Νέα

Μουσική στα σπίτια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kalamata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Λοιπον οι τελευταιες ειδησεις λενε οτι απο αυριο θα παιζουν  ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ  για την ανορθωση του ηθικου

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Μπακάλης,το θέμα δεν είναι να μιλήσεις με την εργαζόμενη αλλά να τη γαμήσεις.Και πολλές φορές τα μπουρδέλα έχουν τη μουσική πιο δυνατά και από σκυλάδικο σε σημείο να μη μπορείς να αυτοσυγκεντρωθείς α λα ταϊ τσι και να φτάσεις στο ποθούμενο. :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Άι εργαζόμεναι εις τον συγκεκριμένον οικίσκον κατέχουν επαρκώς την Ελληνικήν κατά κανόνα, ώστε η αδυναμία επικοινωνίας να αποβαίνη τελικώς εις βάρος ημών, μη δυναμένων να εκφράσωμεν τας προτιμήσεις μας ή να απολαύσωμεν τους ψιθύρους ηδονής κατά την κορύφωσιν.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Εγώ είχα πετύχει τρία μπουρδέλα στη σειρά να παίζουν τον ίδιο σταθμό-ίδιο τραγούδι!Μάλλον κάνουν τπτ συμβάσεις με τους σκυλοσταθμούς...

Χωρίς πλάκα τώρα την μουσικούλα την έχουν για να καλύπτουν τα "αχ-βαχ-σεβαχ" μέσα απ'τα δωμάτια γιατί ο πελάτης μπορεί να νοιώθει σαν να δίνει παράσταση για τους έξω!(το 54Β μου φαίνεται ήταν το μόνο που δεν είχε)

Το ωραίο είναι όταν παίζουν soul-pop κλπ. και γυρνά και η ντισκόμπαλα στο ταβάνι!!..groovie baby!

Πλακα πλακα αυτη τη δισκομπαλα γιατι την εχουν βαλει?..
Οποτε τη βλεπω μου ερχεται να αρχισω χορευτικες φιγουρες α λα Τζον Τραβολτα...

[youtube=425,350]NsX4bCA0-Rc[/youtube]

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Υπάρχει τεχνική αιτιολογία που απαιτεί τα σπίτια να έχουν μουσική:

Η μουσική υπάρχει για να καλύπτονται οι ήχοι που παράγονται στο δωμάτιο κατά την πράξη...  Ας πούμε να μην ακουστεί στο σαλόνι το γνωστό "Άντε, τελείωνε αγόρι μου, περιμένουν κι άλλοι!".  Ή άλλοι διάφοροι, μη περιορίζουμε τη φαντασία μας τώρα.
Η ηχομόνωση απο τις πόρτες των δωματίων είναι... σα να μην υπάρχουν πόρτες.

Το θέμα είναι ότι η μουσική μου τη σπάει, γιατί όποτε έχω πάει για ρεπορτάζ με το μικρόφωνο από το κασετοφωνάκι να βγαίνει από την τσέπη του πουκάμισου για να ηχογραφήσω την τσατσά να λέει τα ποιήματά της, η μουσική "μπουκώνει" το μικρόφωνο, και δε μου βγαίνει καλή η ηχογράφηση.

Οι παλιοί θα θυμούνται ίσως τις ηχογραφήσεις σε Mp3 που είχαμε ανεβάσει μετά από μια τσάρκα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom