Νέα

Μουσική στα σπίτια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kalamata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πάντως σε ένα μπουρδέλο της φυλής παίζει μόνο ραπ. Δεν θυμαμαι πιο  :think:

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Κάνοντας και μια αναδρομή στο παρελθόν θυμάμαι που είχαμε πάει παρέα σε σπίτι το οποίο έπαιζε μουσική τύπου "plus soda" ένας της παρέας φανατικός του plus οπότε αν και δεν είχε κατέβει για μάχη μολις ακούει τη μουσική χωρις να δει την "κοπέλα λέει εγώ θα μπώ"!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Η μουσική παίζει βασικό ρόλο στο σπίτι και στη διάθεση του πελάτη ώστε να είναι μάχημος!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Εξαρτάται την κοπέλα ρε παιδιά. Εμένα π.χ. δεν μου αρέσουν καθόλου τς τσιφτετελοειδή! Αλλά όταν είχα πάει στο Φυλής 65 πριν καιρό και μου μπήκε μέσα στο δωμάτιο το Χριστινάκι λικνίζοντας το κορμάκι της σε ρυθμούς τσιφτετελιού... απασφάλησα!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
για οσους θυμουντε τα θεικα κομματια στα μπουρδελα του ΑΝΤΥΠΑ το ζηλευω πολλη,
ειμαι στο hi μου κτλ μιλαμε για κολαση σαββατοβραδο στα σπιτακια!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Όταν θα επισκεπτεσθε λοιπον τα σπιτια….
να φερνετε μαζι…και το αγαπημενο σας cd…
Αλλά να προσεχετε…μην σας χρεωσουν παραπανω
για ηχορυπανση….!!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Πάντως σε μπουρδελόσπιτο της Φυλής είχα ακούσει παραδοσίακη ταιλανδέζικη μουσική...

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
σιγα μην παιζουν και το F***ed with a knife... hahaha

Επισκέπτης
στα μαγαζιά που πάει ο φίλος μου ο lakis33 μόλις μπαίνει παίζουν το Γρίβα σε θέλει ο βασιλιάς και το άλλο που λέει των εχθρών τα φουσάτα περάσαν...........................

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Εγώ είχα πετύχει τρία μπουρδέλα στη σειρά να παίζουν τον ίδιο σταθμό-ίδιο τραγούδι!Μάλλον κάνουν τπτ συμβάσεις με τους σκυλοσταθμούς...

Χωρίς πλάκα τώρα την μουσικούλα την έχουν για να καλύπτουν τα "αχ-βαχ-σεβαχ" μέσα απ'τα δωμάτια γιατί ο πελάτης μπορεί να νοιώθει σαν να δίνει παράσταση για τους έξω!(το 54Β μου φαίνεται ήταν το μόνο που δεν είχε)

Το ωραίο είναι όταν παίζουν soul-pop κλπ. και γυρνά και η ντισκόμπαλα στο ταβάνι!!..groovie baby!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Εξαρτάται την κοπέλα ρε παιδιά. Εμένα π.χ. δεν μου αρέσουν καθόλου τς τσιφτετελοειδή! Αλλά όταν είχα πάει στο Φυλής 65 πριν καιρό και μου μπήκε μέσα στο δωμάτιο το Χριστινάκι λικνίζοντας το κορμάκι της σε ρυθμούς τσιφτετελιού... απασφάλησα!!!

Σωστός! και τα βαζει και δυνατά τα τσιφτετέλια!

Μια φορά πάντως είχα πάει στο 71Α το πάνω και έπαιζε κάτι τραγούδια ελληνικά του 50'.. μάλλον θα'ταν προσωπικές επιλογές της τσατσάς.Πάντα μέσα στο κλίμα!

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αριων σοβαρολογεις????? που ειναι αυτο το μερος????

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
χχαχαχαχχαχαχ και νομιζα οτι μονο στα εγκληματα επαιζαν τετοιες εξειδικευσεις!!!  γμτο!!!

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
η πιο τραγικη στιγμη σε μπουρδελο ειναι οταν παιζει ελληνικη μουσικη της δεκαετιας του '50.του στυλ 'κλαψτε με γειτονοι που με αδικησε η κενωνια'.σε τσαρδια του μεταξουργιου αυτο που ειναι κοντα στην αχιλλεως και σε καποια στην λιοσιων θα δεις τσατσαδες με υφος σαν να βγηκαν απο ασυλο νταου και η μουσικη να βαραει κλαψιαρικα του καζατζιδη και του ξανθοπουλου.νομιζεις οτι δεν μπηκες σε μπουρδελο αλλα σε κτιριο φρενοβλαβων στη Λερο.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
3o πρόγραμμα , καμιά όπερα ... πουτσί-νι κατά προτίμιση πάει σε μπουρδέλλα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μπουρδελοκλαμπ !  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Για φανταστειτε μια φαση οπου η τσατσα θα σας ρωταει αν
θελετε ως εξτρα υπηρεσια ενα η δυο τραγουδια δικης σας επιλογης
για την ωρα του αγωνα στο στρωμματενιο ρινγκ !!!! :think:

Επισκέπτης
Εις τον οικίσκον επί της οδού Φυλής 69 (τον νεόδμητον) η έντασις της μουσικής είναι σχεδόν επιπέδου δισκοθήκης ή νυκτερινής λέσχης. Δυσκόλως ημπορεί τις να ομιλήση μετά της εργαζομένης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom