mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.610
- Πόντοι
- 506
Yπερπουτσα
Γιατι αντιπαθητικοι ρε τυπε?επειδη βγαζανε καλες ομαδες και παιχταραδες κατα περιοδους και περνανε κουπες?πουτσα χωρις ελεος στους απανταχου αντιπαθητικους του ποδοσφαιρου...
καιρος ειναι να νοιωσουνε και οι μηχανες λιγο ανθρωποι....Γιατι αντιπαθητικοι ρε τυπε?επειδη βγαζανε καλες ομαδες και παιχταραδες κατα περιοδους και περνανε κουπες?
πολυ στεναχωρήθηκα για την που φάγανε τα μουνοπανακαιρος ειναι να νοιωσουνε και οι μηχανες λιγο ανθρωποι....
καλες ομαδες αλλα ποτε δεν χαρηκανε την μπαλα.αντιθετα την καταστρεφανε παντα
1954 το πηραν με ντοπαΓιατι αντιπαθητικοι ρε τυπε?επειδη βγαζανε καλες ομαδες και παιχταραδες κατα περιοδους και περνανε κουπες?
Κλισε μαλακιες μου λες τωρα,το 90 μια χαρα μπαλα επαιξε και το πηρε και το 96 στο Γιουρο το ιδιο,να μου πεις για το 2002 ναι ,ταμπουρι και ο θεος και ο Καν βοηθος.Οσο για την τελευταια 10ετια εβγαλε μια φουρνια παιχτων που επαιξε φοβερο ποδοσφαιρο και που εκλεισε ομως ο κυκλος της.Αυτα αμα βλεπεις μπαλα .Αμα θες να εγκλωβιστεις σε στερεοτυπα τυπου οι Γερμανοι ειναι κακοι και φταινε για ολα κατσε να αναμασας για ιστοριες για μηχανεςκαιρος ειναι να νοιωσουνε και οι μηχανες λιγο ανθρωποι....
οχι σιγουρα ειναι υπερδυναμη και αξιζει πολλα...αλλα μεχρι εκει.Κλισε μαλακιες μου λες τωρα,το 90 μια χαρα μπαλα επαιξε και το πηρε και το 96 στο Γιουρο το ιδιο,να μου πεις για το 2002 ναι ,ταμπουρι και ο θεος και ο Καν βοηθος.Οσο για την τελευταια 10ετια εβγαλε μια φουρνια παιχτων που επαιξε φοβερο ποδοσφαιρο και που εκλεισε ομως ο κυκλος της.Αυτα αμα βλεπεις μπαλα .Αμα θες να εγκλωβιστεις σε στερεοτυπα τυπου οι Γερμανοι ειναι κακοι και φταινε για ολα κατσε να αναμασας για ιστοριες για μηχανες
ΥΓ Tις ασελγειες πανω σε Αργεντινες και Βραζιλιες στα 2 προηγουμενα μουντιαλ τις εκανς καταστρεφοντας την μπαλα ετσι?