ξεκάθαρο τίτλο : «Μουσουλμανική Μειονότητα Θράκης: Τι νομίζετε;»
Πέστε λοιπόν επιτέλους τη γνώμη σας σχετικά με τον συλλογισμό μου για να καταλάβω κι εγώ τι ακριβώς πιστεύετε.