Επισκέπτης
σαν τον βρουτο απο το ποπαυ
Thanx !
σαν τον βρουτο απο το ποπαυ
Τους πηρες ολους στο λαιμο σου ρε μαυρε θανατε...τους κατεστρεψες :Σας παρακαλω να κρατησουμε ενα επιπεδο...τιποτα δεν ρχει κριθει :S
Παρεξηγησες τυπε :SΤους πηρες ολους στο λαιμο σου ρε μαυρε θανατε...τους κατεστρεψες :
Οι αργεντινοι πηραν 3 τονους φαγητο και σε μια εβδομαδα φευγουν..τζαμπα τοσα εξοδα..θα ξαναμπουν σε μνημονια...
Ο αλλος επαιξε πρωτο σκορερ τον μεσσι και η μονη πιθανοτητα να το πιασει ειναι αν στο επομενο παιχνιδι βαλει 9 γκολ ο μεσσι..
Ουυυυυ 666!!!!
Στα ορη στα αγρια βουνα!!!
Μαυρο κορακι!!!
Μαυρε θανατε!!!
Μαυρη πανουκλ!!!
Μαυρο πετσι!!!
Μαυρο σκουληκι!!!
Μαυρε γιαλουρο!!!
κλεισε τηλεοραση,υπολογιστη,ραδιοφωνο και οποιαδηποτε συσκευη μεταδοσης του αγωνα κι ασε μας να ελπιζουμε :S :S :S βαλε ωτοασπιδες να μην ακους καν απο τους γειτονες το ματςΜετα απο αυτη την ευκαιρια το μονο που μπορω να πω ειναι οτι καποιος μας εχει ματιασει...
Μετα απο αυτη την ευκαιρια το μονο που μπορω να πω ειναι οτι καποιος μας εχει ματιασει...
Μετα απο αυτη την ευκαιρια το μονο που μπορω να πω ειναι οτι καποιος μας εχει ματιασει...
Αδικη επιθεση και θα τον πιειτε ολοι σε λιγοκλεισε τηλεοραση,υπολογιστη,ραδιοφωνο και οποιαδηποτε συσκευη μεταδοσης του αγωνα κι ασε μας να ελπιζουμε :S :S :S βαλε ωτοασπιδες να μην ακους καν απο τους γειτονες το ματς
να σαι καλα δεν το χα σκεφτει..εχω λαβει τα μετρα μου παντως :S :S :SΜην τον κανεις παραθεση!!!!
Θα σε κολλησει γκαντεμιτιδα ο γκαντεμοσαυρος!!!
:S
Μην τον κανεις παραθεση!!!!κλεισε τηλεοραση,υπολογιστη,ραδιοφωνο και οποιαδηποτε συσκευη μεταδοσης του αγωνα κι ασε μας να ελπιζουμε :S :S :S βαλε ωτοασπιδες να μην ακους καν απο τους γειτονες το ματς
Μαυρογατα..ο κοντος εχει παρει τα ελλατωματα του ροναλντο,θελει να παιρνει παντα την μπαλα να τα κανει ολα αυτος,εννοειται οτι θα ξεκιναει πανταΟ μεσι ειναι αντικειμενικα τεραστιος παιχτης...πως το κανει αυτο?
Ο μεσι ειναι αντικειμενικα τεραστιος παιχτης...πως το κανει αυτο?
τωρα μπορει και να παρει πεναλντι η Αργεντινη και να το γυρισει :S :S :SΟπως ειχα δηλωσει και θα το πει και ο συμβολαιογραφος μου...
Εμεις η κροατια θα κερδισουμε 2-0