troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
Με τροπο ομως...ειναι σελεπριτι αυτοςκαι εκεινο το νιμου ο σελεμπ σε δυσφημει τυπε,θα του τα ψαλλω ενα χερακι
Με τροπο ομως...ειναι σελεπριτι αυτοςκαι εκεινο το νιμου ο σελεμπ σε δυσφημει τυπε,θα του τα ψαλλω ενα χερακι
ε ναι ρε μην γινουμε πρωτοσελιδο σε κανενα χελλοου :S :S :S :SΜε τροπο ομως...ειναι σελεπριτι αυτος
ελα ρε μαν αργεντιναΡε νιμου?
Τα καριολα ραοπαο και χελ λενε μαλακιες...διαβασε το νημα σε ολα μεσα εχω πεσει
ελα ρε μαν αργεντινα
ε ναι ρε μην γινουμε πρωτοσελιδο σε κανενα χελλοου :S :S :S :S
τυπε υπαρχει τροπος να το παρει η Αργεντινη..θα στηριζει εγκαρδια τους αντιπαλους της ο γκαντεμοτρουμπ και τελειωσαμε
αργεντινος στο μαραθωνα εχει μπριζολες 3 κιλα η καθε μιαΑτζελο στηριζει αργεντινη λογω μπριτζολας....
Η χιλη ειναι η αγαπημενη ομαδα του τρουμπακηΕγώ απορώ πως αποκλείστηκε η Χιλή που έχει σούπερ ομάδα από αυτό το θλιβερό Περού.
Μιλάμε οι άνθρωποι δε βάζουν γκολ ούτε απέναντι στα Ταταύλα.
δωσε και τελικο και σκορερ..Μονο εγω προβλεψα ημιχρονο 0-0..
δωσε και τελικο και σκορερ..
Δεν λεω τυπε γιατι με μπαχαλευουν οι μπαχαλοι του μπου...δωσε και τελικο και σκορερ..
καλα ολα παιζουνΈχω παίξει Μεσι πρώτο αλλά ο κουβάς αχνοφαίνεται ήδη. Τουλάχιστον πλήρωσε ο Εμπαπε σήμερα
σεβαστο..Δεν λεω τυπε γιατι με μπαχαλευουν οι μπαχαλοι του μπου...
Εχω καταθεση την προωλεψη σε συμβολαιογραφο του μπου που θα την ανοιξει μετα το παιχνιδι
τυπε ανοιξε και αντιστοιχο νημα με τιτλο "σας τα λεγα γω ρε νιαμου "Δεν λεω τυπε γιατι με μπαχαλευουν οι μπαχαλοι του μπου...
Εχω καταθεση την προωλεψη σε συμβολαιογραφο του μπου που θα την ανοιξει μετα το παιχνιδι
Στον Άλεξ?Δεν λεω τυπε γιατι με μπαχαλευουν οι μπαχαλοι του μπου...
Το νιαμου είναι πιο ποιητικόΝτρεπόσαστε να γράψετε "μουνιά " ;; Παπαδοπαίδια είσαστε ;