assmaster13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 547
- Πόντοι
- 26
Πουτσα μεγαλη φαγανε οι φριτσηδες και δικαια........
χαρακτηριστικο γιατι δεν τους συμπαθουν οι περισσοτεροι
αν δεν έχεις Κατσουράνη, Χαριστέα και τα άλλα παιδιά...
Το Μουντιάλ εξελίσσεται ιδανικά
χαρακτηριστικο γιατι δεν τους συμπαθουν οι περισσοτεροι
μπουμπλης τωρα στην ερτ..
εχει γινει ιδιος ο μητροπανος
Ο κλασικος ο Μαλακας ο Ελληνας1954 το πηραν με ντοπα
1974 το στερησαν με πουστια απο την ολλανδια του κροιφ
1990 νικησαν με μουφα πεναλτι
Φετος δεν υπηρχαν εχει κλεισει αυτη η ομαδα με αυτους τους παιχτες,Και με τη σουηδια οι φανελεσ το πηρανοχι σιγουρα ειναι υπερδυναμη και αξιζει πολλα...αλλα μεχρι εκει.
φετος ειδικα ηταν επιπεδο ελλαδας σχεδον...μεινε εξω και βαλε και λιγο τα κλαματα κωλογερμανε με την νοοτροπια σου....
σε 2 μουντιαλ απο τωρα θα το ξαναπαρουν
1ον. δε γινεται να ειμαι ο κλασικος ελληνας μαλακας γιατι ειμαι γερμανοςΟ κλασικος ο Μαλακας ο Ελληνας
Αντε για το 1954 ετσι ακουσες απο τους ποδοσφαιρικους λιακοπουλους,το 1990 αντε στο δινω μουφα ηταν το πεναλτυ,αν και στη παραταση αν ηταν να το παρει μια ομαδα η Γερμανια θα ηταν οι αλλοι παιζανε ταμπουρι,αλλα αυτοι ειναι Αργεντινοι και δεν καταστρεφουν το ποδοσφαιρο ριχνει και ενα κλαμα ο Ντιεγκο στο τελος και συγκινουμαστε.
Στον Κροϊφ το 74 τι στο πουτσο πουστια παιξανε ρε επιστημονα?
δε φταιει καμμια νοοτροπιαAπαράδεκτη νοοτροπία ! Μπήκαν στον αγώνα μπλαζέ και με ακατανόητες αλλαγές, λες και πάνε για προπόνηση !!
Σοβαρα τωρα?αν τον παμε ετσι ΟΛΟΥΣ τους λατινοαμερικανους πλην Βραζιλιανων θα επρεπε να τους μισουμε.χαρακτηριστικο γιατι δεν τους συμπαθουν οι περισσοτεροι
νομιζω ηταν απο πολυ παλιοτερα....Οι περισσότεροι Έλληνες δεν συμπαθούν τη Γερμανία όχι για ποδοσφαιρικούς λόγους αλλά από κόμπλεξ κατωτερότητας και τώρα θα βρουν την ευκαιρία να λένε για τη Μέρκελ, τα μνημόνια κλπ...
δε φταιει καμμια νοοτροπια
οι γερμανοι και στα τρια ματσ ηταν τραγικοι
και την σουηδια την κερδισαν επειδη κοιμηθηκε ο θεος, τουλαχιστον ισοπαλια επρεπε να ειχε ερθει
καμμια εκπληξη ουτε βομβα μεγατονων που διαβαζω
οποιος ειχε δει ολα τα ματσ του ομιλου θα ειδε οτι σε ολη την πρωτη φαση η γερμανια ηταν βαση αποδοσης η χειροτερη ομαδα του ομιλου, δικαιως βγηκε τελευταια
1ον. δε γινεται να ειμαι ο κλασικος ελληνας μαλακας γιατι ειμαι γερμανος
2ον. αν μου λες οτι δεν παιξανε πουστια το 74 εισαι τουλαχιστον για δεσιμο
3ον. για πες μου....γιατι τους σιχαινεται ολη η πλαση;
Ναι ρε τυπε μου.Τραγουδαει κιολας ο Χουαν παιζει και κιθαραμπουμπλης τωρα στην ερτ..
εχει γινει ιδιος ο μητροπανος