Κοίτα Βολταίρε, εγώ αριστερό σε είπα και όχι εγκληματία, σου ζητώ συγγνώμη πάντως εάν παρεξηγήθηκες.
Αντί αυτού, δέχομαι συνεχώς ειρωνικά σχόλια, υπονοούμενα για πολλαπλά nick και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Ααααα, ωραίος τύπος είσαι.
Εεεεεεεεεε, και εγώ δεν σε είπα δολοφόνο, ότι έχεις πάνω από ένα νικ είπα.
Εσύ ζήτησες να σου βρω αποδείξεις, να ζητήσω το ίδιο και εγώ για τον χαρακτηρισμό;;;
Τσπα, επειδή ζήτησες συγνώμην και επειδή ο Poppop μάλλον βγήκε στην σύνταξη θα ζητήσω και εγώ συγνώμην.
Πέραν τούτου αναφέρθηκα στο κολπάκι με τον Ράπτη. Εντάξει μία μορφή ο Ράπτης αλλά πολιτικά στην Ελλάδα πολύ μικρή δράση είχε. Και σε τελική ανάλυση ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και τις συνθήκες που τα λέει. Το να απομονώνει κάποιος ένα τσιτάτο (όπως λέγανε και οι παληοί αριστεροί) και να το κουνάει δεξά και αριστερά και να απαιτεί από όλους να το κρίνουν είναι εντελώς, μα εντελώς το ίδιο με την τακτική των περισσότερων γραμματέων του ΚΚΕ που εσύ έβαλες (αλήθεια για να μας πεις τι;;; το ότι πολλοί εξ αυτών ήταν τενεκέδες το έχει λύσει ένα κομμάτι της ίδιας αριστεράς πολύ καιρό τώρα) .
Για να ακολουθήσω λοιπόν την δικιά σου προσφιλή τακτική της τσιτατολογίας (τον έχεις χρησιμοποιήσει ξανά τον Ράπτη και εγώ ρώτησα για τον ρόλο της Γερμανίας στα Βαλκάνια σήμερα, αλλά απάντηση δεν πήρα) παραθέτω και εγώ ένα απόσπασμα από αυτήν την "περίφημη" και τόσο σημαντική ομιλία του Ράπτη:
Αλλά, ενώ είναι τελείως σωστό να λέμε ότι δεν διεκδικούμε απολύτως τίποτα, να προσθέτουμε επίσης -διότι αυτό είναι ζήτημα που πρέπει να το εξετάσουμε σοβαρά- ότι είμαστε υπέρ της πληρότητας των δικαιωμάτων οποιασδήποτε εθνικής μειονότητας υπάρχει στην Ελλάδα και πρέπει να δούμε πού υπάρχουν συγκεκριμένα ζητήματα και εκεί που γίνονται αδικίες να επανορθωθούν έγκαιρα. Όχι όπως κάναμε με την τουρκική μειονότητα εν μέρει στην Κύπρο.
Εσύ τι έχεις να πεις για το κομμάτι αυτό;;;
Συμφωνείς;;;;;
Εάν στη θέση του ΠΠ, ήταν η Κανέλλη, τότε η συζήτηση θα γινόταν ουσιαστική και συνάμα διδακτική.
Αριστεροί δάσκαλοι και διανοητές όπως ο Ράπτης, ο Ζουράρης και τόσοι άλλοι, είχαν το σθένος να αντικρίσουν την αλήθεια. Κάποιοι άλλοι εξακολουθούν να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, βαφτίζοντας μάλιστα το κίνημα τους, «εκσυγχρονιστική αριστερά».
Τώρα για τον Ζουράρι τι να πω;;;
Επειδή τον ξέρω από τότε που γύρισε από το Παρίσι να πω ότι θλίβομαι βαθύτατα;; Γιατί γύρισε με κάποιες καλές ιδέες μετά το έριξε στην εργολαβική εκμετάλλευση του Θουκυδίδη και μετά το έχασε τελείως.
Έγινε μαϊντανός στα τηλεπαράθυρα, ΖΜΠαόκι:
έβαλε φωτιές στο Βραχάσι για να γίνει το χωριό Δήμος, κατέβηκε με την Νέα Δημοκρατία για νομάρχης στο Λασίθι και τελικά κατέληξε υποψήφιος στο κόμμα του Παπαθεμελή και ξέρεις πόσους ψήφους πήρε στο χωρίο του το Βραχάσι;;;
37 ψήφους, η απόλυτη ξεφτίλα.
Η μήπως η μεγαλύτερη ξεφτίλα ήταν που πήγε στην δίκη της 17 Νοέμβρη και κατέθεσε υπέρ του Γιωτόπουλου.
Και μετά θες να μου πεις ρε φίλε ότι ο Ζουράρις είναι μορφή επειδή πετάει τις εθνικιστικές κορώνες. Εδώ όμως εσύ την Κανέλη την θεωρείς σοβαρή αναλύτρια στον Ζουράρι θα κολλήσεις. Εμ βέβαια, μετά σου φταίνε οι γραμματείς του ΚΚΕ που μπορεί μεν να ήταν τενεκέδες αλλά ήταν και άνθρωποι αγράμματοι, απλοί, που τόσο καταλάβαιναν από Μαρξισμό και πολιτική.
Τέλος επί της ουσίας:
«Εάν η Ελλάδα αναγνωρίσει το δικαίωμα σε ομάδα Ελλήνων του συλλογικού αυτοπροσδιορισμού σε Τούρκους, τότε είναι απολύτως βέβαιο ότι οι Τούρκοι θα εγείρουν θέμα ανεξαρτησίας της περιοχής. Θα ζητήσουν την άδεια του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ για να εισβάλουν και να απελευθερώσουν τα «σκλαβωμένα» αδέλφια τους.»
Ζήτησα τόσες φορές να μου πεις ΠΩΣ εκφράζεται ΠΡΑΚΤΙΚΑ ο "συλλογικός αυτοπροσδιορισμός".
Κατάλαβες;;; Εντελώς ξεκάθαρα και συγκεκριμένα.
Και πες μου ποιό άρθρο της συνθήκης του ΝΑΤΟ θα επικαλεσθούν οι Τούρκοι όταν θα πάνε να του ζητήσουν την άδεια να πάρουνε την Θράκη (την Καβάλα κατά την γνώμη σου θα την αφήσουν εκτός ή θα την φάνε και αυτή; )
Τέλος πως είσαι
απολύτως βέβαιος;;;; Από που αντλείς την βεβαιότητα;
Υ.Γ. Και επειδή είπες ότι ο χαρακτηρισμός "αριστερός" είναι ιδεολογικά ουδέτερος και αθώος δεν έχεις αντίρρηση να σε αποκαλώ και εγώ "αριστερό". Έτσι δεν είναι;;;;